Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Byle nie teraz - spać chyba jednak pójdę...

...i może wykuruj się porządnie, żebyś mi soplami spod nosa lodu nie porysowała :rolleyes:

...weekendzik? ;)

Yetiii!!! Widzę, że juz ci ktos porysował i to nawet ładną dziurę wydziubał. Przyznaj się ile razy wyrżnąłeś na tych łyżwach? Może trzeba dodatkowe płozy zamontować? Coś na styl dodatkowych kółek w rowerku ;-)

To się naśmiałam z waszych gadek, i nawet Gin mnie nie wystraszył :lol2:

Jak widać Gin to baaardzo pożyteczny stwór;)

Swoją drogą, jak znam życie, to ta kobieta wcale w tego Dżina nie uwierzyła:rotfl:

Mrożonym rybkom też atrakcje zapewniam - pokazy łyżwiarskie mogą oglądać ...od dołu.

Właśnie za godzinkę startuję (kolejny raz) z feriującą się kadrą młodych sportowców ;).

Na razie w kadrze jest 5szt. + ja (trener:lol2::p) - jak ktoś chętny, to brać łyżwy i przyjeżdżać!

Tylko nie namyślajcie się do czerwca :rotfl:

Ciężko będzie za godzinkę się wyrobić;)

Prosiimyy o przełozeenieee pookaazóów łyyzwiaarskiich własnie na cerwiec, bo do maajaa mamyy teeleewiizjee za darmoo :rotfl:

To jeszcze lepsze niż Gin:lol2::lol2:

Pokazy się odbyły, ale w cerwcu możemy powtórzyć. Przygotuj jakiś program akrobatyczny i przyjeżdżaj ze swoją kadrą - chętnie popatrzymy ;).

Jeśli mnie Yuka nie pogoni, to wam fragmencik dzisiejszych pokazów pokażę(...)

Yetuś, u Ciebie pięknie nie tylko latem, jak widać:)

Tylko niech ona ta dysertacja poparta będzie wnikliwymi wnioskami, opartymi na organoleptycznej eksperiencji anal-ityczynej. Materiał dowodowy także się przyda do oceny pracy dyplomowej.

:lol2: :rotfl:

To mu pewnie trochę zejdzie na zbieraniu materiałów...;)

No dobra, to kiedy na te łyżwy??

Byle nie teraz - spać chyba jednak pójdę...

...i może wykuruj się porządnie, żebyś mi soplami spod nosa lodu nie porysowała :rolleyes:

...weekendzik? ;)

No wlaśnie AGPka, jak tam Twoje przeziębienie? Kuracja pomogła?

Yetiii!!! Widzę, że juz ci ktos porysował i to nawet ładną dziurę wydziubał. Przyznaj się ile razy wyrżnąłeś na tych łyżwach? Może trzeba dodatkowe płozy zamontować? Coś na styl dodatkowych kółek w rowerku ;-)

:rotfl:Ale chyba jako trener, to coś umie, nie?;)

Weekendzik może być.

Ja też chętnie pobrykam a może moje dziecię?

I może małżonek jakoś ze snem się dopasuje po nocnej zmianie i pojedzie?

A kto będzie jeszcze popisy na lodzie robił?

Ale, ale, czy ja znowu nie zabłądzę :confused:

U nas weekendzik odpada, niestety... ale Wy bawcie się dobrze:) I relację jakąś poproszę:D:D:D

Weź przestań! Ja na łyżwach... - te ryby pod lodem ze śmiechu by zdechły:lol2:

Żadne dodatkowe płozy nie pomogą. Chyba, że jedna długa, na której mógłbym się położyć.

Z całych sił pilnowałem się żeby nie doopnąć ani razu - i tym razem wcale nie w trosce o żyjątka podwodne - choć ogłuszyłbym je niechybnie :p

No to kiedy? Zapisywać się - ilość miejsc ze względu na nośność lodu ograniczona! :p

Różnie z tymi trenerami bywa :wink:

Wszyscy mają wspólną cechę: tak długo przekonują, że niewykonalne jest możliwe do zrobienia, aż uczeń tego dokona :D

Podpuszczacze, muszę was rozczarować, nie będzie żadnych publicznych elaboratów ani dysertacji, a tym bardziej "organoleptycznych eksperiencji anal-itycznych", bo:

po pierwsze - nie wiem co to znaczy, ale zdecydowanie źle mi się kojarzy :rolleyes:,

po drugie - mam niski próg potrzeb internetowego ekshibicjonizmu (tymi zdjęciami powyżej, to pewnie już kilkumiesięczny limit wyczerpałem) :p

po trzecie - nie jestem do końca pewien, czy Martinezio, który przecież "dzieckiem nie jest i wie, do czego służy kobieta", nie wykorzysta słabych punktów z ujawnionych analiz. Sposób "na dżina" już jest spalony, ale "na złotą rybkę", albo "na sierotkę Marysię"(?)... :mad::lol2:

...a poza tym, to czasu nie mam i nie chce mi się :p, a wy pewnie zaraz po tej dysertacji, to jeszcze obszerną dysputację, albo i rygorozum przeprowadzić byście chcieli :evil::rotfl: