yuka 02.02.2012 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 piwo ciepłe z sokiem malinowym wieczorem do tego wysmarować olejkiem pichtowym i do wyrka Co to takiego ten olejek pichtowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 02.02.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) A to: http://mamzdrowie.pl/olejek-pichtowy-wlasciwosci-i-zastosowanie/ A tu można kupić: http://vitamarket.pl/p1098-Olejek-pichtowy-syberyjski-50-ml.html (i doczytać jeszcze co nieco ) Edytowane 2 Lutego 2012 przez Martinezio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.02.2012 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Wujek Martin lepszy niż wujek google;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 02.02.2012 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 No niekoniecznie "wujek" Martin posiłkował się wujkiem Góglem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.02.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Noooo.... Chłopaki Moje Kochane :) Was też ja ajlawiu :):) Yetuś jak ja powiem mojemu K. , że u Ciebie rybki można na goły haczyk łapać , to Ty już się nie wymigasz odwiedzimy i Ciebie. Ilonka ja i pieski lubię i Jaśka i chłopaków i granie i śpiewanie tyyż, bylebym tylko ja nie musiała śpiewać, booo .... więcej mnie nie zaproszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.02.2012 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Atijka, ty nie bój żaby, "tak" śpiewać na pewno umiesz;) No niekoniecznie "wujek" Martin posiłkował się wujkiem Góglem Ale o tyle jest lepszy, ze zrobił to sam z własnej i nieprzymuszonej woli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.02.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 No dobra , skoro mówisz, że umiem , to pewnie umiem;) Tak mi chodzi po głowie..... jak to się stało, że ja z tej mojej depresji tak zgrabnie prawie do Łodzi wskoczyłam Bo Wy wszyscy z Łodzi i okolic , a tylko ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.02.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Z zaleceń:- łóżko - zastosowałam się;- pies (trzy i nie wściekłe) - leżą razem ze mną;- olejek pichtowy - cokolwiek to jest nie wymażę się tym, bo nie lubię- piwo z sokiem - nie przepadam, ale mam za to herbatkę z prundem Ratunku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.02.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Atijka, a to dlatego, żeby w odwiedziny gdzieś dalej wyskoczyć, a nie tylko po okolicy się włóczyć AGPka, jeszcze coś z wit, nie tylko z prundem;) Ale łóżeczko to podstawa:yes: Lepiej już Ci trochę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 03.02.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 moja córka chorowała systematycznie mając 5 lat na zap.oskrzeli i dopiero jak zaprzyjąźniła się z olejkiem pichtowym to przestała chorowac ona jeszcze bierze 10 kropli na cukier i do japy. ale ostrzegam cofa sie świerkiem przez pół dnia. wystarczy się wysmarować i ewentualnie kilka kropel na poduszkę zeby oddech zapchany poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.02.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Noooo.... Chłopaki Moje Kochane :) Was też ja ajlawiu :):) Od razu mi się cieplej w ten mroźny dzionek zrobiło, odkąd wiem, że na Żuławach mnie ktoś kocha:hug: jak ja powiem mojemu K. , że u Ciebie rybki można na goły haczyk łapać , to Ty już się nie wymigasz odwiedzimy i Ciebie. No to zaczynajcie się pakować. Ja od czasu do czasu durszlakiem je odławiam i wypuszczam do pobliskiego dużego zbiornika retencyjnego, ale to wszystko mało. Obawiam się, że jeśli w przyszłym roku susza się powtórzy i ubędzie znowu tyle wody, to będę musiał jakiś grafik kąpieli napisać. Żeby swobodnie popływać, będą musiały na trawie na swoją kolej poczekać Z zaleceń: - łóżko - zastosowałam się; - pies (trzy i nie wściekłe) - leżą razem ze mną; - olejek pichtowy - cokolwiek to jest nie wymażę się tym, bo nie lubię - piwo z sokiem - nie przepadam, ale mam za to herbatkę z prundem Ratunku!!! Podobno skuteczny bywa też okład z młodych piersi. Na katar, to nie bardzo wierzę, że pomoże, ale na gardło... kto wie? Tylko... ostrożnie sobie ten okład rób, żeby się nie skończyło tak jak u tego faceta z zapadniętymi oczami, o którym ktoś u Yuki opowiadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.02.2012 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 :rotfl::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.02.2012 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Wiecie co? Zasłony szyć se będę Do sypialni. Właśnie tkaninę kurier mi przywiózł i jak jeszcze maszynę uda mi się skołować (w sensie pożyczyć) to jest szansa, ze do końca ferii zawisną na oknie. Tylko, ze krawcowa ze mnie jak z koziej... Porywam się chyba z motyką na słońce:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.02.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 To ja czekam na efekty. Koniecznie z dokumentacją foto, nie tylko ustną.A jaki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.02.2012 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 A jak myślisz, jakie będą pasować w naszej sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.02.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Uwaga, test sprawdząjacy ile pamiętam z soboty Obstawiam fiolet z czernią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.02.2012 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Pamiętasz baaaardzo dobrze!!! Czarne mialy być, ale będą ciemno szare (o filolecie też myślalam;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 03.02.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Yeti: hehe, to AGP musiała by sobie sporo ponaciągać, żeby dosięgnąć A tego chyba AGP-on by nie zniósł W przypadku kobiet podobno pomaga okład z młodych jajek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 03.02.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 kogel mogel znaczy się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 03.02.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Nie wiem, czy znajdzie chętnego na to, ale kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts