yuka 05.01.2012 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Sipatka Też tak myślę, ale ja to obiektywna nie jestem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 05.01.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 no wiecie co w pracy napisałam poemat na temat smaku, stylu schodów, lamy i mi k..a zeżarło, więc jeszcze raz zajebiaszczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 05.01.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 No i ręce mi opadają )))) cud, miodzio, malina! Jak ja Ci zazdroszczę że aż zielenieje!!! Ja też podobno miałam mieszkać na te święta ;-((( będzie dobrze jak wstrzelę się w Wielkanoc )) To musiała być niezła imprezka co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.01.2012 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Cholernie miło czytać takie posty:D:D:D Jak ja Wam dziękuję:hug: Papusiu, nie stresuj się, ja na początku myślałam że uda nam się zrobić parapetówkę na rocznicę ślubu(maj:lol2:) potem bylam prawie pewna, że będzie to na moje urodziny (sierpień) a skończyło się na sylwestrze:D:D:D Impreza faktycznie była niezła ale to głównie zasługa zabawowego towarzystwa:Dhttp://smileys.smileycentral.com/cat/5/5_1_118.gifhttp://smileys.smileycentral.com/cat/5/5_1_118.gifhttp://smileys.smileycentral.com/cat/5/5_1_118.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.01.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Yuka ja to się zaraz normalnie zacznę jąkać, że, że, że nie wiem jak mam wyrazić to, co bym chciała wyrazić po obejrzeniu ostatnich zdjęć... może wobec tego zacznę od gratulacji GRATULUJĘ przeprowadzki, zamieszkania w przepięknym domu, z ogrodem 10 razy większym od mojego (zazdrosna jestem). Przestrzeń w domu, super kuchnia, przeszklenia, nawet choinka jakaś nierzeczywiście bajkowa, a schody? z ręką na sercu, że jeszcze takich nie widziałam. Całej rodzinie pokazałam, a co, niech wiedzą jak się w świecie mieszka Yuka, co tu dużo mówić...DOBRA ROBOTA ! Niech się Wam szczęśliwie mieszka I strasznie fajne okna w pokojach pociech, że już o widokach nie wspomnę I bardzo mi się podoba elewacja. I...długo można tak pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.01.2012 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Tolu, bardzo, bardzo bardzo dziękuję O schodach nie piszesz o tych z mandarynkami? Normalnie...ach... nie wiem co napisać bardzo Ci dziękuję raz jeszcze:hug: Mam nadzieję, że będziemy tu szczęśliwi Wstyd mi trochę tylko za bajzel przed domem, ale pod koniec roku wszystkie siły rzuciliśmy do środka. Mam nadzieję, że kiedyś będę miała takie cudniste widoki z okien jak Ty:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.01.2012 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Ty nie masz mieć nadzieję, ale Ty masz w to wierzyć. Pamiętasz, jak zaczynałaś budowę, pokazałaś plany, jak zachwycił mnie układ pomieszczeń, bryła domu i to wyjście na taras, na ogród, ja o takim układzie marzyłam, ale mała działka nie dała szansy. Po tym jak urządziłaś wnętrza, jestem całkowicie spokojna o ogród. Zwłaszcza, że dużo już zrobiłaś. Kurcze, wydaje mi się, że to tak niedawno było, a już mieszkasz Będę kibicować od wiosny wszystkim pracom na zewnątrz. I już się cieszę, bo będą piękne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.01.2012 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 A na wiosnę bez pytań do Ciebie się nie obejdzie:D P.S. Kiedyś (jakieś 2 lata temu) moi bardzo bliscy znajomi wykańczali sobie mieszkanie i jak pokazałam im Twoją kuchnię, to chcieli taką i koniec!!! I już nic innego im się nie podobało... więc mają inspired by Tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.01.2012 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 o, to miłe ale czy ja dziś zrobiłabym jeszcze raz taką samą? pewnie że nie wszystko się zmienia, nic nie stoi w miejscu, tak już jest. A wiosną pytaj o wszystko, o co trzeba będzie. To już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.01.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Jak patrzę za okno, to wydajemi się, że już jest, powschodziły mi tulipany prad domem:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 07.01.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 7 stycznia 2012 Chciałam pokazać dzisiaj królestwo moich dziewczyn, ale zdjęcia mi się nie chcą załadować:( To chyba znak jakiś, żebym zdjęć nie pokazywała, bo i tak nikt ich nie ogląda... Nikt nic nie pisze... Jak to nikt nie zagląda i nic nie pisze.... Po prostu na chwilę zatkało nas po obejrzeniu pierwszych zdjęć z Twojego domku - tak ślicznie u Ciebie. Pokaż nam kolejne fotki. Nie daj się prosić Yuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 08.01.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 ja też ja też o kolejne fotki proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.01.2012 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Nie no!!! Trafi mnie za chwilę!!! Już z 2 godz. próbuję ładować zdjęcia i w ostatniej chwili mi zrywa połączenie z netem!!!! Wrrr....Mam już od wczoraj w domu łącze tel. ale neostradę w ciągu 48godz mają uruchomić... Może wtedy się uda, bo blueconnect nie daje rady przy dzisiejszej pogodzie... Ilonka, a może wpadłabyś do mnie na kawę? Ciasto z rana zrobiłam...? Zapraszam:yes:Żeby poszło, żeby poszlo...plissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.01.2012 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Yuupi!!! Poszło!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 08.01.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 no i chętnie bym doopę przywiozła ale oczywiście życie mi musi utruć, więc akumulator mi siadł.nosz k....a mać akurat dziś. Kupię nowy jak Bóg mi światkiem kupię nowy !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 08.01.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 08.01.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.01.2012 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 08.01.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 :mad:no na prawdę , a dziś mię tak samotnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.01.2012 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts