AGP 25.02.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 No i jak było?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 25.02.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Poczekaj AGAPcia - wczoraj składali, a dziś będą testowali , to się dowiemy jak było. Yuczka, jaki wygodny ten fotelik - mmm moje litery już dawno na czymś tak ekskluzywnym nie siedziały... Nawet bez kawki się obejdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 25.02.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Yukuś, właśnie zagłosował mój Artur - w poniedziałek jeszcze poproszę ekipę u nas w firmie. Tolu, obiecuję, że następne wejście zrobię z hukiem, aż zadrżą futryny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.02.2012 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Aj tam, złożyliśmy jedną, i jakoś weny nie było na następną, tak że dzisiaj powtórka z rozrywki nas czeka;) Ale m. postawił sobie za punkt honoru, że dzisiaj garderobę skończy... Ciekawe;)Lidzia dzięki za głosik, myślę, że w tych ostatnich dniach mobilizacja jak najbardziej wskazana;) Konkurentka nie odpuszcza, pewnie będzie ciężko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.02.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Jakie ciężko? co ciężko? zaraz się zmobilizuje ekipę. ja chcę na tym fotelu u Cię zasiąść i koniec i kropka Pl ( jak swego czasu mawiała moja Ola ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.02.2012 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 To zwyczajnie nie ma wyjścia:D:D:D Mobilizuj ekipę Ja swoją już zmobilizowałam, bo w końcu ciocia Atijka musi mieć na cym siedzieć jak przyjedzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.02.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Noooo, musi, nie ma rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.02.2012 00:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 (...) Ale m. postawił sobie za punkt honoru, że dzisiaj garderobę skończy... Ciekawe;) I jak powiedział tak zrobił:D:D Muszę jeszcze tylko półki wyczyścić i MAM GARDEROBĘ!!!! Nawet obfocę, a co!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 26.02.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Yuczko sypialnia pierwsza klasa, oczywiście głosik oddany - pozdrawiam - Jol@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.02.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 My także jesteśmy gotowi do ataku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 26.02.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Yuka i ja swój głosik oddałam w końcu łódzkie rządzi no nie? ...piękna i taka seksowna wasza sypialna;)....super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 26.02.2012 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Komplecik różowych krzeslek? proszę cię.... No kurczaki z wielką chęcią bym Cię w to wyposażył, ale to nie moja działka, niestety... No a w końkursie ino jedno się ostało :/ Resztę przechwycili organizatorzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.02.2012 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Yuczko sypialnia pierwsza klasa, oczywiście głosik oddany - pozdrawiam - Jol@ Jolunia, dziękuję My także jesteśmy gotowi do ataku :hug:Trzymajcie rękę na pulsie:yes: Yuka i ja swój głosik oddałam w końcu łódzkie rządzi no nie? ...piękna i taka seksowna wasza sypialna;)....super!!!! Dorka, dziękuję i witam u mnie:welcome: No kurczaki z wielką chęcią bym Cię w to wyposażył, ale to nie moja działka, niestety... No a w końkursie ino jedno się ostało :/ Resztę przechwycili organizatorzy... Może to i dobrze, wiesz podatki, te sprawy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 27.02.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Oj tam oj tam... Te 10% czasami warto odżyłować ;D Te niezapomniane wrażenia z nawiedzin grupy pod wezwaniem FM usadzonej na jednakowych, różowych fotelikach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.02.2012 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Oj, to duuuuuży ten komplecik musialby być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 27.02.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Kiedy wyniki konkursu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 27.02.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Cześć Yuczka Mam pytanko o płytki - sami kładliście, czy fachman był? Mielibyście jakiegoś kafelkarza do polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.02.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Emilka, głosowanie do jutra, 29 oficjalnie ogłoszenie wyników:) Trzymasz kciuki? Mila, fachman byl;) Teść we własnej osobie:D:D:D Położył nam wszystkie płyteczki, zajmuje się tym na co dzień, ale raczej "obiektowo" i nie w Łodzi... Tak więc w tym temacie nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 27.02.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Yuka, duży nie duży... Już te 4 krzesełka znacznie by ograniczyły rotację turystów Przynajmniej na te 5 min dało by się usadzić 4 literki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.02.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Martin, nie gdybajmy co by było gdyby... Skupmy się na tym, żeby to jedno chciaż mieć Myślę, że fajnie ożywiłoby mój salon;) Jeszcze o kciuki do jutra poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts