yuka 21.11.2011 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 No coś Ty... jestem w polu... Jakieś tam wizualki sobie wstępnie robiłam jeszcze przed kanalizą, ale w kwestii pstryczków to mam nadzieję, że mi Pan Robert trochę pomoże...? Muszę zadzwonić i wstępnie zaklepać termin A co Ci wyszło że miałaś przesuwane doprowadzenie wody? Lodówka z kostkarką? Mam nadzieję, ze pan Robert będzie pomocny jak zawsze. A zmiana była taka, że podłączenie wody za szufladami mi wychodziło:) Pani od kuchni wykombinowała, że da szafkę każdą w innym wymiarze i będzie ok, ale ja oczywiście się nie zgodziłam;) Hej Yukuś Pokaż nam blat Dziewczynko, czekamy... Lidzia, blat jak blat:D (piękny jest;)) http://i43.tinypic.com/33djea0.jpg No wlasnie Yuczka ..... wstaw jakies foty ... daj spokoj z tymi tajemnicami .... ja też na foty "nowe" czekamhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0flirt.gif Dziewczynki, na razie mam takie, jak podlączę się do świata to uzupełnię galerię Póki co z pracy nadaję Aleeee...... Holl na górze: http://i39.tinypic.com/x2719s.jpg i kanapa w salonie: http://i44.tinypic.com/2ed0eu9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 21.11.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 GRATULACJE YUKA !! Niech Wam się dobrze mieszka !! ...a zdjęcia , hm.... jest ślicznie. Chcemy więcej fotek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 21.11.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 no to mię szczęka opadła i ślina cieknie po brodzie, jest pięknie po prostu pięknie:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.11.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Yuuukus no nie daj się prosić o fotki, wszystko w moim stylu więc tym bardziej jestem ciekawa.Czy kuchnia jest całkiem biała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 21.11.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 (edytowane) Gratuluje przeprowadzki sam niedawno(w kwietniu) wprowadzałem sie do nie wykończonego domu i pierwsza noc była super a następne jeszcze lepsze:yes: pozdrawiam aaaa wyczytałem ze potrzebujesz telewizje z mini mini- tylko cyfra ma mini i to w HD a co do netu to ja mam z Orange Freedom Pro radiowy z routerem bezprzewodowym- szału nie ma ale jest zawsze ze mna i kosztuje mnie 49zl limit sciagania 3gb miesięcznie a prędkość do 1 Mb/s i mozna wziąć na próbe 14 dniowa Edytowane 21 Listopada 2011 przez makawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.11.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 gratuluję i buziole przesyłam :hug::D Ale masz tam już fajosko i tylko apetyt rośnie na więcej takich pięknych widoków a u góry na skosie to tapeta czy cóś inszego? blat odebrał mi mowę i zdolność pisania jest przepiękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 21.11.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Yukuś, cudne zdjęcia! Gratulacje i same ochy i achy! Blat jest przepiękny, w ogóle kuchnia zapowiada się fantastycznie - aż mnie skręca z ciekawości jak wygląda reszta kuchni i pozostałe części domu, bo, że hol śliczny, to już widzę. Uwielbiam białe kanapy i sama się zastanawiam nad bielą - już sobie wyobrażam zachwyt mojego męża i jego pytania, kto codziennie będzie prał po dziewczynkach (teraz mamy biały wełniany dywan i wciąż widzę te uśmieszki jak lecę ze szmatą... ) Yuczka, jak będziesz maiła chwilę, to ja się dołączam do skandujących o foty, bo ciekawość mnie żre swoją wielką gębą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 21.11.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Yuka, ściskam i gratuluję przeprowadzki :) Blat- cudeńko. No i co kitujesz, ze drzwi nie masz, skoro widzę, że są (chyba, że o wejściowych pisałaś ) Dołączam się do kółka oczekujących na więcej fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.11.2011 01:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Yuczka Ty " BABO CHOLERNICO " ....... pieknie pieknie gratuluje przeprowadzki .... ( 20 . 11. to data urodzin mojej Mamy ) ..... slicznie na poddaszu masz , czy to tynk strukturalny ????? ..... i co Ty teraz bedziesz robic ? ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.11.2011 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Bardzo dziękuję za tyle miłych słów:hug: GRATULACJE YUKA !! Niech Wam się dobrze mieszka !! no to mię szczęka opadła i ślina cieknie po brodzie, jest pięknie po prostu pięknie:jawdrop: Mmmsku, TomBorku dziękuję dziewczynki Czy kuchnia jest całkiem biała? Karolinka, jeśli pytasz o szafki to tak, są białe, natomiast ściany (tak jak na całym dole) jaśniusieńko szare (że nie są białe widać na łączeniu z sufitem) I ta czerwona ściana jedna:) Gratuluje przeprowadzki sam niedawno(w kwietniu) wprowadzałem sie do nie wykończonego domu i pierwsza noc była super a następne jeszcze lepsze:yes: pozdrawiam Mam nadzieję, że i u mnie tak będzie, póki co się sprawdza:cool: aaaa wyczytałem ze potrzebujesz telewizje z mini mini- tylko cyfra ma mini i to w HD a co do netu to ja mam z Orange Freedom Pro radiowy z routerem bezprzewodowym- szału nie ma ale jest zawsze ze mna i kosztuje mnie 49zl limit sciagania 3gb miesięcznie a prędkość do 1 Mb/s i mozna wziąć na próbe 14 dniowa Dzisiaj mają nam montować cyfrę, zobaczymy jak będzie:) Natomiast co do netu to na razie daliśmy zlecenie do TPsy na sprawdzenie, czy jest możliwość podlączenia i jeżeli tak to podpisujemy umowę i za około tydzień może już być Nam jest potrzebny dosyć szybkie łącze, bo chcemy router (czy jakoś tak;)) podłączyć, bo zdarza się, że i na 3 kompach musi ruszyć... Jeżeli nie będą mieć możliwości to spróbuję tego oranga. Dzięki za info:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.11.2011 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 gratuluję i buziole przesyłam :hug::D Ale masz tam już fajosko i tylko apetyt rośnie na więcej takich pięknych widoków a u góry na skosie to tapeta czy cóś inszego? blat odebrał mi mowę i zdolność pisania jest przepiękny Atijka:hug: Szczerze mówiąc, dobrze, ze na zdjęciach nie widać tego, co z tyłu za aparatem, bo tam fulll roboty jeszcze:yes: Ale powolutku, małymi kroczkami damy radę. Na górze na skosie to papier dekoracyjny:D Taki pognieciony pergamin, pomalowany farbą i lazurą (czy werniksem jak kto woli;)) Taką strukturkę mamy też w salonie na ściance telewizyjnej, kominku i (będziemy mieć) na klatce schodowej, tylko szare. Na tym zdjęciu z kanapą troszkę widać szarą ściankę tv. A blat, no cóż , też mi się podoba:cool: (...) Uwielbiam białe kanapy i sama się zastanawiam nad bielą - już sobie wyobrażam zachwyt mojego męża i jego pytania, kto codziennie będzie prał po dziewczynkach (teraz mamy biały wełniany dywan i wciąż widzę te uśmieszki jak lecę ze szmatą... ) Lidka Jak zdążyłam się zorientować, ta tkanina jest rewelacyjna jeśli chodzi o czyszczenie, mokra szmatka i gotowe... Bardziej obawiam się sytuacji, kiedy ona się już równomiernie przybrudzi a ja zetrę jakąś plamę, to wtedy na pewno będzie widać jaśniejsze (czystsze;)) miejsce... Ale coś za coś A na marginesie, to ona jest jaśniutka, ale nie biała:no: Yuka, ściskam i gratuluję przeprowadzki :) Blat- cudeńko. No i co kitujesz, ze drzwi nie masz, skoro widzę, że są Olguś, dzięki:hug: masz rację, drzwi są... na górze:lol2:, niestety na dole jeszcze w kartonach, a do spiżarni, garderoby i naszej łazienki jeszcze nie zamówione:bash: Yuczka Ty " BABO CHOLERNICO " ....... pieknie pieknie gratuluje przeprowadzki .... ( 20 . 11. to data urodzin mojej Mamy ) ..... slicznie na poddaszu masz , czy to tynk strukturalny ????? ..... i co Ty teraz bedziesz robic ? ...... Cześć BABO CHOLERNICO;) Myślę że 20112011 jest bardziej magiczny, niż osławiony wcześniej 11.11;) Dziękuję kochana:hug: O ścianie na poddaszu już pisałam wcześniej, a co ja będę robić teraz? No jak to co??? SPRZĄTAĆ:lol2: Kochani, kilka słów wyjaśnienia moich fotek, a właściwie ich braku:( Internetu niet:( W pracy korzystam z blueconnecta i niestety mogę sobie trochę utrudnić życie, jak mi limit się wyczerpie i pod koniec miesiąca będzie chodził jak żółw... Ale obiecuję, jak już się dobiję do świata z mojej wsi;) To wszystko nadrobię.... Bo.... ja się lubię chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 22.11.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Yuka GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No dobra - przyznam się - trochę Ci zazdroszczę... ... ale tak pozytywnie!!! :) Bombowo i czekamy na więcej fotek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiekhh 22.11.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Hey, Jestem ciekaw co Tobie TP powie. Ja uzyskałem odpowiedź że nie ma technicznych możliwości:) A sąsiedzi obok na kabelkach TP działają aż miło:) Jak nadal tak będą uważać to z sąsiadem zagadam o szybszym łączu i ruterek w dobrym miejscu postawimy, albo po skrętce do mnie:) Coś wymyśle, przecież bez neta nie zostanę A cyfrę będziesz dzielić czy tylko na jeden odbiornik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.11.2011 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 mwp dzięki:hug: Taka zazdrość jest bardzo motywująca więc zazdraszczaj sobie;) i działaj w kierunku swojej przprowadzki:yes:Cysiekh, będziemy mieć multiroom, a na odpowiedź tpsy też z niecierpliwością czekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 22.11.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 ..... i co Ty teraz bedziesz robic ? ...... ...może schody będzie ręcznie rzeźbić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.11.2011 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 No, masz rację, pierdyknę se jakie popiersie na balustradzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiekhh 22.11.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 A może coś takiego: http://www.dipol.com.pl/bezprzewodowy_splitter_clone__br_do_cyfry__A9910.htm lub znacznie tańszy przewodowy,bo multiroom(tylko na 2 tv) to trzeba będzie co 6 godzin aktywować czyli pewnie raz na dzień dziewczyny będą biegały z kartą.Gratuluję przeprowadzki. Kuchnia, salon, poddasze - super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.11.2011 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 No właśnie w cyfrze są (ponoć) 2 niezależne karty na dekoderach i nie trzeba tego ładować zobaczymy (bo ja tak średnio się na tym znam;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiekhh 22.11.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Z tego co czytam na stronie http://www.cyfraplus.pl/technologie/multiroom/szczegoly_techniczne.html to trzeba aktywować kartę co 6 godzin, ale ja też się nie znam;) ja u siebie zrobiłem wszystko na kabelkach, do netu, tv i innych takich tam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.11.2011 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Dzisij odpalimyjutro może jeszcze wiedzieć nie będę, ale pod koniec tygodnia pewnie już tak:)Ty się nie znasz??? Wolne żarty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts