Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

"Yetuś" nie sprawdzał czy ziemia zamarzła, bo jeśli tak, to rzeczywiście może już tylko ukryć się pod choinką (swoją bo świąteczne już obleciały z igieł i teraz je łOśka ze śmietników zbiera;)), a uczyni to tym chętniej, że właśnie zauważył, że jakąś wojnę adopcyjną rozpętał nieopatrznie:eek:

:rotfl:

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A widział kto Yetiego co pod choinką się kryje? Jak wojnę rozpętał, to na wojnę trza iść;) Jaki granat chce? Czy ma w świątecznym ubraniu?;)

Z granatem iść nie wypada - tam miłością chcą zagłaskać:lol2::p:lol2:

Byłem - na chwilę i ...wycofałem się na "z góry upatrzone pozycje" :rotfl:

...a o lodach nic nie napiszecie? :p

My również bardzo dziękujemy:hug: Było nam baaaardzo miło, mam nadzieję, że dacie się jeszcze zaprosić:D

A storczyk fantastycznie wygląda na tle tej ciemnej ściany - miałaś rację:yes: Bardzo dziękuję:hug:

Yuczuś, nas nie trzeba specjalnie namawiać na spotkania :no: Zwłaszcza w takim fajnym towarzystwie :wiggle:

Cieszę się, że kwiotek przypasował ;)

Yuczka nie masz już dość gości?

Też jestem pod wrażeniem jej wytrwałości...

Czy ty aby nie ściemniasz?

Pierwszej turze zabroniłaś łba ruszać i dlatego został dla tury drugiej :p:lol2:

Sprytna jestem, nie?;)

i co z delegacją na turę III ?

Yuczka nie masz już dość gości?

Nieee:no: Tylko od razu mówię, że tortu na pewno nie będzie, bo poprzedni poszedł "po qkardkę";)

Yuczuś, nas nie trzeba specjalnie namawiać na spotkania :no: Zwłaszcza w takim fajnym towarzystwie :wiggle:

Cieszę się, że kwiotek przypasował ;)

:hug:

Jak już wszystkich przyjmie to zacznie rewizyty.

Urlop na to zejdzie jak nic :lol2:

Bardzo fajny urlop mi się szykuje;) Tylko... jak ja swój domek zostawię...:rolleyes:;)

A dzisiaj byłam na BUDMIE:wiggle: