Yeti 12.01.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Nie uwierzycie: siadło mi ładowanie w moim aucie:o Właśnie m. podjechał do mechanika:o Ups... to nie wiem czy się z Borką umawiać, bo jeszcze i moje się zarazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.01.2012 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 No naprawdę epidemia jakaś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 12.01.2012 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Zaraz, zaraz... W sobotę najbliższą (14) to ja mam urodziny córci i nigdzie nie wybywam, bo gości już od piątku mam, pisałam o przyszłej sobocie, czyli 21 z tą choinką... Możemy najpierw po choinkę podjechać (w miarę rano;)) a potem "zabalować u Yuczki";) No droga pani, jak tyle czekać będziemy, to rzeczywiście nas zima może dopaść Co do drugiej części - wstępnie nie zgłaszam zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.01.2012 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Ale plan dnia "od rana"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 12.01.2012 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Dużymi literami poproszę, bo nie zatrybiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.01.2012 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Bo tu nie o tryby chodzi, tylko o choinkę Druga część czyli dla mnie przyszła sobota, bo pierwsza część to urodziny. I pytałam czy od rana, w sensie "po choinkę mam m'a ustawiać" czy tylko imprezowo się spotykamy po południu raczej;) Ech.... się nagadałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 12.01.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 To fajnie, że wypad Wam się udał:D:D Ote PCI Nanofug nie słyszałam:no: Genialnie chciałam epoksydowe dać na całości;) O jak dziękuję m'owi, że mnie odwiódł od tego pomysłu!!! Ale dzwoniłam wtedy do doradcy technicznego Sopro i on też odradzał epoksydowe a polecał właśnie te... Ok, zanotowałam że mają nie być epoksydowe. I tym sposobem sobie załatwiłaś zaproszenie;) A to na oglądanie fug osobne się dostaje...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 12.01.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Znaczy - różny nam podział na części wyszedł (dla mnie drugą częścią był tylko "bal u Yuczki") Godzina wyrywania krzaków jest mi obojętna - na tak odległe terminy nie mam jeszcze planów - jesteś pierwsza Więc w dowolnym momencie ustaw sobie m'a po(d) choinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 12.01.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 oczywiście że następna sobota miała być, nawet kot mi nie pasuje w tę sobotę bo baluję u mojej koleżanki- wdowy, taka będzie babska posiadówa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.01.2012 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 A to na oglądanie fug osobne się dostaje...? Taaa, tylko nie w tej pięciolatce;) Nie chcesz chyba, żebym spędziła dzień na szorowaniu... bo... one jeszcze.... pobudowlanie wyczyszczone nie były:wtf: na tak odległe terminy nie mam jeszcze planów - jesteś pierwsza O jaki mnie zaszczyt kopnął No przecież trąbie od dawna, że ten weekend mam mocno zajęty:P oczywiście że następna sobota miała być No widzisz, Borka też tak samo myśli jak ja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 12.01.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 epidemia mówicie ...hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.01.2012 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Ja jutro uziemiona w domu jestem przez to:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 12.01.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 (edytowane) Taaa, tylko nie w tej pięciolatce;) Nie chcesz chyba, żebym spędziła dzień na szorowaniu... bo... one jeszcze.... pobudowlanie wyczyszczone nie były:wtf: Znaczy się - dobry wybór ten poler Spoko - tak tylko zerknę ukradkiem, nie będę się bardzo wpatrywać Zresztą tyle masz cudów do oglądania, że nie będzie raczej czasu na roztkliwianie się nad fugami... A w ogóle to podjedziemy jak będziesz mieć większy luzik Mną się nie przejmuj Edytowane 12 Stycznia 2012 przez *milek* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 13.01.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 to do roboty nie idziesz, no wierz 13 w piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 15.01.2012 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 jak żyjesz po urodzinkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 15.01.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Byle od rana, bo później jadę z Borką do kina ...chyba jadę..., bo przecież nie zaprzeczała No ładnie. O nas zapomniał. Yuka, napisz kiedy masz wolne terminy na zwiedzanie. Yeti znalazł odświętny garnitur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.01.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Znaczy się - dobry wybór ten poler Bardzo dobry!!! Zresztą przyjedziesz-zobaczysz:yes: Spoko - tak tylko zerknę ukradkiem, nie będę się bardzo wpatrywać Zresztą tyle masz cudów do oglądania, że nie będzie raczej czasu na roztkliwianie się nad fugami... A w ogóle to podjedziemy jak będziesz mieć większy luzik Mną się nie przejmuj Skoro nie będziesz się przyglądać, to ok;) W zasadzie to już mam luzik:) to do roboty nie idziesz, no wierz 13 w piatek Noooo, nie byłam:D:D:D jak żyjesz po urodzinkach Goście odjechali, zmywarka załadowana, niestety, niewiele zjedli i mam teraz pewnie cały tydzień luz od gotowania;) Tylko torty w ilości sztuk 2 poszły do ostatniego okruszka;) No ładnie. O nas zapomniał. Yuka, napisz kiedy masz wolne terminy na zwiedzanie. Yeti znalazł odświętny garnitur Muszę jakoś z m'em dograć "dni otwarte";) i dam znać za chwilkę, bo właśnie czyta bajkę naszej pięciolatce:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.01.2012 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Sobota w godz. popołudniowych, może być? Najbliższa sobota, dla jasności;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 15.01.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 U nas najbliższa odpada, bo będziemy mieć gości, a kolejna dopiero po 17, bo jestem na uczelni Jak ci nie pasuje późniejszym popołudniem, to może wpisz nas na późniejszy termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.01.2012 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Hmmm... Coś wymyślimy;) U mnie w zasadzie tylko jeszcze któryś weekend ferii odpada całkowicie, bo córka koleżanki zaprosiła i już zapowiedziała, że będą sobie (może i nam?) same gotować Nie wiem, czy kuchnia będzie się wtedy do pokazania komukolwiek nadawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts