Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Noooo....

Chłopaki Moje Kochane :):) Was też ja ajlawiu :):):):)

Yetuś

jak ja powiem mojemu K. , że u Ciebie rybki można na goły haczyk łapać , to Ty już się nie wymigasz ;) odwiedzimy i Ciebie.

Ilonka

ja i pieski lubię i Jaśka i chłopaków i granie i śpiewanie tyyż, bylebym tylko ja nie musiała śpiewać, booo .... więcej mnie nie zaproszą ;)

moja córka chorowała systematycznie mając 5 lat na zap.oskrzeli i dopiero jak zaprzyjąźniła się z olejkiem pichtowym to przestała chorowac ona jeszcze bierze 10 kropli na cukier i do japy. ale ostrzegam cofa sie świerkiem przez pół dnia. wystarczy się wysmarować i ewentualnie kilka kropel na poduszkę zeby oddech zapchany poprawić

Noooo....

Chłopaki Moje Kochane :):) Was też ja ajlawiu :):):):)

Od razu mi się cieplej w ten mroźny dzionek zrobiło, odkąd wiem, że na Żuławach mnie ktoś kocha:hug::D

jak ja powiem mojemu K. , że u Ciebie rybki można na goły haczyk łapać , to Ty już się nie wymigasz ;) odwiedzimy i Ciebie.

No to zaczynajcie się pakować. Ja od czasu do czasu durszlakiem je odławiam i wypuszczam do pobliskiego dużego zbiornika retencyjnego, ale to wszystko mało. Obawiam się, że jeśli w przyszłym roku susza się powtórzy i ubędzie znowu tyle wody, to będę musiał jakiś grafik kąpieli napisać. Żeby swobodnie popływać, będą musiały na trawie na swoją kolej poczekać :rolleyes:

Z zaleceń:

- łóżko - zastosowałam się;

- pies (trzy i nie wściekłe) - leżą razem ze mną;

- olejek pichtowy - cokolwiek to jest nie wymażę się tym, bo nie lubię

- piwo z sokiem - nie przepadam, ale mam za to herbatkę z prundem

Ratunku!!!

Podobno skuteczny bywa też okład z młodych piersi. Na katar, to nie bardzo wierzę, że pomoże, ale na gardło... kto wie?

Tylko... ostrożnie sobie ten okład rób, żeby się nie skończyło tak jak u tego faceta z zapadniętymi oczami, o którym ktoś u Yuki opowiadał :o

Wiecie co? Zasłony szyć se będę:D

Do sypialni.

Właśnie tkaninę kurier mi przywiózł i jak jeszcze maszynę uda mi się skołować (w sensie pożyczyć;)) to jest szansa, ze do końca ferii zawisną na oknie.

Tylko, ze krawcowa ze mnie jak z koziej... Porywam się chyba z motyką na słońce:o