Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

(...)Yeti, i frak koniecznie wyszukaj;) Z choinką to poczekamy do wiosny:yes:

Spójrz za okno - jaką piękną jesienną wiosnę mamy tej zimy.

Na co tu czekać?

Nawet teraz, poza sezonem, czasu nie macie, a ty o przyjeździe wiosną marzysz, jak wszystko przyspieszenia dostanie...:rolleyes:

Yeti już był i wie, że bez gumiaków do mnie trudno się dostać;) Ale teraz to gumiaki trzeba na auto założyć, bo jak już do bramy dojedzie, to dalej pikuś;)

A ten pikuś, to kto?

Psa już też nabyłaś? Sądząc po nazwie, to mały chyba...

...a te małe, to najgorsze... trza będzie za bramą na kostki uważać:roll:

Lepiej rzeczywiście z AGPami pojadę - oni znają się na wychowaniu pikusiów.

...a może by jeszcze Borkę wziąć, bo przecie nie dojedzie bidula z tą "rozjechaną elektroniką" :p ...i na więcej kostek by się rozłożyło:rolleyes::lol2:

Piknie, Pani... piknie :)

To zapytam na gorąco, bo pewnie zapomnę na wizycie :rolleyes: Co to za łóżko w pokoju Gwiazdeczki i szafka pod umywalkę w czerwonej łazience (wyszła super - gratuluję!)?

Pociągnę jeszcze temat fug - jakie macie w salonie i kuchni - elastyczne? Jaka szerokość?

Najpierw musi się Yuczka określić, czy się jej za mocno szczęście nie rozmnoży, gdy przyjdzie się jej z nami wszystkimi tym szczęściem podzielić :p:D

(...)szczęście się mnoży gdy się je dzieli:D:D:D więc ja chcę dzielić je ze wszystkimi:)(...)

A póki co możemy cię w sobotę do kina zabrać - idziemy do Silvera na Kota w butach 3D. Piszę, bo ostatnio w tym samym dniu co my na Listy do M poszłaś; może nawet siedzieliśmy obok, więc może i teraz na kota się wybierasz:rolleyes::lol2:

Tom Bor: a te mechaniki to sprawdzone i uczciwe są? Nie chcę Cię martwić dodatkowo, ale często jest tak, że mechanik znajduje tonę różnych przypadłości, które w jego słowach urastają do megaproblemu, a tak na prawdę ich wpływ na funkcjonowanie auta jest znikomy. Warto skomunikować się na jakimś forum z użytkownikami takiego samego samochodu i podpytać o ew. objawy i opisać znalezione wady przez mechanika. Można skonfrontować wówczas wyniki i zyskać pogląd na dalszą naprawę, a co za tym idzie zminimalizować koszta.

Spójrz za okno - jaką piękną jesienną wiosnę mamy tej zimy.

Na co tu czekać?

Nawet teraz, poza sezonem, czasu nie macie, a ty o przyjeździe wiosną marzysz, jak wszystko przyspieszenia dostanie...:rolleyes:

I tu się obawiam, że niestety możesz mieć rację:( To co, jakby nie przysypało (bo podobno zima ma w końcu przyjść:o) to przyszła sobota?

A ten pikuś, to kto?

Psa już też nabyłaś? Sądząc po nazwie, to mały chyba...

...a te małe, to najgorsze... trza będzie za bramą na kostki uważać:roll:

Lepiej rzeczywiście z AGPami pojadę - oni znają się na wychowaniu pikusiów.

...a może by jeszcze Borkę wziąć, bo przecie nie dojedzie bidula z tą "rozjechaną elektroniką" :p ...i na więcej kostek by się rozłożyło:rolleyes::lol2:

:PJakby to był rzeczywiście Pikuś a nie pikuś;) to o szacuneczek bym prosiła a nie kalosze na kostki... Bo te pikusie to takie jazgotliwe tylko ale nieszkodliwe;)

Piknie, Pani... piknie :)

To zapytam na gorąco, bo pewnie zapomnę na wizycie :rolleyes: Co to za łóżko w pokoju Gwiazdeczki i szafka pod umywalkę w czerwonej łazience (wyszła super - gratuluję!)?

Pociągnę jeszcze temat fug - jakie macie w salonie i kuchni - elastyczne? Jaka szerokość?

Czeee:hug: Wyjazd się udał? Pogoda była w miarę?

Łóżko to Ikea;) a szafka robiona na zamówienie:) Musiała być taka a nie inna bo tam wejście obok i okrągłą zrobić trzeba było:yes:

Fugi Sopro Safir (zdaje się;)) 2mm a klej elastyczny (wysoko elastyczny;))

jadę z Wami jak mnie tylko weźmiecie

Niechby spróbowali nie wziąć:mad:

Najpierw musi się Yuczka określić, czy się jej za mocno szczęście nie rozmnoży, gdy przyjdzie się jej z nami wszystkimi tym szczęściem podzielić :p:D

Hmmm... i tu się muszę zastanowić;)

no to dostałam hit sezonu grzewczego auto się rozjechało konkretnie, coś z silnikiem więc niech żyje mpk:(

Tom Bor: a te mechaniki to sprawdzone i uczciwe są? Nie chcę Cię martwić dodatkowo, ale często jest tak, że mechanik znajduje tonę różnych przypadłości, które w jego słowach urastają do megaproblemu, a tak na prawdę ich wpływ na funkcjonowanie auta jest znikomy. Warto skomunikować się na jakimś forum z użytkownikami takiego samego samochodu i podpytać o ew. objawy i opisać znalezione wady przez mechanika. Można skonfrontować wówczas wyniki i zyskać pogląd na dalszą naprawę, a co za tym idzie zminimalizować koszta.

Dobrze Marti prawi:yes: albo jakigoś innego magika poszukać?

Czeee:hug: Wyjazd się udał? Pogoda była w miarę?

Łóżko to Ikea;) a szafka robiona na zamówienie:) Musiała być taka a nie inna bo tam wejście obok i okrągłą zrobić trzeba było:yes:

Fugi Sopro Safir (zdaje się;)) 2mm a klej elastyczny (wysoko elastyczny;))

Boszsz... jaka była pogoda... :jawdrop: Szczerze mówiąc dawno takiej nawet w górach nie uświadczyliśmy - ciężko w to uwierzyć mając jesienną scenerię za oknem, ale był śnieg do kolan, wszystko wokół okrywał świeżutki puch i jeszcze dosypywało co jakiś czas. A do tego nie za zimno, nawet słonko wyglądało i bałwana dało się zmajstrować galantego :D

Tak myślałam, że szafeczka robiona... Łóżko muszę oblukać, bo fajne.

Tak sobie ostatnio dumam nad różnymi tematami wykończeniowymi - m.in nad fugami i doszłam do wniosku, że dobrze by było mieć jak najwęższe (jestem bardzo oryginalna, nie? :p ). Muszę u Ciebie pamiętać żeby pooglądać te 2mm. Na forum kiedyś polecali na wąskie spoiny m.in PCI Nanofug. Słyszałaś coś może o niej?

Byle od rana, bo później jadę z Borką do kina

...chyba jadę..., bo przecież nie zaprzeczała :rolleyes::D

czemu nie do kina możem się wybrać, chociaż się człowiek uśmieje

chyba ze zabalujemy u Yuczki:lol2:

Zaraz, zaraz... W sobotę najbliższą (14) to ja mam urodziny córci i nigdzie nie wybywam, bo gości już od piątku mam, pisałam o przyszłej sobocie, czyli 21 z tą choinką... Możemy najpierw po choinkę podjechać (w miarę rano;)) a potem "zabalować u Yuczki";)

Boszsz... jaka była pogoda... :jawdrop: Szczerze mówiąc dawno takiej nawet w górach nie uświadczyliśmy - ciężko w to uwierzyć mając jesienną scenerię za oknem, ale był śnieg do kolan, wszystko wokół okrywał świeżutki puch i jeszcze dosypywało co jakiś czas. A do tego nie za zimno, nawet słonko wyglądało i bałwana dało się zmajstrować galantego :D

Tak myślałam, że szafeczka robiona... Łóżko muszę oblukać, bo fajne.

Tak sobie ostatnio dumam nad różnymi tematami wykończeniowymi - m.in nad fugami i doszłam do wniosku, że dobrze by było mieć jak najwęższe (jestem bardzo oryginalna, nie? :p ). Muszę u Ciebie pamiętać żeby pooglądać te 2mm. Na forum kiedyś polecali na wąskie spoiny m.in PCI Nanofug. Słyszałaś coś może o niej?

To fajnie, że wypad Wam się udał:D:D:D

Ote PCI Nanofug nie słyszałam:no: Genialnie chciałam epoksydowe dać na całości;) O jak dziękuję m'owi, że mnie odwiódł od tego pomysłu!!! Ale dzwoniłam wtedy do doradcy technicznego Sopro i on też odradzał epoksydowe a polecał właśnie te...

Muszę u Ciebie pamiętać żeby pooglądać te 2mm.

I tym sposobem sobie załatwiłaś zaproszenie;)