atija 08.01.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Aaaaa.... już wiem , już wiem o co kaman ;) to żeby Ilonce nie było samotnie Yuuuka, foootyyyyy sooooom???? idę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.01.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Yuczka umiesz dozować napięcie , rozochociłam się na maksa, zaczęłam mlaskać z zadowolenia , a tu wyrżnęłam nosem o drzwi do Pokoju Księżniczki i zaczęłam oglądać od nowa. rozumiem, że dalej walczysz ze zdjęciami? Ten kącik palacza to fajny, a schody , fiu , fiu....na schodach jakże piękna dekoracja ( do spożycia rozumiem ), tylko poręczy tam nie widzę :)i powiedz mi , kochana, jak ci biedni palacze po kilku papieroskach?;)te kieliszeczki mam na myśli dali radę wrócić na salony??? Podoba mi się Twój domek niezmiernie, ganiać się, w nim można, co? A powiedz mi jak się sprawuje nowa gala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.01.2012 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Anuś Po kolei: kącik palacza był rewelacyjny, ponieważ na stole też było "co neco", żeby o pustym żołądku i papieroskach nie być, nikt o dziwo nie miał problemu z powrotem "na salony";) Schody bez barierki, bo to takie hmmm... "gospodarcze" schody (aczkolwiek przez pierwszy miesiąc służyły nam jak jedyne i wszyscy, łącznie z małą ksziężniczką biegali po nich) Nie mam si,ly dalej walczyć z tymi zdjęciami:bash:, co chwilę zrywa mi połączenie (znowu modlę się, zeby tego posta wysłało;)) W domku ganiać się można, ale jest tak.... CUDOWNIE:D:D:D Nowa gala super!!! Co prawda ja jej nie impregnowałam i mam w kilku miejscach ślady (np. farba, która za długo leżała (kropka farby dla ścisłości;)) coś mi chlapnęło (pewnie też przy malowaniu) na górze... Ale to naprawdę niezauważalne. I wystarczy tylko odkurzyć i jest pięknie!!! Zmywam różnie, ale przeważnie samą wodą, chociaż zdarzyło mi się i ajaksem jakimś w płynie, a takie najbardziej uporczywe plamy (np. od ołówka, aluminiowej poziomicy czy silikonu) szorowałam proszkiem ajax (najlepszy przyjaciel kobiety) I nie zauważyłam, żeby przestała się błyszczeć. Gdybym jeszcze raz miała wybierać, wybrałabym tak samo:yes: A Ty jesteś tak samo zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.01.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 jest ok i wiesz co zauważyłam? Fajnie błyszczy jak co jakiś czas ją przelecę ta samą wodą co myłam panele np. z ludwikiem do paneli Tylko fuga epoksydowa w kuchni to porażka. Kolega kafelkowy chyba nie miał z nią do czynienia i ma nierówną fakturę i na dokładkę nie wyschła całkowicie (24 h) jak przeszli po niej panowie od kuchni i inni ludkowie. Skutek: w paru miejscach jest nie do doczyszczenia ( jak to się pisze? ) A twoje gospodarcze schody są ładniejsze niż niektóre docelowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 08.01.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Szczęka mi opadła... Do samej ziemi... i chyba długo jej nie pozbieram - tak ślicznie u Ciebie:D:D:D Chyba najbardziej zazdroszczę Ci kuchni - cudowna po prostu. Chyba zacznę żałować, że nie zrobiłam jej w podobnym układzie co u Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.01.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Mnie na całe szczęście m. wybił z głowy epoksydową fugę:D:D Ja ją chciałam na całości dać!!! A tak mam tylko w łazienkach i niestety też nie jest gladziutka idealnie, a co się naszorowałam, żeby płytki z resztek wyczyścić, to już nie wspomnę!!! Schody wiesz, że nie mogły być inne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.01.2012 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Emiluś wieki Cię nie było:yes: Fajnie, ze Ci się podoba, bałam się na etapie projektu, że będę mieć mało blatu roboczego, ale jest idealnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 08.01.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 No i schody też pięknie Ci wyszły!! I jak tak się w takie śliczności zapatrzę to naprawdę za jakiś czas znowu będę chciała się budować a mężu mnie zabije... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.01.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Yuczka jaki ten mój Śfagier mądry,taki mąż to jest jak skarb, a czemu mnie nie uprzedził?????? Emiluś nie przejmuj się, ja mam jak Ty, z ta różnica, że nie chce od nowa budować tylko najlepiej przebudować to co mam i zmienić milion rzeczy z całym wystrojem włącznie:) Yuczka , czy tobie doradzał jakiś magik od wnętrz , czy Ty sama taka zdolna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.01.2012 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 :wiggle: Jam to, nie chwaląc się uczyniła:rotfl: Kochana jesteś To najpiękniejszy komplement jaki dziś uslyszałam:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.01.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 ja nie żeby tak specjalnie, tak zupełnie przez przypadek, ale się podlizałam, co??? naprawdę się zastanawiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 08.01.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Dzięki Atija - pokrzepiłaś moje biedne skołatane nerwy Ja przebudowę to już bym zaczęła - bo parę rzeczy mozna by przeciez przestawić albo po prostu inaczej zrobić (ale nie to że są złe, brzydkie czy coś, tylko ja juz tak mam:D - choc nie wiem czy jest sie z czego śmiać...) Na szczęście nie mam kasy (oby na razie:D) więc na kombinowaniu się na szczęście kończy, bo mężu do wszystkich diabłów by mnie wysłał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.01.2012 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Dobra dziewczynki, zmykam do m.'a, dzieci już śpią... A on też mi komplement dzisiaj piękny powiedzial, podziękować może trza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.01.2012 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ej kobitki, jak Wam się zmian chce, to trzeba sobie usiąść , rozpakować jakieś dobre winko (no chyba że coś mocniejszego;)), jak po jednym jeszcze chcecie zmian, to nie ma rady, trzeba drugie otworzyć... W końcu wszystko będzie najpiękniejsze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.01.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Mądrego to i warto posłuchać:) ja też już zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 09.01.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Yuka ło matko u ciebie jak z żurnala!!!! wyższa klasa! choć nie moje klimaty to chwalę, że pięknie! wszystko idealnie dopasowane i zgrane!!! i jakie przestrzenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.01.2012 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Dzięki Martusia za miłe slowo, tym bardziej, że jak piszesz nie Twoje klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.01.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Yuczka, no jak u Ciebie pięknie;)Parter to całkiem moje klimaty, jasno i przestrono, super. Schody extra.Łazienka dziewczyn- ja bym takiej nie zrobiła, ale u kogoś podoba mi się. Żywa, ciepła, energetyczna. Dla młodzieży nie może być w nudnych kolorach;)Bardzo fajna ta garderoba w pokoju Julki. W ogóle jak to możliwe, żeby takie małe Księżniczki miały tyyyyyle rzeczy?Ja do tej pory rozpakowuję worki z Kingi duperelami, matko, końca nie widać. W jej pokoju jest sporo miejsca, duża szafa, komoda, regał, a ja może połowę rzeczy dopiero wyjęłam. Nie mówiąc o tym, że sporo nie używanych wylądowało na strychu. Cały wolny pokój też będzie zapakowany jej rzeczami, szok;) Ech teraz aby żeby szczęśliwie mieszkać i wszelkie problemy niech nas omijają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 10.01.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Jeeeeeeezu jak pięknie , łazienka cudo i ta tapeta. no niech ja kupię ten akumulator to zwalę sie na pewno to cudo zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.01.2012 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Karolinka, tak teraz życzmy sobie szczęścia:D Z rzeczami małej też w szoku jestem:o Najbardzie mnie zadziwiły zabawki:o Jest regał, dwa pudła na kółkach, wiele porozstawianych "luzem" na podłodze, dolne pólki w garderobie... Płytki do łazienki wybierałam razem z dziewczynami (bardziej ze starszą) musiałam je tylko jakoś "poukładać" ale i tak ona zaakceptowała projekt. Z efektu jestem bardzo zadowolona i są tacy, którym ta łazienka podoba się najbardziej;) (chociaż ja wolę małą szarą) Ilonka, czekam z utęsknieniem:hug: Ten weekend mam tylko wyłączony, bo moja księżniczka 5 urodziny obchodzi i babcie, dziadek, ciocie, kuzynki, kuzyni... zapowiedzieli się z wizytą Część w sobotę, część w niedzielę, a część od piątku na cały weekend;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts