yuka 03.02.2012 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Ale jako okład?:jawdrop:ten kogel-mogel ma się rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.02.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Oj chyba do użytku wewnętrznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.02.2012 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 To ok;)A jeszcze piwo do tego można dodać i kilka goździków... na ciepło oczywiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 04.02.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 AGPka od samych przepisów wyzdrowiejesz :) co jeden to ekhm... smaczniejszy Yetuś skoro sprawy uczuciowe wyjaśnione i połowowe też , to do zobaczenia latem, a obiecasz , że choć przez chwilkę będę mogła zobaczyć tę ( tą- cholerka zawsze zapominam jak to poprawnie należy pisać )kolejkę do kąpieli bo mi wyobraźnia zapracowała...... Yuczka pokaż materiał i wyklaruj jakie chcesz zasłonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 04.02.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 http://emotikona.pl/emotikony/pic/0rofl.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/036.gif Popłakałam się - wściekłe psy, odbijanie świerkiem i okłady z młodych jajek. Choroba nie ma szans... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 04.02.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 bo tylko forum zapewni niezapomniane wrażenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 04.02.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 koleżanka mi przesłała > Mąż pyta żonę: > - Kochanie co byś zrobiła gdybym wygrał w totka? > - Wzięłabym połowę wygranej i odeszła od ciebie - oświadcza żona. > - Trafiłem trójkę, masz osiem złotych i wyp****! - odpowiada mąż > Mąż do żony: > - Słuchaj! Jak nie będziesz jęczała podczas seksu, to słowo daję rozwiodę się z Tobą! > - Żona wzięła to sobie do serca, ale na wszelki wypadek przy następnym stosunku pyta męża: > - Już mam jęczeć? > - Nie teraz. Powiem Ci kiedy i wtedy zacznij - tylko głośno. > Za jakiś czas mąż prawie w ekstazie: > - Teraz jęcz, teraz!!! > Żona: > - Olaboga!!!! Dzieci butów nie mają na zimę, ja w starej sukience chodzę, cukier podrożał... > Mąż zabrał żonę na pierwszą w jej życiu partię golfa. Pierwsze uderzenie żony i piłka rozbija okno domku stojącego obok pola. > Mąż trochę się  zdenerwował: > - Mówiłem, żebyś uważała, a teraz trzeba będzie tam iść, przepraszać i może nawet zapłacić. > Idą do domku i pukają do drzwi. Miły głos mężczyzny zaprasza do środka. > Wchodzą. Rozbite szkło, zniszczona stara waza i siedzący na kanapie facet. > - Czy to wy zbiliście szybę? > - Przepraszamy bardzo. > - Właściwie to nie ma za co. Jestem dżinem, który był uwieziony w tej wazie kilkaset lat. Teraz powinienem spełnić trzy życzenia. Nie obrazicie się, jak spełnię wam po jednym, sam zostawiając sobie jedno na koniec? > - Nie, tak jest świetnie - mówi mąż. - Chciałbym dostawać milion dolarów co roku. > - Nie ma problemu. Do tego gwarantuję, że będziesz bardzo długo żył. A ty, młoda kobieto? > - Chciałabym mieć ogromny dom w każdym państwie. Z najlepszą służbą na świecie. > - Mówisz, masz - odpowiada dżin - Do tego obiecuję ci, że do żadnego z nich nikt się nigdy nie włamie. > - A jakie jest twoje życzenie, dżinie? - pyta małżeństwo. > - Ponieważ tak długo byłem uwięziony, nie marzę o niczym innym, jak o seksie z tobą - zwraca się do kobiety. > - I co ty na to, kochanie? - pyta mąż. > - Mamy tyle kasy i domy... Ja się zgadzam. > Żona kolesia idzie z dżinem na pięterko... Całe popołudnie kochają się. > Dżin jest wręcz nienasycony. Po czterech godzinach nieustannego seksu dżin złazi z kobiety, patrzy jej prosto w oczy i pyta: > - W jakim wieku jesteście? > - Oboje mamy po 35 lat. > - Pieprzysz... 35 lat i wierzycie w dżina?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.02.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 o matko wystraszyłam Was wszystkich??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.02.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 No coś ty. Ja tam lubię Dżina. Szczególnie z tonicem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 07.02.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Czasu nie starcza, żeby się ogarnąć... Tematy dżinowe mię nie ruszają, więc czego tu się bać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 07.02.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 No Atija, a mnie trochę wypłoszyłaś, ale już przeczytałem najdroższej, wytłumaczyłem i jestem odrobinę spokojniejszy.Na jutro zaplanowałem wspólną analizę bajek o złotej rybce i sierotce Marysi pod kątem ukrytych tam zagrożeń życia małżeńskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 07.02.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 (...)a obiecasz , że choć przez chwilkę będę mogła zobaczyć tą kolejkę do kąpieli bo mi wyobraźnia zapracowała......(...) No pewnie! Jak będę grafik układał, to ci nawet miejsce w kolejce zarezerwuję, żebyś mogła nie tylko popatrzeć z bliska, ale i z kąpieli skorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.02.2012 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 :lol2::rotfl: Atijka, nie mogę normalnie... monitor opluty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.02.2012 23:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Yuczka pokaż materiał i wyklaruj jakie chcesz zasłonki proste na przelotkach:) tylko materiał trochę śliski kupiłam i boję się, że mi uciekał będzie z maszyny... Ale jutro już maszynę mam mieć to spróbuję go okiełznąć http://emotikona.pl/emotikony/pic/0rofl.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/036.gif Popłakałam się - wściekłe psy, odbijanie świerkiem i okłady z młodych jajek. Choroba nie ma szans... Pozdrowionka W razie co wiesz do kogo po pomoc uderzyć o matko wystraszyłam Was wszystkich??? Myślę, ze wystraszyć nie wystraszyłaś, ale komputery powysychać musiały:rotfl: No coś ty. Ja tam lubię Dżina. Szczególnie z tonicem To tak jak ja:D:D:D Czasu nie starcza, żeby się ogarnąć... Tematy dżinowe mię nie ruszają, więc czego tu się bać? Jak to nie ruszają? No Atija, a mnie trochę wypłoszyłaś, ale już przeczytałem najdroższej, wytłumaczyłem i jestem odrobinę spokojniejszy. Na jutro zaplanowałem wspólną analizę bajek o złotej rybce i sierotce Marysi pod kątem ukrytych tam zagrożeń życia małżeńskiego. Przedstaw tę (tą ) analizę tutaj, może Martina w końcu ruszy;) No pewnie! Jak będę grafik układał, to ci nawet miejsce w kolejce zarezerwuję, żebyś mogła nie tylko popatrzeć z bliska, ale i z kąpieli skorzystać Na to to i ja popatrzeć muszę Atijka w kolejce z rybkami na kąpiel czeka:D:D:D A mężowie nasi na karpiki wędki zapuszczają... Zresztą po co wędki:jawdrop: wyzbiera się jak grzyby;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.02.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 To się naśmiałam z waszych gadek, i nawet Gin mnie nie wystraszył I tak se pomyślałam, że do czasu, jak się stawik Yetusiowy rozmrozi i rybki też to jeszcze tyyyleee czasuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 08.02.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Mrożonym rybkom też atrakcje zapewniam - pokazy łyżwiarskie mogą oglądać ...od dołu. Właśnie za godzinkę startuję (kolejny raz) z feriującą się kadrą młodych sportowców . Na razie w kadrze jest 5szt. + ja (trener:lol2:) - jak ktoś chętny, to brać łyżwy i przyjeżdżać! Tylko nie namyślajcie się do czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.02.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 (edytowane) Prosiimyy o przełozeenieee pookaazóów łyyzwiaarskiich własnie na cerwiec, bo do maajaa mamyy teeleewiizjee za darmoo Dżina tez lubię i chyba będę Boga prosić coby K. w lotto nie wygrał. Usłyszałam ostatnio trochę inną wersję Mąż wraca do domu i od progu woła Kochanie !! pakuj się! wygrałem w lotto!! O to super, wyjeżdżamy na wakacje?? - cieszy się żona Nie, wypier....alasz Edytowane 8 Lutego 2012 przez atija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 08.02.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Prosiimyy o przełozeenieee pookaazóów łyyzwiaarskiich własnie na cerwiec, bo do maajaa mamyy teeleewiizjee za darmoo (...) Pokazy się odbyły, ale w cerwcu możemy powtórzyć. Przygotuj jakiś program akrobatyczny i przyjeżdżaj ze swoją kadrą - chętnie popatrzymy . Jeśli mnie Yuka nie pogoni, to wam fragmencik dzisiejszych pokazów pokażę: http://img40.imageshack.us/img40/5837/1007393p.jpg http://img849.imageshack.us/img849/3167/1007402v.jpg http://img38.imageshack.us/img38/3332/1007396n.jpg ...a tutaj przygotowane łowisko dla chętnych wędkarzy http://img94.imageshack.us/img94/237/1007399n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 08.02.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Jak to nie ruszają? No nie ruszają i już Dzieckiem nie jestem i wiem, do czego służy kobieta W dżiny nie wierzę i nie pijam już (choć jak pijałem to lubiłem i owszem ) Przedstaw tę (tą ) analizę tutaj, może Martina w końcu ruszy;) Tylko niech ona ta dysertacja poparta będzie wnikliwymi wnioskami, opartymi na organoleptycznej eksperiencji anal-ityczynej. Materiał dowodowy także się przyda do oceny pracy dyplomowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.02.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 No dobra, to kiedy na te łyżwy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts