Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

Mury Fajowście- nie ma to tamto, nim się siostra obejrzysz będziesz już miała Hawirrę;) ale mnie się i tak najbardziej podoba "na zakonczenie..." hihihihh DDD :D:D:D

Buźki, p.s. jak tylko brakuje mi kolorów, kwiatów , zapachów na Naszym pobojowisku- to wpadam do Cię i podziwiam.....aaaaaach, i ooooooooch..... tęskniłam za Twoimi roślinkami:D

i poproszę więcej:)

Buźki:hug::hug::Hug:

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Upisałam się wczoraj i nie mogłam wysłać, buuuu

To tym bardziej :jawdrop::jawdrop:

:cool:

My również gratulujemy takich szybkich postępów i troszkę, ale tylko troszkę zazdrościmy - kiedy u nas tak będzie

Zobaczysz, zleci.... Jak tylko uporacie się z tymi papierzyskami, to potem migusiem będzie:yes:

Yuka będą i krzeczuszka biała i różow wszystkie co kwitna po koleji ,ma być kolorowo i wiejsko .

a przed dom rodo i azalje i wszystkie kwitnace wiosną tulipanki ,szafirki itp.Za drenażem koło domu chyba róże pnące i krzaczaste ale zobaczy się po wybudowaniu ale taka jest wizja .

Będzie cudnie:D

Kurna ja Was podziwiam Dziewczyny:yes: ... mało , że znacie różne nazwy roślinek, tio jeszcze kojarzycie nazwę z wyglądem roślini....normalnie łołłłłłłł :eek: dla mnie to czarna magia- a tu patrz jaka dyskusja tematyczna.... łołłłł :eek:

Kochana, zobaczsz, jak tylko dojdziesz do etapu ogrodu to będziesz nam tutaj strzelać nazwy roślinek i to pewnie jeszcze po łacinie;)

Tak a propo's nazw po łacinie przypomniało mi się, jak kiedyś na studiach byliśmy na praktykach i nadciągnęła taka straszna chmura burzowa, klasyczny cumulonimbus a kolega popatrzył i mówi: wow, cumulus opadus maxus!!!:rotfl:

Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :mad::mad::mad: Jak Ja Mam K.urka teraz znajść dzienniki po linku, ha?????? jak klykam i ni ma dziennika tylko dzienniki :eek: .... i teraz se szukaj NIwka ... no K.urka go Mać:mad:

Ratuj Yuka, bo skończy się rumakowanie na FM... :(

Edytowane przez Niwa
rypsłam się

Yuka

ja nie odchodzę (jeszcze) za bardzo Was lubię dziewczyny

Do tego forum tez się przyzwyczaiłam ,ale chcę żeby dzienniki zostały w takiej formie jak były. Przełknęłam zmiany ogólnej szaty, ale nie wiem czy będę umiała połapać się w tym dziennikowym bałaganie jaki nam zafundowano. Podobno to przejściowe, ale nie zmienia faktu, że dzienniki będą w formie bloga buuuuuuuuu ja nie chceęęęę

Yuka !!

jak to się robi??

Ja tez tak chcę, a jak nie wypali to.... w zależności od stopnia wku@#$%nia, będę się przyzwyczajać do bloga brrrrr, łeeeee a fuuuuuuuuuu albo szukać bardziej przyjaznych okolic dla mojego dziennika. A chciałam nowe foty dziś wstawiać....:(

proszę o łopatologiczny wykład

Yuka !!

jak to się robi??

Ja tez tak chcę, a jak nie wypali to.... w zależności od stopnia wku@#$%nia, będę się przyzwyczajać do bloga brrrrr, łeeeee a fuuuuuuuuuu albo szukać bardziej przyjaznych okolic dla mojego dziennika. A chciałam nowe foty dziś wstawiać....:(

proszę o łopatologiczny wykład

Atija:

Wchodzisz w galerie zdjęć domów forumowiczów: http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?24-Galeria-zdjęć-domów-Forumowiczów

Zakładasz nowy temat

W drugim oknie otwierasz swojego :evil: bloga i od ostatniej pozycji czyli pierwszego Twojego wpisu kopiujesz wszystko w ten nowy temat w galerii:D

Jak co to pytaj będę próbowała wyjaśniać:D