Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam poświątecznie:D

Przepraszam, że nie dałam rady do wszystkich dotrzeć z życzeniami...

Pasie, Meg- dziękuję za życzenia:hug:

Mila, pisaki normalnie w markecie na półce z dodatkami do ciast:yes:

Jak stoicie z czasem? Wolałabyś wpaść do nas raczej w weekend, czy na tygodniu też może być? Bo w związku z przerwą świąteczną, trochę więcej czasu w domu spędzać będę. Co prawda dzisiaj w pracy jeszcze jestem i na jutro też jakieś plany mam, ale daj znać jak Wam pasuje, to umówimy się jakoś, ok?

yuka

witam poświątecznie :)

Korzystając z wolnej chwili pooglądałam Twój domek i jestem pełna podziwu :) Krótko mówiąc pięknie !!!! kuchnia , łazieneczka z fototapetą, śliczna choinka i smakowicie wyglądające pierniczki :) A chce się prosić o resztę zdjęć :)

No, i oczywiście gratulacje z przeprowadzki i dużo szczęścia i miłości w nowym domku :)

Yukunia, ja poświątecznie, ale szczerze i z serca Ty Wiesz :) Wszystkiego KOchana Najwspanialszego, żeby zawsze było wesoło , miłośnie, radośnie i ... nie umiem składać życzeń.... Wszystkiego Najwspanialszego znaczy tego czego sobie zażyczysz Ty Kwiatku i Twoja rodzinka :) m:hug::hug::hug:

Edytka, Niwka,TomBor'ku, Meg - dziękuję za życzenia:hug:

Milek, smska dostałam (nawet 2razy;)) Privka i tak bym nie odczytała. Mam nadzieję, ze wykurowaliście się. Jak plany weekendowe się zmienią to zapraszam:)

Miniony weekend minął u mnie pod znakiem parapetówki:D:D:D. Ostatni goście dzisiaj rano odjechali. Było suuuuperowo!!!!