sipatka 27.01.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 A Sipatka z małżem???? małż pracuje na popołudnie to niestety Sipatka - SOLO - dosztukujcie jakiegoś "SOLONIZANTA" o jeju a ona sie nic nie odzywa bo ni net w pracy zniknął na pół dnia. .....na róg nie pójdę bo jak nie w to auto wsiądę to trzeba będzie usługę wykonac i kto mnie uratuje, no kto sie pytam ! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.01.2012 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Ponieważ my mamy zamiar przynajmniej do świtu posiedzieć, to nie będziemy się aż tak spieszyć... Myślę, że między 17 a 18:00 powinniśmy dotrzeć. Oczywiście pod warunkiem, że Borka powie mi, z którego rogu mam ją zabrać, bo jak nie, to będę szukał do skutku po całej Łodzi. No chyba, że chcesz, żebyśmy byli jeszcze później, ...ale uprzedzam, że w takim przypadku wyjedziemy dopiero po śniadaniu. 17-18 jak najbardziej ok:) Po śniadaniu mówisz... ja wtedy zrobię tak: mówię, że właśnie wychodzę i załączam alarm... A potem to sami się brońcie przed tymi w czarnych kamizelkach:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.01.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Yetiemu się marzy jakaś kolacja ze śniadaniem hmmmmm pozostawię to bez ciągu dalszego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 28.01.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Yeti na aleja włókniarzy jest stacja statoil przy makro tam mogę czekać od 17.00 ,na róg nie pójdę bo jak nie w to auto wsiądę to trzeba będzie usługę wykonac i kto mnie uratuje, no kto sie pytam ! Jak usługę dobrze wykonasz, to przecież ratować nie trzeba będzie - pewnie jeszcze pochwalą, ...a i grosz może jaki wpadnie . Tylko, gdyby ci się spodobało, to nie przesadzaj z tym dorabianiem - wiem, że kasy nigdy dosyć, ale już się z AGPami umówiłem na 17:20, a jeszcze kawałek dojechać trzeba... 17-18 jak najbardziej ok:) Po śniadaniu mówisz... ja wtedy zrobię tak: mówię, że właśnie wychodzę i załączam alarm... A potem to sami się brońcie przed tymi w czarnych kamizelkach:rotfl: Musisz się bardziej postarać, żeby nas przestraszyć. 1. Będziemy mieli przewagę liczebną, 2. będziemy w środku twierdzy, a oni na zewnątrz i 3. będziemy zdecydowanie bardziej zdeterminowani (do obrony lodówki). To samo zresztą tyczy twojego wyjścia - naprawdę wierzysz, że ot tak sobie nas opuścisz? Yetiemu się marzy jakaś kolacja ze śniadaniem hmmmmm pozostawię to bez ciągu dalszego.... W tej kwestii Yuka przecież nie protestuje. Ona się broni chyba przed robieniem obiadu Yuczka, nie martw się, trochę pomożemy. Skoro z ostatniego tortu została tylko "qkardka", to namówiłem najdroższą, żeby placek ukręciła. Obiecała jakiegoś gluta (cokolwiek to znaczy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 28.01.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 jest jeden drobny problem ta profesja nijak mnie nie pociąga:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 29.01.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 jest jeden drobny problem ta profesja nijak mnie nie pociąga:P Ale klientów Statoila jednak zaczepiałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 29.01.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Yuka, zaczynam się niepokoić - już południe, a jeszcze nikt z podziękowaniami się nie zjawił... - co ten twój M wczoraj polewał? Było super! Dzięki! Szczęście, że reszta towarzystwa (w miarę) porządna była i sygnał do odwrotu dała, bo... mógłby mnie ten ksiądz z zapowiadanym pierwszym święceniem dopiero wypłoszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.01.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 (edytowane) Yczkadzięki za super przyjęcie, dom jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach:jawdrop:, rondo wymiata. no ale podkładu muzycznego z chórem męskim to się nie spodziewałam;) pozdo dla Sylwka Edytowane 29 Stycznia 2012 przez Tom Bor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.01.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Yeti nie klientów a klienta jednego szczególnego:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.01.2012 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Yuka, zaczynam się niepokoić - już południe, a jeszcze nikt z podziękowaniami się nie zjawił... No też bym się zmartwiła, jakbym wcześniej weszła:) co ten twój M wczoraj polewał? Hau,hau;) Było super! Dzięki! Chłopaki koniecznie chcą do Ciebie teraz się wybrać. Zapowiadają, że biorą ze sobą kielbasę i boczek, no i oczywiście wędki... Sylwek mówi, że jak wędka to i akordeon;) P.S. Tylko ryb przez tydzień nie karm, niech chłopaki połowią sobie;) P.S.2 (od Sylwka) wszystkie Darki to fajne chłopaki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.01.2012 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Yczkadzięki za super przyjęcie, dom jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach:jawdrop:, rondo wymiata. no ale podkładu muzycznego z chórem męskim to się nie spodziewałam;) pozdo dla Sylwka Ilonka:hug: Siedzimy przy akompaniamencie i wspominamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.01.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.01.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 AGPy także serdecznie dziękują za cudownie spędzony czas w przemiłym towarzystwie i przepięknym otoczeniu. Było suuuper!!! Niektórych siłą trzeba było wyciągać, bo się "zaśpiewali": I gwiazd tej nocy było dużo: Jednak niekwestionowaną atrakcją wieczoru był: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.01.2012 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Fantastyczna fotorelacja. Czyli rozumiem, że "atrakcja" już wkupiona do FM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.01.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 (edytowane) Oooo zdecydowanie. Nawet może nie mieć psa.Yuczka, twoja sałatka nie daje mi spokoju. Była rewelacyjna http://www.ajlawgifs.13tka.com/gify31/028.gifChyba jutro taką zrobię. Edytowane 29 Stycznia 2012 przez AGP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.01.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Dzień-dobry-wieczórChciałam powiedzieć, że było fantastycznie. Niech małż mój żałuje, że go nie było. Dawno tak wspaniale się nie bawiłam. Szkoda tylko, że wszystko co dobre musi się kiedyś skończyć. A co się tyczy domu to: DOM jest cudowny. A ta kuchniaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.01.2012 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 AGPka, cieszę się, że smakowała:DSipatka, pewnie, niech żałuje, a co!! Ale mam nadzieję, że będzie jeszcze niejedna okazja spotkać się w takim towarzystwie:yes:Dzięki za miły wieczór:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 30.01.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 przepisik na sałateczkę poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.01.2012 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Ale tak serio-serio?Proszę bardzo:2 zupki chińskie (tym razem byly VIFONa) jedna łagodna druga ostra (kiedyś też z knorra robiłam, też ok) trzeba przygotować według przepisu na opakowaniu dodając połowę ilości wody. Pierś z kurczaka albo podsmażyć pokrojoną w kostkę z przyprawą do kurczaka(tak było u mnie) albo ugotować i potem pokroić. Pokroić kapustę pekińską, dodać wystudzone zupki i kurczaka, kukurydzę z puszki i majonez. I ju... Smacznego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 30.01.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 (...)Chłopaki koniecznie chcą do Ciebie teraz się wybrać. Zapowiadają, że biorą ze sobą kielbasę i boczek, no i oczywiście wędki... No to może wreszcie znalazłem jakiś poważny atut na zwabienie was do siebie, bo dotąd mi się nie udawało Niech no tylko te lody zejdą i możemy sezon łowiecki rozpoczynać. Moglibyście przyczepkę jakąś ze sobą przywlec, to może byśmy i krzaka jakiegoś przy okazji upolowali. Sylwek mówi, że jak wędka to i akordeon;) Jak już się wydał, co potrafi, to niech nie liczy teraz, że się wymiga ...i lepiej niech mu się zabrać nie zapomni, bo będzie musiał na dziecięcych cymbałkach przygrywać, albo scyzoryk dostanie i fujarkę będzie strugał P.S. Tylko ryb przez tydzień nie karm, niech chłopaki połowią sobie;) Jeśli chcą sobie połowić, to ja muszę je właśnie z tydzień wcześniej podwójną dawką dożywiać, bo inaczej w 20 minut wiadra zapełnią. Tak się dziadostwo nalęgło, że na pusty haczyk gotowe się wieszać . P.S.2 (od Sylwka) wszystkie Darki to fajne chłopaki:D Popatrz pani... mnie Sylwek też się bardzo dobrze i ...jakoś tak imprezowo kojarzy Ilonka:hug: Siedzimy przy akompaniamencie i wspominamy... No to czemu nie mówiłaś, że poprawiny też będą (...)Czyli rozumiem, że "atrakcja" już wkupiona do FM? Bardzo ładny nik: "Atrakcja" - ale chyba dla niej; dla niego może... "Akordek" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts