Tom Bor 10.01.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 no to wszystkiego najlepszego dla córci, mnie w ten weekend też nie pasi ale za tydzień to moze bym tak za widoku( bo ja półroczny kierowca jezdem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 10.01.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 http://kartki4u.eu//kartki/61/7/d/761.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.01.2012 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Córcia dziękuje:D A przyszły weekend ok:) Zdzwonimy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 11.01.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 niech to jasny szlak trafi akumulator nowy a owszem ale chyba się rozjechała elektronika, bo nie pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.01.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 A może tylko przewody wysokiego napięcia zamokły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.01.2012 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Hmmm... ale jakby zamokły to powinny wyschnąć do tej pory? Kurcze, nie znam się... Ilonka, ale kręci, czy zero odgłosów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 11.01.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 (...)Yeti, i frak koniecznie wyszukaj;) Z choinką to poczekamy do wiosny:yes: Spójrz za okno - jaką piękną jesienną wiosnę mamy tej zimy. Na co tu czekać? Nawet teraz, poza sezonem, czasu nie macie, a ty o przyjeździe wiosną marzysz, jak wszystko przyspieszenia dostanie... Yeti już był i wie, że bez gumiaków do mnie trudno się dostać Ale teraz to gumiaki trzeba na auto założyć, bo jak już do bramy dojedzie, to dalej pikuś A ten pikuś, to kto? Psa już też nabyłaś? Sądząc po nazwie, to mały chyba... ...a te małe, to najgorsze... trza będzie za bramą na kostki uważać Lepiej rzeczywiście z AGPami pojadę - oni znają się na wychowaniu pikusiów. ...a może by jeszcze Borkę wziąć, bo przecie nie dojedzie bidula z tą "rozjechaną elektroniką" ...i na więcej kostek by się rozłożyło:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 11.01.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Piknie, Pani... piknie To zapytam na gorąco, bo pewnie zapomnę na wizycie Co to za łóżko w pokoju Gwiazdeczki i szafka pod umywalkę w czerwonej łazience (wyszła super - gratuluję!)? Pociągnę jeszcze temat fug - jakie macie w salonie i kuchni - elastyczne? Jaka szerokość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 11.01.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 jadę z Wami jak mnie tylko weźmiecie , auto ma być odholowane do elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 11.01.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Najpierw musi się Yuczka określić, czy się jej za mocno szczęście nie rozmnoży, gdy przyjdzie się jej z nami wszystkimi tym szczęściem podzielić :D (...)szczęście się mnoży gdy się je dzieli:D:D:D więc ja chcę dzielić je ze wszystkimi:)(...) A póki co możemy cię w sobotę do kina zabrać - idziemy do Silvera na Kota w butach 3D. Piszę, bo ostatnio w tym samym dniu co my na Listy do M poszłaś; może nawet siedzieliśmy obok, więc może i teraz na kota się wybierasz:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 12.01.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 no to dostałam hit sezonu grzewczego auto się rozjechało konkretnie, coś z silnikiem więc niech żyje mpk:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 12.01.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Tom Bor: a te mechaniki to sprawdzone i uczciwe są? Nie chcę Cię martwić dodatkowo, ale często jest tak, że mechanik znajduje tonę różnych przypadłości, które w jego słowach urastają do megaproblemu, a tak na prawdę ich wpływ na funkcjonowanie auta jest znikomy. Warto skomunikować się na jakimś forum z użytkownikami takiego samego samochodu i podpytać o ew. objawy i opisać znalezione wady przez mechanika. Można skonfrontować wówczas wyniki i zyskać pogląd na dalszą naprawę, a co za tym idzie zminimalizować koszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.01.2012 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Spójrz za okno - jaką piękną jesienną wiosnę mamy tej zimy. Na co tu czekać? Nawet teraz, poza sezonem, czasu nie macie, a ty o przyjeździe wiosną marzysz, jak wszystko przyspieszenia dostanie... I tu się obawiam, że niestety możesz mieć rację To co, jakby nie przysypało (bo podobno zima ma w końcu przyjść) to przyszła sobota? A ten pikuś, to kto? Psa już też nabyłaś? Sądząc po nazwie, to mały chyba... ...a te małe, to najgorsze... trza będzie za bramą na kostki uważać Lepiej rzeczywiście z AGPami pojadę - oni znają się na wychowaniu pikusiów. ...a może by jeszcze Borkę wziąć, bo przecie nie dojedzie bidula z tą "rozjechaną elektroniką" ...i na więcej kostek by się rozłożyło:rolleyes: :PJakby to był rzeczywiście Pikuś a nie pikuś to o szacuneczek bym prosiła a nie kalosze na kostki... Bo te pikusie to takie jazgotliwe tylko ale nieszkodliwe;) Piknie, Pani... piknie To zapytam na gorąco, bo pewnie zapomnę na wizycie Co to za łóżko w pokoju Gwiazdeczki i szafka pod umywalkę w czerwonej łazience (wyszła super - gratuluję!)? Pociągnę jeszcze temat fug - jakie macie w salonie i kuchni - elastyczne? Jaka szerokość? Czeee:hug: Wyjazd się udał? Pogoda była w miarę? Łóżko to Ikea;) a szafka robiona na zamówienie:) Musiała być taka a nie inna bo tam wejście obok i okrągłą zrobić trzeba było:yes: Fugi Sopro Safir (zdaje się) 2mm a klej elastyczny (wysoko elastyczny;)) jadę z Wami jak mnie tylko weźmiecie Niechby spróbowali nie wziąć Najpierw musi się Yuczka określić, czy się jej za mocno szczęście nie rozmnoży, gdy przyjdzie się jej z nami wszystkimi tym szczęściem podzielić :D Hmmm... i tu się muszę zastanowić no to dostałam hit sezonu grzewczego auto się rozjechało konkretnie, coś z silnikiem więc niech żyje mpk:( Tom Bor: a te mechaniki to sprawdzone i uczciwe są? Nie chcę Cię martwić dodatkowo, ale często jest tak, że mechanik znajduje tonę różnych przypadłości, które w jego słowach urastają do megaproblemu, a tak na prawdę ich wpływ na funkcjonowanie auta jest znikomy. Warto skomunikować się na jakimś forum z użytkownikami takiego samego samochodu i podpytać o ew. objawy i opisać znalezione wady przez mechanika. Można skonfrontować wówczas wyniki i zyskać pogląd na dalszą naprawę, a co za tym idzie zminimalizować koszta. Dobrze Marti prawi:yes: albo jakigoś innego magika poszukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 12.01.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Czeee:hug: Wyjazd się udał? Pogoda była w miarę? Łóżko to Ikea;) a szafka robiona na zamówienie:) Musiała być taka a nie inna bo tam wejście obok i okrągłą zrobić trzeba było:yes: Fugi Sopro Safir (zdaje się) 2mm a klej elastyczny (wysoko elastyczny;)) Boszsz... jaka była pogoda... Szczerze mówiąc dawno takiej nawet w górach nie uświadczyliśmy - ciężko w to uwierzyć mając jesienną scenerię za oknem, ale był śnieg do kolan, wszystko wokół okrywał świeżutki puch i jeszcze dosypywało co jakiś czas. A do tego nie za zimno, nawet słonko wyglądało i bałwana dało się zmajstrować galantego Tak myślałam, że szafeczka robiona... Łóżko muszę oblukać, bo fajne. Tak sobie ostatnio dumam nad różnymi tematami wykończeniowymi - m.in nad fugami i doszłam do wniosku, że dobrze by było mieć jak najwęższe (jestem bardzo oryginalna, nie? ). Muszę u Ciebie pamiętać żeby pooglądać te 2mm. Na forum kiedyś polecali na wąskie spoiny m.in PCI Nanofug. Słyszałaś coś może o niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 12.01.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 (...)To co, jakby nie przysypało (bo podobno zima ma w końcu przyjść) to przyszła sobota?(...) Byle od rana, bo później jadę z Borką do kina ...chyba jadę..., bo przecież nie zaprzeczała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 12.01.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 (edytowane) czemu nie do kina możem się wybrać, chociaż się człowiek uśmieje chyba ze zabalujemy u Yuczki:lol2: Edytowane 12 Stycznia 2012 przez Tom Bor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 12.01.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 co do auta to kupione stare a jak wiadomo stare to dobre wino i skrzypce ( jak ktoś grać potrafi), pojechało auto do magika znajomego a co z tego wyniknie - się okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.01.2012 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Byle od rana, bo później jadę z Borką do kina ...chyba jadę..., bo przecież nie zaprzeczała czemu nie do kina możem się wybrać, chociaż się człowiek uśmieje chyba ze zabalujemy u Yuczki:lol2: Zaraz, zaraz... W sobotę najbliższą (14) to ja mam urodziny córci i nigdzie nie wybywam, bo gości już od piątku mam, pisałam o przyszłej sobocie, czyli 21 z tą choinką... Możemy najpierw po choinkę podjechać (w miarę rano;)) a potem "zabalować u Yuczki";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.01.2012 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 co do auta to kupione stare a jak wiadomo stare to dobre wino i skrzypce ( jak ktoś grać potrafi), pojechało auto do magika znajomego a co z tego wyniknie - się okaże. Nie uwierzycie: siadło mi ładowanie w moim aucie:o Właśnie m. podjechał do mechanika:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.01.2012 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Boszsz... jaka była pogoda... Szczerze mówiąc dawno takiej nawet w górach nie uświadczyliśmy - ciężko w to uwierzyć mając jesienną scenerię za oknem, ale był śnieg do kolan, wszystko wokół okrywał świeżutki puch i jeszcze dosypywało co jakiś czas. A do tego nie za zimno, nawet słonko wyglądało i bałwana dało się zmajstrować galantego Tak myślałam, że szafeczka robiona... Łóżko muszę oblukać, bo fajne. Tak sobie ostatnio dumam nad różnymi tematami wykończeniowymi - m.in nad fugami i doszłam do wniosku, że dobrze by było mieć jak najwęższe (jestem bardzo oryginalna, nie? ). Muszę u Ciebie pamiętać żeby pooglądać te 2mm. Na forum kiedyś polecali na wąskie spoiny m.in PCI Nanofug. Słyszałaś coś może o niej? To fajnie, że wypad Wam się udał:D:D Ote PCI Nanofug nie słyszałam:no: Genialnie chciałam epoksydowe dać na całości;) O jak dziękuję m'owi, że mnie odwiódł od tego pomysłu!!! Ale dzwoniłam wtedy do doradcy technicznego Sopro i on też odradzał epoksydowe a polecał właśnie te... Muszę u Ciebie pamiętać żeby pooglądać te 2mm. I tym sposobem sobie załatwiłaś zaproszenie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts