Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zaraz, zaraz... W sobotę najbliższą (14) to ja mam urodziny córci i nigdzie nie wybywam, bo gości już od piątku mam, pisałam o przyszłej sobocie, czyli 21 z tą choinką... Możemy najpierw po choinkę podjechać (w miarę rano;)) a potem "zabalować u Yuczki";)

No droga pani, jak tyle czekać będziemy, to rzeczywiście nas zima może dopaść :(

Co do drugiej części - wstępnie nie zgłaszam zastrzeżeń;):rotfl:

To fajnie, że wypad Wam się udał:D:D:D

Ote PCI Nanofug nie słyszałam:no: Genialnie chciałam epoksydowe dać na całości;) O jak dziękuję m'owi, że mnie odwiódł od tego pomysłu!!! Ale dzwoniłam wtedy do doradcy technicznego Sopro i on też odradzał epoksydowe a polecał właśnie te...

Ok, zanotowałam że mają nie być epoksydowe.

I tym sposobem sobie załatwiłaś zaproszenie;)

A to na oglądanie fug osobne się dostaje...?

Znaczy - różny nam podział na części wyszedł ;) (dla mnie drugą częścią był tylko "bal u Yuczki")

Godzina wyrywania krzaków jest mi obojętna - na tak odległe terminy nie mam jeszcze planów - jesteś pierwsza ;)

Więc w dowolnym momencie ustaw sobie m'a po(d) choinkę.

A to na oglądanie fug osobne się dostaje...?

Taaa, tylko nie w tej pięciolatce;) Nie chcesz chyba, żebym spędziła dzień na szorowaniu... bo... one jeszcze.... pobudowlanie wyczyszczone nie były:wtf:

na tak odległe terminy nie mam jeszcze planów - jesteś pierwsza ;)

O jaki mnie zaszczyt kopnął;) No przecież trąbie od dawna, że ten weekend mam mocno zajęty:P

oczywiście że następna sobota miała być

No widzisz, Borka też tak samo myśli jak ja;)

Taaa, tylko nie w tej pięciolatce;) Nie chcesz chyba, żebym spędziła dzień na szorowaniu... bo... one jeszcze.... pobudowlanie wyczyszczone nie były:wtf:

Znaczy się - dobry wybór ten poler :D

Spoko - tak tylko zerknę ukradkiem, nie będę się bardzo wpatrywać:rolleyes:

Zresztą tyle masz cudów do oglądania, że nie będzie raczej czasu na roztkliwianie się nad fugami...

A w ogóle to podjedziemy jak będziesz mieć większy luzik :yes: Mną się nie przejmuj ;)

Edytowane przez *milek*

Znaczy się - dobry wybór ten poler :D

Bardzo dobry!!! Zresztą przyjedziesz-zobaczysz:yes:

Spoko - tak tylko zerknę ukradkiem, nie będę się bardzo wpatrywać:rolleyes:

Zresztą tyle masz cudów do oglądania, że nie będzie raczej czasu na roztkliwianie się nad fugami...

A w ogóle to podjedziemy jak będziesz mieć większy luzik :yes: Mną się nie przejmuj ;)

Skoro nie będziesz się przyglądać, to ok;) W zasadzie to już mam luzik:)

to do roboty nie idziesz, no wierz 13 w piatek

Noooo, nie byłam:D:D:D

jak żyjesz po urodzinkach

Goście odjechali, zmywarka załadowana, niestety, niewiele zjedli i mam teraz pewnie cały tydzień luz od gotowania;)

Tylko torty w ilości sztuk 2 poszły do ostatniego okruszka;)

No ładnie. O nas zapomniał.

Yuka, napisz kiedy masz wolne terminy na zwiedzanie. Yeti znalazł odświętny garnitur ;-)

Muszę jakoś z m'em dograć "dni otwarte";) i dam znać za chwilkę, bo właśnie czyta bajkę naszej pięciolatce:D:D:D