sipatka 30.01.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Pamiętałam, że te zupki Vifona były reszta jakby się we mgle rozmyła, choć przecież niebo gwiaździste tej nocy było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.01.2012 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 No to może wreszcie znalazłem jakiś poważny atut na zwabienie was do siebie, bo dotąd mi się nie udawało Niech no tylko te lody zejdą i możemy sezon łowiecki rozpoczynać. To z przerębla nie da rady? Moglibyście przyczepkę jakąś ze sobą przywlec, to może byśmy i krzaka jakiegoś przy okazji upolowali. No i kolejny wabik;) Jak już się wydał, co potrafi, to niech nie liczy teraz, że się wymiga ...i lepiej niech mu się zabrać nie zapomni, bo będzie musiał na dziecięcych cymbałkach przygrywać, albo scyzoryk dostanie i fujarkę będzie strugał Ale przecież on grajek nie strugacz-ka;) Jeśli chcą sobie połowić, to ja muszę je właśnie z tydzień wcześniej podwójną dawką dożywiać, bo inaczej w 20 minut wiadra zapełnią. Tak się dziadostwo nalęgło, że na pusty haczyk gotowe się wieszać . :lol2: Popatrz pani... mnie Sylwek też się bardzo dobrze i ...jakoś tak imprezowo kojarzy Teraz to się nie dziwię No to czemu nie mówiłaś, że poprawiny też będą Nie mówiłam? No przecież sam wpadłeś na to, że jak później przyjedziesz to do śniadania albo i obiadu... A u mnie póóóóźno i jedno i drugie:D:D:D Bardzo ładny nik: "Atrakcja" - ale chyba dla niej; dla niego może... "Akordek" ? No, to mam nadzieję, że Akordek jeszcze dzisiaj się odezwie;) A może i Atrakcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.01.2012 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Pamiętałam, że te zupki Vifona były reszta jakby się we mgle rozmyła, choć przecież niebo gwiaździste tej nocy było To gdzie Ty te gwiazdy oglądałaś? Po drodze z Borką jednak o ten Kraków zahaczyłyście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.01.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 To gdzie Ty te gwiazdy oglądałaś? Po drodze z Borką jednak o ten Kraków zahaczyłyście? Eee nieee, Kraków na później sobie zostawiłyśmy, a gwiazdy na Twoim rondzie były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 30.01.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Bardzo ładny nik: "Atrakcja" - ale chyba dla niej; dla niego może... "Akordek" ? Dla niego to może być Atraktant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.01.2012 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Eee nieee, Kraków na później sobie zostawiłyśmy, a gwiazdy na Twoim rondzie były No nie mów, że się wypie... znaczy się... no... spadłaś z ronda aż gwiazdy zobaczyłaś? A tak serio: w mieście nie widać, nie? no... nie tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.01.2012 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Dla niego to może być Atraktant Ciekawe, czy już przeczytał? I co wybierze... Bo nie wierzę, ze się nie odezwie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 30.01.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 no i niech się łodezwie, bo to nie wypada milczzeć jak ludziska chwalą, nie?Co do gwiazdozbioru to był pieknościowy a z ronda mu normalnie odjechali żadnych upadków nie było, nawet się w lewo Iza nie obejrzała:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 30.01.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 ale Kraków kuszący był ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.01.2012 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 a z ronda mu normalnie odjechali żadnych upadków nie było, nawet się w lewo Iza nie obejrzała No patrz, a mnie się zdarzyło:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 30.01.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 To z przerębla nie da rady?(...) Jeśli chcą, to niech przyjeżdżają choćby i jutro. Nie wiem czy coś złapią (oprócz kataru), ale przynajmniej przeręble porobią To co? Czekam jutro o 9:00 - z gościem na pomiar drzwi się umówiłem, to im wiaderka wydam Tylko niech podwójne pampersy włożą, żeby im co nie odmarzło . No, to mam nadzieję, że Akordek jeszcze dzisiaj się odezwie;) A może i Atrakcja? Znowu dzisiaj balują, że ich jeszcze tu nie ma, czy jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.01.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 No patrz, a mnie się zdarzyło:lol2::lol2: A to nie uczyli, że na rondzie pierwszeństwo dojeżdżający mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.01.2012 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Dojeżdżający? Mnie uczyli, że ci, co na rondzie... ale to było tak dawno, że popitolić mi się mogło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.01.2012 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Jeśli chcą, to niech przyjeżdżają choćby i jutro. Nie wiem czy coś złapią (oprócz kataru), ale przynajmniej przeręble porobią To co? Czekam jutro o 9:00 - z gościem na pomiar drzwi się umówiłem, to im wiaderka wydam Tylko niech podwójne pampersy włożą, żeby im co nie odmarzło . To ja się w takim razie kategorycznie nie zgadzam!!! Nie puszczę chłopaków choćby na kolanach błagali... (pampersów nie mam;)) Znowu dzisiaj balują, że ich jeszcze tu nie ma, czy jak... Akordek!!! Jak już zrobiłeś ten bigos na mielonce to chodź do nas!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 30.01.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Taaa... Pewnie teraz ten bigos procentami doprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.01.2012 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 No przecież najlepszy na czerwonym winie;) Nie słuchałeś uważnie? Najdroższej zapytaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 30.01.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Dojeżdżający? Mnie uczyli, że ci, co na rondzie... ale to było tak dawno, że popitolić mi się mogło;) Jeśli przed rondem nie ma znaku "ustąp pierwszeństwa przejazdu", to jest ono traktowane jak skrzyżowanie dróg równorzędnych i wówczas obowiązuje zasada pierwszeństwa z prawej strony (czyli jadąc dokoła ronda musimy zawsze wpuścić wjeżdżających), ale przy polskich rondach zawsze (chyba;)) znak "ustąp pierwszeństwa..."jest stawiany:rolleyes: (może z wyjątkiem niektórych rond na osiedlach i przy marketach). Na twoim rondzie w/w znaków nie ma, dlatego goście zawsze mają pierwszeństwo, a gospodarze muszą cierpliwie czekać aż im się znudzi przyjeżdżanie :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.01.2012 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Hmmm... nic nie da się z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 31.01.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Czy ja wiem... (?) Zawsze możesz próbować złamać obowiązujące przepisy, ale to grozi kolizją (interesów) i w konsekwencji ...wyklepaniem blachy , a jeśli nawet nie, to przynajmniej jakąś karą, kolegium, sądem... No nie wiem, nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 31.01.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 najgorzej jak postawi znak zakaz wjazdu wszelkich pojazdów:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts