Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pojechaliśta, pojechaliśta i ja pojadę;) w ....Twoje strony ino latem bardziej, bo teraz mnie się aura nie widzi , a ja Twój ogród chcę od razu zobaczyć. inaczej musiałabym dwa razy jeździć. :)

A na jaki kolor ten dąb pomalany? Bo taki ładny , złoty

Ja nie widzę problemu:D:D:D

Kolor D6;) z takiego specjalnego próbnika naszego;)

no, to czuję się doinformowana :p D6, też mi coś ;) a jakiejś normalnej , polonistycznej nazwy koloru to nie ma? tylko matematyczna?. No zaintrygował mnie ten kolor i już.

A z tym jeżdżeniem to tak nie szalej, Moja Droga. Raz jak przyjadę i mi się zachce u Ciebie pobyć"ciut" dłużej , to jeszcze dasz radę przechytrzyć i pozbyć się natręta. Wszak pamiętaj - goście jak ryba, po trzech dniach śmierdzą ;):)Ale jak juz drugi raz wpuścisz za próg , tooooo..... hi, hi..... znów mnie jakaś głupawka dopada:wiggle::wiggle:

no, to czuję się doinformowana :p D6, też mi coś ;) a jakiejś normalnej , polonistycznej nazwy koloru to nie ma? tylko matematyczna?. No zaintrygował mnie ten kolor i już.

A z tym jeżdżeniem to tak nie szalej, Moja Droga. Raz jak przyjadę i mi się zachce u Ciebie pobyć"ciut" dłużej , to jeszcze dasz radę przechytrzyć i pozbyć się natręta. Wszak pamiętaj - goście jak ryba, po trzech dniach śmierdzą ;):)Ale jak juz drugi raz wpuścisz za próg , tooooo..... hi, hi..... znów mnie jakaś głupawka dopada:wiggle::wiggle:

Hehehe:D:D:D Wiedziałam, ze będziesz zadowolona z odpowiedzi, ale co ja zrobię, jak takie nazwy tu są? A tak na serio, staraliśmy się dobrać do drzwi, a te są teak gold, ponieważ ten kolor był "ciutkę" za jasny na schody to wzięliśmy o ton ciemniejszy. I tak: mamy dwa kolory drzwi: na dole właśnie teak gold, na górze macore. Schody podświetlone (te bardziej złote) są bardzo podobne do tego teaka a nie oświetlone, czy np. jak zupełnie z górnego holu się na nie patrzy to właśnie takie macore. Myślę, że teraz usatysfakcjonowana powinnaś być odpowiedzią, co?

A co do przyjazdu to nie przesadzaj, tylko pakuj rodzinkę i przyjeżdżaj, to może jakaś wspólna głupawka nas najdzie;)

Yuka gratuluje przeprowadzki, kawał chałupki masz i to urządzonej z gustem, schody naprawde wyszły super.

Samych radości życze:wiggle:

Dzięki mariomili:hug: Cieszę się, ze nie tylko mnie się podoba:yes: A u Was coś się dzieje ostatnio? Przepraszam, ze nie odwiedzam Twojego dziennika, ale taki młyn ostatnio... A na montaż neta jestem umówiona na czwartek (yyy... to już jutro?:o)Tylko od czwartku znowu gości mieć będę więc niewiele po fm pobuszuję...

Yuka, ty uważaj, bo teraz możesz już samotnych, spokojnych chwil w swoim domu nie zaznać.

Taka chata, to wspaniałe miejsce wypoczynku, coś jak kurort, albo hotel ...dla dalszej rodziny i gości:p

Myślę, że wiele osób może sobie teraz o tobie nagle przypomnieć...:lol2:

Schodów komentował nie będę ...bo mnie znowu dusić zaczyna :bash::-x

;):bye:

Milek, smska dostałam (nawet 2razy;)) Privka i tak bym nie odczytała. Mam nadzieję, ze wykurowaliście się. Jak plany weekendowe się zmienią to zapraszam:)

Miniony weekend minął u mnie pod znakiem parapetówki:D:D:D. Ostatni goście dzisiaj rano odjechali. Było suuuuperowo!!!!

A widzisz, bo jestem w trakcie rozpracowywania nowego fona - treść wkleiłam z priva forumowego, a że był długi, to mi zapisało jako mms... a te nie schodzą, jak mam transmisję danych nie zaznaczoną. Jak to skumałam i odhaczyłam co trzeba, to zeszło dwa razy...:rolleyes:

Całe szczęście nas nie dopadło i Sylwester był wg. planu.

Reszta też bez zmian - robimy mały wypad w góry, więc będziesz miała o jeden nalot mniej w ten weekend ;)

A schody... w ogóle klatka schodowa z tym pięknym, wytwornym żyrandolem... http://emotikona.pl/emotikony/pic/036.gif niesamowite wrażenie robią.

I (mam nadzieję) niedługo je zobaczę na żywo tralala :wiggle:

mam tylko nadzieję że nie napada śniegu jak już się zbierzemy, bo mam zaległe macanie kostki w planie...

Yuka, ty uważaj, bo teraz możesz już samotnych, spokojnych chwil w swoim domu nie zaznać.

Bo wiesz... szczęście się mnoży gdy się je dzieli:D:D:D więc ja chcę dzielić je ze wszystkimi:)

a Ty kiedy wstąpisz na jakąś cywilizowaną kawkę? Zapraszam:yes:

A widzisz, bo jestem w trakcie rozpracowywania nowego fona(...)
Mikołaj się spisał?;)

Reszta też bez zmian - robimy mały wypad w góry, więc będziesz miała o jeden nalot mniej w ten weekend ;)

W sumie to dwa:( Siostrę angina dopadła i też odłożyła przyjazd...

A Wy bawcie się dobrze:yes:

A schody... w ogóle klatka schodowa z tym pięknym, wytwornym żyrandolem... http://emotikona.pl/emotikony/pic/036.gif niesamowite wrażenie robią.

I (mam nadzieję) niedługo je zobaczę na żywo tralala :wiggle:

mam tylko nadzieję że nie napada śniegu jak już się zbierzemy, bo mam zaległe macanie kostki w planie...

:lol2::lol2::lol2:

Co się odwlecze to nie uciecze... Poczekam:D

Bo wiesz... szczęście się mnoży gdy się je dzieli:D:D:D więc ja chcę dzielić je ze wszystkimi:)

a Ty kiedy wstąpisz na jakąś cywilizowaną kawkę? Zapraszam:yes:(...)

Znam wiele przypadków mnożenia przez podział - fajna sprawa - szybko można imponujące efekty ilościowe osiągnąć.

Niech więc ci to szczęście pączkuje jak drożdże i rośnie jak w piekarniku

...byle tylko dachu i okien nie wywaliło:rolleyes:

Z cywilizowaną kawką, to chyba trochę poczekam, aż ci się szczęście przez chałupę już trochę przewali i z wszystkimi imprezami dziękczynnymi się już nieco obrobisz. No i nie wiem, czy ja się w takie salony nadaję, ale odezwę się, gdy jakieś wyjściowe gumofilce naszykuję;):lol2:

A póki co, na waszą deklarację choinkową oczekuję:D