tola 20.02.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Yuka, Twoja sypialnia powinna wygrać nawet bez wysyłanych głosów, bo piękna jest. Ale żeby formalnościom stało się zadość, głos wysłany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.02.2012 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 głosik przesłany;) p.s.mam podobną sypialnię Alunek, serio??? Muszę Cię odwiedzić i obejrzeć A tymczasem dziękuję za głosik i witam u mnie:welcome: Yuka, Twoja sypialnia powinna wygrać nawet bez wysyłanych głosów, bo piękna jest. Ale żeby formalnościom stało się zadość, głos wysłany Tolu, bardzo dziękuję i za glosik, i za to co napisałaś To jest szalenie miłe, że to co zrobiłam podoba się innym i już wybór mojej sypialni do finałowej piątki jest olbrzymim wyróżnieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 22.02.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Hejka, Yuczka, wczoraj, a właściwie dziś w nocy dorzuciłam do Twojego woreczka sypialnianego swój głos. Mam nadzieję, że nagroda będzie Twoja, bo sypialnia jest przepiękna! Kuchnia jest genialna i w ogóle cały Twój dom mnie zachwyca (widzisz jaki człowiek się robi egzaltowany, jak do Ciebie wpadnie poprzeglądać kąty...? ) Chyba będę Cię atakować gdy przyjdzie moja kolej urządzania domu PS właśnie wpadłam na pomysł, że jeszcze teraz z mojego służbowego lapka zagłosuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 22.02.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Jeszcze tutaj słówko do Toli: Tolu, Twój dom mnie powalił na łopatki już dawno temu - czasem wchodzę sobie do Ciebie, cichutko podglądam i trochę głośniej wdycham z zachwytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.02.2012 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Lidzia, zajrzałaś wreszcie:hug: Przypomniała mi się moja polonistka z liceum. Bardzo często pisała mi pod wypracowaniem "zbyt patetyczne i egzaltowane":D:D:D Pozdrawiam Panią Jolę A Tobie oczywiście dziękuję za głosik(i) I jeszcze raz wszystkich serdecznie proszę o głosy:) http://www.domoplus.pl/d_konkursy-20120217-konkurs-walentynkowy-ii.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 23.02.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Drugi etap zagłosowany Enjoy się krzesełkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 23.02.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Enjoyić się będzie jak wygra. Teraz czujnym trza być, chociaż póki co chwilę oddechu mamy: 57 do 36 do głównej rywalki. Reszta peletonu chyba już się nie liczy - daleko w tyle;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.02.2012 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Przy takiej mobilizacji nie mogło być inaczej;)Martin, nie krzesełkami, tylko krzesełkiem;) jednym:yes: rożowym:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.02.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 nooooo..... Kochana.... krzesełko już prawie Twoje :wiggle: Ale masz świadomość ilu chętnych będzie , żeby choć przez chwilkę na nim posiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.02.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 No ja też oczywiście zagłosowałam za Yuczkową sypialnią.Ale ich nieźle odsadziłaś koleżanko ho ho hoNie mały udział tu mieli nasi znajomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.02.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 nooooo..... Kochana.... krzesełko już prawie Twoje :wiggle: Ale masz świadomość ilu chętnych będzie , żeby choć przez chwilkę na nim posiedzieć Ale co, myślisz, ze się rozlecieć może? Jeżeli tak, to na gwarancji musimy mu próbę zrobić No ja też oczywiście zagłosowałam za Yuczkową sypialnią. Ale ich nieźle odsadziłaś koleżanko ho ho ho Nie mały udział tu mieli nasi znajomi ... i znajomi naszych znajomych i ich znajomi... i wszyscy krewni i przyjaciele króliczka, jak to AGPka powidziała:D:D:D Dzięki Sipatka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.02.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Jeszcze tutaj słówko do Toli: Tolu, Twój dom mnie powalił na łopatki już dawno temu - czasem wchodzę sobie do Ciebie, cichutko podglądam i trochę głośniej wdycham z zachwytu. Lidia_G. dziękuję i proszę, wchodź do mnie tak głośno, żeby wszyscy słyszeli, zapraszam i pozdrawiam Yuka, tak sobie pomyślałam, że Twój fotel do mojej sypialni...wiesz, bardzo, bardzo. Może pożyczysz czasem na weekend, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.02.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Tolu, jak uda się wygrać, to chyba sama podrzucę do Ciebie w któreś ciepłe wiosenne popołudnie i nie będę musiała Yetiego prosić, zeby cichaczem mnie po Twoim ogrodzie oprowadzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 23.02.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Yuczka, jakże bym miała nie zajrzeć? Zaraz jak się tylko zalogowałam, to przyleciałam do Ciebie gnana ciekawością i tęsknotą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.02.2012 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 I dobrze:yes: Rozgość się kawki? herbatki? czy coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.02.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 I dobrze:yes: Rozgość się kawki? herbatki? czy coś jeszcze? Krzesło postaw, a nie tak gościa na stojąco trzymasz: http://www.domoplus.pl/images/domownicy/konkursy/2012/20120217-walentynkowy-ii/nagrody.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.02.2012 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Dzięki AGPka, gapa ze mnie;) Hmmm... ładne krzesełko, prawda?:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 23.02.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Szkoda tylko, że jedno, a nie komplecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.02.2012 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Komplecik różowych krzeslek? proszę cię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.02.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Hmmm... mąż zaprosil mnie na romantyczny wieczór przy... składaniu komodek do garderoby:rotfl:Może wreszcie będzie gdzie ciuchy umieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts