yuka 25.11.2011 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Milek, w sprawie spotkania zdzwonimy się Mwp, jest taka tkanina, którą czyści się wodą, ona ma na wzornikach taką informację AQUA CLEAN Akurat ta, którą ja zamówiłam to MINEVA, spotkałam się jeszcze gdzieś z nazwą CARABU... Naprawdę polecam!!! Lidka, mam nadzieję, że też będę zadowolona jak Ty po pewnym czasie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 25.11.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 yuka gratuluję przeprowadzki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 28.11.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Milek, w sprawie spotkania zdzwonimy się Yukuś, spoko na razie nie będę Cię nachodzić - ale może dryndnę jak mnie przypili z tymi formalnościami odn. pc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 01.12.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 YUKUNIA KOCHANA GGGGGRATUUUUULUUUUUUUUUJĘĘĘĘĘĘĘĘĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i czekam na fotorel;acyję :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 05.12.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 :hug:i spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 06.12.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 i znów jestem ale cisza nastała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.12.2011 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Cześć Jestem, ale odcięta od świata;) z jednej strony może to i dobrze bo mam czs coś zrobić Np. w poniedziałek piekłyśmy z dziewczynami pierniczki:D:D:D Zapachniało świętami:D:D:D W pracy tyle pracy, że nie mam czasu na FM:((Tym bardziej, że poprzedni tydzień z małą w domu siedziałam... Dzięki Wam, że zaglądacie do mnie, chociaż mnie nie ma:) Martusia, dzięki za gratulacje. Śliczny avatarek:yes: Mila odwiedzić nas musicie koniecznie:yes: Niwka :hug: pamiętasz jeszcze jaka to radość???? Chociaż nie wszystko na TIP-TOP;) Ilonka, fajnie, że zaglądasz:hug: Czy w sprawie spotkania coś się wyklarowało? Wpadnę do Ciebie, może jakieś ustalenia już są, a ja w.... http://emotikona.pl/emotikony/pic/2dziura.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 07.12.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Cześć Jestem, ale odcięta od świata;) A jak z netem i tv - wybraliście już coś? Mila odwiedzić nas musicie koniecznie:yes: No skoro nalegasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.12.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 czeee :wiggle: melduję się, że jestem i spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 08.12.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Yuczka no spotkanie chyba odwlecze się bo dziewczyny zarobione przeprowadzkami ale ja poczekam bo i tak was muszę w realu poznać , moją kochana grupę wsparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.12.2011 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Cześc Dziewczynki:hug: Milek, TV mamy:yes: C+ jest ok, ale z netem jeszcze czekamy, tzn będziemy ciągnąć neostradę ale tylko 1mega... Podobno są plany rozbudowy:D i umowa tylko na rok, nie chcemy wiązać się na 2lata... Facet miał podłączyć, ale coś się nie pojawia:( coś kojarzy mi się, ze mówił o 2 tyg... Czekam;) Atijka, co tak biegusiem? Święta u siebie szykujesz? Ola, dzięki, zdjęcia będą, jak tylko się podłączę TomBor, ale pamiętaj, co się odwlecze, to nie uciecze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 16.12.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Hej, Yukuś, gratulacje! Niech Wam się cudownie mieszka. Daj jakieś zdjęcia - dołączam się do chórku - lepiej posłuchaj, bo zawiążemy grupę "oburzonych" i pojedziemy skandować pod dom. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.12.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Ocho, ale zmiany, niektórzy się przeprowadzili. No no nooooGratuluję i jak się mieszka???? Acha, chciałabym zobaczyć zdjęcia wykończonej kuchni KONIECZNIE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 18.12.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Łoj, dziewczyny, dobrze gadać. Ja rozumiem, że można się długo rozpakowywać, gubić w nowym domu itp, ale Yuka! miejże litość ! Napisz jak się mieszka i co ważniejsze pokaż. Też mi ślinka cieknie na myśl o Twojej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.12.2011 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Przyzwyczaiłam się do mieszkania w nowym domku i tak mi tam dooooobrzeeee:D:D:DMieszka się cudownie!!! Jakoś nie czuję, że mam nagle 7razy więcej przestrzeni niż miałam dotychczas;)Wcale się nie czuję zagubiona:D:D:D Jest bosko!!!BARDZO RZADKO OGLĄDAMY TV!!! Jest tyle ciekawych rzeczy do zrobienia;) Nawet kawę pijemy w jadalni przy stole a nie przed TV;) i wcale ne jest istotne w tym czasie co się dzieje na świecie;)Umywalki mamy zamontowane dopiero od weekendu, a schody będą się montować w tym tygodniu. Na razie po schodach w kotłowni biegamy...Zdjęcia...Kuchnię dorzucę niebawem, póki co takich kilka w klimacie świątecznym: świąteczny kominek: http://i39.tinypic.com/2itq839.jpg łazienka mała z fototapetą: http://i43.tinypic.com/bgnrsw.jpg http://i42.tinypic.com/2je3dac.jpg i choinka, jeszcze nie do końca ubrana;) http://i39.tinypic.com/21c8940.jpg I taka tam ręczna dłubanina;) http://i39.tinypic.com/23usoyf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.12.2011 03:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 http://img405.imageshack.us/img405/5268/swietax.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 20.12.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 juka ło matko ale ze mnie gapa: GRATULACJE z okazji przeprowadzki!!!!! wielkie GRatulacje!!!! CIESZĘ SIĘ RAZEM Z TOBĄ, BO WIEM JAK TO FAJNIE BYĆ WRESZCIE W TYM SWOIM DOMKU!!!!! i choinka już pięknie przystrojona i pierniczki smaczne (się poczęstowałam ) ściskam i pozdrawiam ze stańczykowa z życzeniami BN jeszcze wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 20.12.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Niech ten szczególny czas cudownych Świąt Bożego Narodzenia będzie dla Was okazją do spędzenia miłych chwil w gronie najbliższych, w atmosferze rodzinnego ciepła, wielkiej radości i wzajemnej życzliwości, pod żywą choinką dużo prezentów a w Waszych pięknych sercach wiele sentymentów, Świąt dających radość i odpoczynek oraz nadzieję, że Nowy Rok będzie szczęśliwszy - życzy Jol@ z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 20.12.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 No! Wreszcie! Yukuś, odszczekuję "lenia" - teraz to już wiem, że Ty nie próżnowałaś, bo jak my się zdjęć domagałyśmy, to Ty pracowicie pierniczki zdobiłaś... Pięknie! Najszerzej uśmiechnęłam się przy fototapecie, bo mam w domu taka fajną ścianę i gdy szukałam na nią koncepcji, to właśnie TAKĄ SAMĄ fototapetę brałam bardzo poważnie pod uwagę. Ślicznie macie i nastrojowo - w fajnym czasie się przeprowadziliście, bo magię dodatkowo wzmacnia przedświąteczna atmosfera. Cudo! Gratuluję i cieszę się razem z Wami. Buziolki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 20.12.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 http://foto3.m.onet.pl/_m/68fc6ab3134e51abfdfadb7928d4eb73,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts