Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

Yuczka, fajnie i magicznie - nie śpieszyło mi się do tej pory do przeprowadzki, ale przez Ciebie zaczyna mi się chcieć... :)

Małe pytanko, jak zdążysz jeszcze przed świętami - ten biały lukier jak się robi? Bo moja pchła robiła pierniki w Galerii (naprodukowała całą torbę ;) ) i teraz chciałabym je jakoś ozdobić...

Pa

z życzeniami jeszcze zajrzę :yes:

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochani, bardzo Wam wszystkim dziękuję za życzenia:hug: Obiecuję do Was zajrzeć w Święta, bo będę u mamy, a tam net trochę szybciej hula:) I tak udało mi się blueconnecta uruchomić;) Zaraz po świętach we wtorek podlączają nam neostradę, jupi!!! A teraz(!) właśnie montują się u nas schody Podobno przed Wigilią nie skończą;) ale już niewiele im zostało:)

Mila, nie wiem, czy już nie za późno z tym lukrem: ucieram cukier puder z kilkoma kroplami spirytusu i soku z cytryny. Cukru dużo, zacznij od pół szklanki, ma być bardzo gęsta konsystencja, ja robię zawsze na oko;) A do tych precyzyjnych to kupiłam pisaki;) (właściwie takie tubki)

Buziaki wszystkim zostawiam:hug:

Edytowane przez yuka

Wesołych Świąt!

Bez zmartwień,

Z barszczem, z grzybami, z karpiem,

Z gościem, co niesie szczęście!

Czeka nań przecież miejsce.

Wesołych Świąt!

A w Święta,

Niech się snuje kolęda.

I gałązki świerkowe

Niech Wam pachną na zdrowie.

Wesołych Świąt!

A z Gwiazdką!

Pod świeczek łuną jasną

Życzcie sobie - najwięcej:

Zwykłego, ludzkiego szczęścia

życzy Agata z rodzinką

http://img402.imageshack.us/img402/3311/bozenarodzeniekartkizzy.gif

Uploaded with ImageShack.us

http://img97.imageshack.us/img97/1264/banerbozenarodzenie.jpg

Yuczka - dzięki za lukrowe wskazówki - przydadzą się na przyszłość :yes: (a te pisaki to gdzie się kupuje?) - pierniki położyłam sote na gałązkach świerkowych, bo już nie dałam rady się bawić z ozdabianiem :oops:

Robiłam u siebie Wigilię w tym roku, ale wyobrażam sobie, że w nowym domku, w tych wielkich przestrzeniach to zupełnie inna jakość.... mmm... rozmarzyłam się... :rolleyes:

Edytowane przez *milek*