Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

głosik przesłany;)

p.s.mam podobną sypialnię :rolleyes:

Alunek, serio??? Muszę Cię odwiedzić i obejrzeć:yes: A tymczasem dziękuję za głosik i witam u mnie:welcome:

Yuka, Twoja sypialnia powinna wygrać nawet bez wysyłanych głosów,

bo piękna jest.

Ale żeby formalnościom stało się zadość, głos wysłany :)

Tolu, bardzo dziękuję i za glosik, i za to co napisałaś:hug:

To jest szalenie miłe, że to co zrobiłam podoba się innym i już wybór mojej sypialni do finałowej piątki jest olbrzymim wyróżnieniem.

Hejka, Yuczka, wczoraj, a właściwie dziś w nocy dorzuciłam do Twojego woreczka sypialnianego swój głos. Mam nadzieję, że nagroda będzie Twoja, bo sypialnia jest przepiękna! Kuchnia jest genialna i w ogóle cały Twój dom mnie zachwyca (widzisz jaki człowiek się robi egzaltowany, jak do Ciebie wpadnie poprzeglądać kąty...? :) ) Chyba będę Cię atakować gdy przyjdzie moja kolej urządzania domu :)

PS właśnie wpadłam na pomysł, że jeszcze teraz z mojego służbowego lapka zagłosuję.

Lidzia, zajrzałaś wreszcie:hug:

Przypomniała mi się moja polonistka z liceum. Bardzo często pisała mi pod wypracowaniem "zbyt patetyczne i egzaltowane":D:D:D

Pozdrawiam Panią Jolę:D

A Tobie oczywiście dziękuję za głosik(i)

I jeszcze raz wszystkich serdecznie proszę o głosy:) http://www.domoplus.pl/d_konkursy-20120217-konkurs-walentynkowy-ii.html

nooooo..... Kochana.... krzesełko już prawie Twoje :wiggle::wiggle:

Ale masz świadomość ilu chętnych będzie , żeby choć przez chwilkę na nim posiedzieć ;)

Ale co, myślisz, ze się rozlecieć może? Jeżeli tak, to na gwarancji musimy mu próbę zrobić:lol2:

No ja też oczywiście zagłosowałam za Yuczkową sypialnią.

Ale ich nieźle odsadziłaś koleżanko ho ho ho

Nie mały udział tu mieli nasi znajomi

... i znajomi naszych znajomych i ich znajomi... i wszyscy krewni i przyjaciele króliczka, jak to AGPka powidziała:D:D:D

Dzięki Sipatka:hug:

Jeszcze tutaj słówko do Toli: Tolu, Twój dom mnie powalił na łopatki już dawno temu - czasem wchodzę sobie do Ciebie, cichutko podglądam i trochę głośniej wdycham z zachwytu.

Lidia_G. dziękuję i proszę, wchodź do mnie tak głośno, żeby wszyscy słyszeli,

zapraszam i pozdrawiam :)

Yuka, tak sobie pomyślałam, że Twój fotel do mojej sypialni...wiesz, bardzo, bardzo.

Może pożyczysz czasem na weekend, co? ;)