Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Masakra, wzrost o jeden procent wymagało oddania min 20 głosów!!

Nie można teraz dopuścić do zbytniego zbliżenia się konkurentki, bo nie odrobimy; w ciągu ostatniej godziny poszło ode mnie 20 głosów, a licznik nie drgnął:(. Przy tej ilości ogólnie oddanych już głosów ciężko zmienić stan procentowy.

Do roboty! Namawiać rodzinę, sąsiadów i przechodniów na ulicy!

Jak ktoś ma firmę, to proponować upust za głosik ;):rotfl:

...a może właśnie się zbliżyć:p i sabotować jak Helmut Kloss? :rolleyes:

W sztabie jeszcze nie pracowałem - właśnie zaczynam karierę.

Jak już twój stołek wygramy, to zaczynamy agitację: Pchełka na wójta! (może też da na swoim fotelu posiedzieć :rolleyes:)

Widzę, że 1 procencik wskoczył na plus (57:39). Tak sobie myślę: jeśli na wzrost o 1% trzeba 20 głosów (a trzeba przecież więcej), to wyprzedzasz waleczną Elę o co najmniej 360 głosów:D

Albo inaczej: zakładając, że w godzinę można podbić wynik o 1%, to żeby cię dogonić potrzeba 18 godzin ;). Wynik może się więc wyrównać o godzinie 29:00 :rolleyes:

Edytowane przez Yeti

Nieźle to wykalkulowaleś, tylko jedno mnie zastanawia, wczoraj w ciągu jakiejś 0,5 godz- no, może godz;) zniwelowała różnicę z 57:36 do 51:42, czyli niestety nie są to jakieś kosmiczne godziny:( Ma jakieś nadprzyrodzone;) zdolności dziewczyna. Ale nie damy się, nie? Ostatni dzień mobilizacji, a potem o sołectwo w Ciężkowie walczymy:D:D:D