yuka 03.01.2012 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Rossa, dzięki:D Dla Ciebie również wszystkiego dobrego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.01.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Yuczka w ogóle jest u Ciebie ślicznie , ale schodyyyy..... mmmmm...... ja kcem na żywo pomacać. Jakie to drewno? zajefajniste som , no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.01.2012 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 To kiedy przyjedziesz? zapraszam:yes:A drzewno to dąb:) ino zabejcowany:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 03.01.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Noście, Pani, pojechaliśta na całego Superkowo wyszło Miłego mieszkania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.01.2012 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Dzięki Martin Miło jest:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.01.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Pojechaliśta, pojechaliśta i ja pojadę w ....Twoje strony ino latem bardziej, bo teraz mnie się aura nie widzi , a ja Twój ogród chcę od razu zobaczyć. inaczej musiałabym dwa razy jeździć. A na jaki kolor ten dąb pomalany? Bo taki ładny , złoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.01.2012 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Pojechaliśta, pojechaliśta i ja pojadę w ....Twoje strony ino latem bardziej, bo teraz mnie się aura nie widzi , a ja Twój ogród chcę od razu zobaczyć. inaczej musiałabym dwa razy jeździć. A na jaki kolor ten dąb pomalany? Bo taki ładny , złoty Ja nie widzę problemu:D:D:D Kolor D6;) z takiego specjalnego próbnika naszego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.01.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 no, to czuję się doinformowana D6, też mi coś a jakiejś normalnej , polonistycznej nazwy koloru to nie ma? tylko matematyczna?. No zaintrygował mnie ten kolor i już. A z tym jeżdżeniem to tak nie szalej, Moja Droga. Raz jak przyjadę i mi się zachce u Ciebie pobyć"ciut" dłużej , to jeszcze dasz radę przechytrzyć i pozbyć się natręta. Wszak pamiętaj - goście jak ryba, po trzech dniach śmierdzą :)Ale jak juz drugi raz wpuścisz za próg , tooooo..... hi, hi..... znów mnie jakaś głupawka dopada:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.01.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Yuka gratuluje przeprowadzki, kawał chałupki masz i to urządzonej z gustem, schody naprawde wyszły super.Samych radości życze:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.01.2012 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 no, to czuję się doinformowana D6, też mi coś a jakiejś normalnej , polonistycznej nazwy koloru to nie ma? tylko matematyczna?. No zaintrygował mnie ten kolor i już. A z tym jeżdżeniem to tak nie szalej, Moja Droga. Raz jak przyjadę i mi się zachce u Ciebie pobyć"ciut" dłużej , to jeszcze dasz radę przechytrzyć i pozbyć się natręta. Wszak pamiętaj - goście jak ryba, po trzech dniach śmierdzą :)Ale jak juz drugi raz wpuścisz za próg , tooooo..... hi, hi..... znów mnie jakaś głupawka dopada:wiggle: Hehehe:D:D:D Wiedziałam, ze będziesz zadowolona z odpowiedzi, ale co ja zrobię, jak takie nazwy tu są? A tak na serio, staraliśmy się dobrać do drzwi, a te są teak gold, ponieważ ten kolor był "ciutkę" za jasny na schody to wzięliśmy o ton ciemniejszy. I tak: mamy dwa kolory drzwi: na dole właśnie teak gold, na górze macore. Schody podświetlone (te bardziej złote) są bardzo podobne do tego teaka a nie oświetlone, czy np. jak zupełnie z górnego holu się na nie patrzy to właśnie takie macore. Myślę, że teraz usatysfakcjonowana powinnaś być odpowiedzią, co? A co do przyjazdu to nie przesadzaj, tylko pakuj rodzinkę i przyjeżdżaj, to może jakaś wspólna głupawka nas najdzie;) Yuka gratuluje przeprowadzki, kawał chałupki masz i to urządzonej z gustem, schody naprawde wyszły super. Samych radości życze:wiggle: Dzięki mariomili Cieszę się, ze nie tylko mnie się podoba:yes: A u Was coś się dzieje ostatnio? Przepraszam, ze nie odwiedzam Twojego dziennika, ale taki młyn ostatnio... A na montaż neta jestem umówiona na czwartek (yyy... to już jutro?)Tylko od czwartku znowu gości mieć będę więc niewiele po fm pobuszuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 04.01.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Yuka, ty uważaj, bo teraz możesz już samotnych, spokojnych chwil w swoim domu nie zaznać. Taka chata, to wspaniałe miejsce wypoczynku, coś jak kurort, albo hotel ...dla dalszej rodziny i gości:p Myślę, że wiele osób może sobie teraz o tobie nagle przypomnieć... Schodów komentował nie będę ...bo mnie znowu dusić zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 04.01.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Milek, smska dostałam (nawet 2razy;)) Privka i tak bym nie odczytała. Mam nadzieję, ze wykurowaliście się. Jak plany weekendowe się zmienią to zapraszam:) Miniony weekend minął u mnie pod znakiem parapetówki:D:D:D. Ostatni goście dzisiaj rano odjechali. Było suuuuperowo!!!! A widzisz, bo jestem w trakcie rozpracowywania nowego fona - treść wkleiłam z priva forumowego, a że był długi, to mi zapisało jako mms... a te nie schodzą, jak mam transmisję danych nie zaznaczoną. Jak to skumałam i odhaczyłam co trzeba, to zeszło dwa razy... Całe szczęście nas nie dopadło i Sylwester był wg. planu. Reszta też bez zmian - robimy mały wypad w góry, więc będziesz miała o jeden nalot mniej w ten weekend A schody... w ogóle klatka schodowa z tym pięknym, wytwornym żyrandolem... http://emotikona.pl/emotikony/pic/036.gif niesamowite wrażenie robią. I (mam nadzieję) niedługo je zobaczę na żywo tralala mam tylko nadzieję że nie napada śniegu jak już się zbierzemy, bo mam zaległe macanie kostki w planie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.01.2012 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Yuka, ty uważaj, bo teraz możesz już samotnych, spokojnych chwil w swoim domu nie zaznać. Bo wiesz... szczęście się mnoży gdy się je dzieli:D:D:D więc ja chcę dzielić je ze wszystkimi:) a Ty kiedy wstąpisz na jakąś cywilizowaną kawkę? Zapraszam:yes: A widzisz, bo jestem w trakcie rozpracowywania nowego fona(...)Mikołaj się spisał? Reszta też bez zmian - robimy mały wypad w góry, więc będziesz miała o jeden nalot mniej w ten weekend W sumie to dwa:( Siostrę angina dopadła i też odłożyła przyjazd... A Wy bawcie się dobrze:yes: A schody... w ogóle klatka schodowa z tym pięknym, wytwornym żyrandolem... http://emotikona.pl/emotikony/pic/036.gif niesamowite wrażenie robią. I (mam nadzieję) niedługo je zobaczę na żywo tralala mam tylko nadzieję że nie napada śniegu jak już się zbierzemy, bo mam zaległe macanie kostki w planie... :lol2: Co się odwlecze to nie uciecze... Poczekam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.01.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Yuka, twój salon jest wielkości... mojego domu Pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 04.01.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Bo wiesz... szczęście się mnoży gdy się je dzieli:D:D:D więc ja chcę dzielić je ze wszystkimi:) a Ty kiedy wstąpisz na jakąś cywilizowaną kawkę? Zapraszam:yes:(...) Znam wiele przypadków mnożenia przez podział - fajna sprawa - szybko można imponujące efekty ilościowe osiągnąć. Niech więc ci to szczęście pączkuje jak drożdże i rośnie jak w piekarniku ...byle tylko dachu i okien nie wywaliło:rolleyes: Z cywilizowaną kawką, to chyba trochę poczekam, aż ci się szczęście przez chałupę już trochę przewali i z wszystkimi imprezami dziękczynnymi się już nieco obrobisz. No i nie wiem, czy ja się w takie salony nadaję, ale odezwę się, gdy jakieś wyjściowe gumofilce naszykuję A póki co, na waszą deklarację choinkową oczekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.01.2012 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 AGPka nie przesadzaj, nie wiesz, że na zdjęciu wszystko się większe wydaje? Zapraszam na żywo, to wtedy zobaczysz, ze gdzieś te metry się chowają Yeti, i frak koniecznie wyszukaj;) Z choinką to poczekamy do wiosny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 05.01.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Metry ci się chowają? U mnie ich nie, zaręczam Dzięki za zaproszenie. Jak już yeti znajdzie frak i niedzielne gumiaki, to może razem na kawę wpadniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.01.2012 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Yeti już był i wie, że bez gumiaków do mnie trudno się dostać Ale teraz to gumiaki trzeba na auto założyć, bo jak już do bramy dojedzie, to dalej pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.01.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Nie wiem dlaczego ale jeśli chodzi o metry to one zupełnie odwrotnie niż szczęście. Choć w papierach metrów przybyło, to w realu jakby wcale nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.01.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Yuczkamasz taką kuchnię, że nie mogę od niej oczu oderwać. No choć to brzydko ale muszę to napisać : masz ZAJEBISTĄ tę kuchnię ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts