Yeti 08.02.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Byle nie teraz - spać chyba jednak pójdę... ...i może wykuruj się porządnie, żebyś mi soplami spod nosa lodu nie porysowała ...weekendzik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.02.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Byle nie teraz - spać chyba jednak pójdę... ...i może wykuruj się porządnie, żebyś mi soplami spod nosa lodu nie porysowała ...weekendzik? Yetiii!!! Widzę, że juz ci ktos porysował i to nawet ładną dziurę wydziubał. Przyznaj się ile razy wyrżnąłeś na tych łyżwach? Może trzeba dodatkowe płozy zamontować? Coś na styl dodatkowych kółek w rowerku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.02.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Weekendzik może być. Ja też chętnie pobrykam a może moje dziecię? I może małżonek jakoś ze snem się dopasuje po nocnej zmianie i pojedzie? A kto będzie jeszcze popisy na lodzie robił? Ale, ale, czy ja znowu nie zabłądzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.02.2012 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 To się naśmiałam z waszych gadek, i nawet Gin mnie nie wystraszył Jak widać Gin to baaardzo pożyteczny stwór;) Swoją drogą, jak znam życie, to ta kobieta wcale w tego Dżina nie uwierzyła:rotfl: Mrożonym rybkom też atrakcje zapewniam - pokazy łyżwiarskie mogą oglądać ...od dołu. Właśnie za godzinkę startuję (kolejny raz) z feriującą się kadrą młodych sportowców . Na razie w kadrze jest 5szt. + ja (trener:lol2:) - jak ktoś chętny, to brać łyżwy i przyjeżdżać! Tylko nie namyślajcie się do czerwca Ciężko będzie za godzinkę się wyrobić Prosiimyy o przełozeenieee pookaazóów łyyzwiaarskiich własnie na cerwiec, bo do maajaa mamyy teeleewiizjee za darmoo To jeszcze lepsze niż Gin:lol2: Pokazy się odbyły, ale w cerwcu możemy powtórzyć. Przygotuj jakiś program akrobatyczny i przyjeżdżaj ze swoją kadrą - chętnie popatrzymy . Jeśli mnie Yuka nie pogoni, to wam fragmencik dzisiejszych pokazów pokażę(...) Yetuś, u Ciebie pięknie nie tylko latem, jak widać Tylko niech ona ta dysertacja poparta będzie wnikliwymi wnioskami, opartymi na organoleptycznej eksperiencji anal-ityczynej. Materiał dowodowy także się przyda do oceny pracy dyplomowej. To mu pewnie trochę zejdzie na zbieraniu materiałów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.02.2012 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 No dobra, to kiedy na te łyżwy?? Byle nie teraz - spać chyba jednak pójdę... ...i może wykuruj się porządnie, żebyś mi soplami spod nosa lodu nie porysowała ...weekendzik? No wlaśnie AGPka, jak tam Twoje przeziębienie? Kuracja pomogła? Yetiii!!! Widzę, że juz ci ktos porysował i to nawet ładną dziurę wydziubał. Przyznaj się ile razy wyrżnąłeś na tych łyżwach? Może trzeba dodatkowe płozy zamontować? Coś na styl dodatkowych kółek w rowerku :rotfl:Ale chyba jako trener, to coś umie, nie? Weekendzik może być. Ja też chętnie pobrykam a może moje dziecię? I może małżonek jakoś ze snem się dopasuje po nocnej zmianie i pojedzie? A kto będzie jeszcze popisy na lodzie robił? Ale, ale, czy ja znowu nie zabłądzę U nas weekendzik odpada, niestety... ale Wy bawcie się dobrze:) I relację jakąś poproszę:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.02.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 :rotfl:Ale chyba jako trener, to coś umie, nie? Różnie z tymi trenerami bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 09.02.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Yetiii!!! Widzę, że juz ci ktos porysował i to nawet ładną dziurę wydziubał. Przyznaj się ile razy wyrżnąłeś na tych łyżwach? Może trzeba dodatkowe płozy zamontować? Coś na styl dodatkowych kółek w rowerku Weź przestań! Ja na łyżwach... - te ryby pod lodem ze śmiechu by zdechły:lol2: Żadne dodatkowe płozy nie pomogą. Chyba, że jedna długa, na której mógłbym się położyć. Z całych sił pilnowałem się żeby nie doopnąć ani razu - i tym razem wcale nie w trosce o żyjątka podwodne - choć ogłuszyłbym je niechybnie No to kiedy? Zapisywać się - ilość miejsc ze względu na nośność lodu ograniczona! Różnie z tymi trenerami bywa Wszyscy mają wspólną cechę: tak długo przekonują, że niewykonalne jest możliwe do zrobienia, aż uczeń tego dokona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.02.2012 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 To Yetusiu, w nocy jak już ryby spać pójdą to brykaj na to lodowisko, bo wstyd normalnie obiekt taki mieć pod nosem, a na łyżwach na leżąco jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 09.02.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 To mu pewnie trochę zejdzie na zbieraniu materiałów... Jak się dobrze zakręci... Na dobrą wypocinkę warto zaczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.02.2012 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 A jemu teraz w głowie szkolenie kadry:) A eleborat czeka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 09.02.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Podpuszczacze, muszę was rozczarować, nie będzie żadnych publicznych elaboratów ani dysertacji, a tym bardziej "organoleptycznych eksperiencji anal-itycznych", bo: po pierwsze - nie wiem co to znaczy, ale zdecydowanie źle mi się kojarzy , po drugie - mam niski próg potrzeb internetowego ekshibicjonizmu (tymi zdjęciami powyżej, to pewnie już kilkumiesięczny limit wyczerpałem) po trzecie - nie jestem do końca pewien, czy Martinezio, który przecież "dzieckiem nie jest i wie, do czego służy kobieta", nie wykorzysta słabych punktów z ujawnionych analiz. Sposób "na dżina" już jest spalony, ale "na złotą rybkę", albo "na sierotkę Marysię"(?)... ...a poza tym, to czasu nie mam i nie chce mi się , a wy pewnie zaraz po tej dysertacji, to jeszcze obszerną dysputację, albo i rygorozum przeprowadzić byście chcieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.02.2012 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 ŁOT????:rotfl::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.02.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 No właśnie !!!!! Że co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.02.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 U nas weekendzik odpada, niestety... ale Wy bawcie się dobrze:) I relację jakąś poproszę:D:D Goście przyjeżdżają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.02.2012 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 nie, nie tym razem;) My wybywamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 10.02.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 cuś nowego znaczy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.02.2012 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Poprzedni weekend też spędziliśmy poza domem:D:D:D A jaki pyszny obiad jedliśmy...mmniaaam:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 11.02.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 No to pochwal się co to takiego (zdradź preferencyje swoje kulinarne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 11.02.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Yeti: nie, no ja rozumiem, że wolisz mieć monopol, ale jak już rzekłeś "A" to skończ alfabet No i niech koleżanki się dowiedzą o metodach, które dybią na ich cześć Ja obiecuję uroczyście nie korzystać Nie mam takich potrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.02.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Martin, myślę, ze koleżanki też przeżyją nieuświadomione ale dobrze byłoby wiedzieć, co w męskich umysłach siedzi:P AGPka, a tydzień temu mieliśmy GENERAŁA na obiad;) (hmm... nawet dwóch:)) http://i42.tinypic.com/yjxbd.jpg i zupę z soczewicy:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts