Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

buuuuuuuuuuuuu czemu ja nic nie wiem??????? buuuuuuuuuuuuuuuu!!!!! czemu nikt mi nie powiedział???????? buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!! ;);)

:wiggle: wiedziałam, wiedziałam, wiedziałam...tralala, tralala.........przecież twoja sypialnia była naj..naj..najpiękniejsza!!!!!!

GRATULUJĘ JAK NIE WIEM CO!!!!!! :wave: hura!!

I specjalnie dla Yetiego

http://c.wrzuta.pl/wi9406/efa2a4d40024bd7d4ac99060/kroliczek_playboya

Chyba nastąpiła drobna pomyłka w realizacji mojego zamówienia - reklamacje złożyć przyszedłem. confused1.gif

Miał być króliczek z białym ogonkiem w szerokim, wygodnym, różowym fotelu, a nie obszerny różowy gryzoń w ...białych, przyciasnych skorochodach. boisie.gif

Chyba nastąpiła drobna pomyłka w realizacji mojego zamówienia - reklamacje złożyć przyszedłem. [ATTACH=CONFIG]103933[/ATTACH]

Miał być króliczek z białym ogonkiem w szerokim, wygodnym, różowym fotelu, a nie obszerny różowy gryzoń w ...białych, przyciasnych skorochodach. [ATTACH=CONFIG]103934[/ATTACH]

Yeti, fotelik zniknął w czeluściach tego, co miało na nim siedzieć, stąd tylko zostały różowe majtadały. :)

Yuczka, nie krępuj się tym, że ci wszyscy komplementy tu prawimy, bo naprawdę Twój dom jest cudny. Głosowałam nie tylko ze względu na wielką sympatię do Ciebie, ale z wielkim przekonaniem, bo uważam, że na serio TWOJA SYPIALNIA JEST PIĘKNA i w tym konkursie nie miała sobie równych. I basta! :)

:rotfl:

Yuka: graty i miłego sadzania się :D

Nie mylić z nasadzaniem i wysiadywaniem :lol2::lol2:

Moja wyobraźnia podsuwa widoczek małych kurczaczków na fotelu, tylko czemu wynurzają się z majtadałów :lol2: nie do końca dokładnie zrealizowanego życzenia Yetusia???:jawdrop: nieee........ no nie mogę........

:lol2::rotfl::rotfl::rotfl:

Wiedziałam, że jak tu wejdę to monitor opluję i obiadu na czas nie zdążę zrobić :lol2:

Wiedziałam, że jak tu wejdę to monitor opluję i obiadu na czas nie zdążę zrobić :lol2:

Dlatego ja wczoraj już odpuścila sobie FM;) Po tym jak wreszcie udało się dotrzeć do domu - ostatnie 20m:mad::mad::mad: masakra-Za moim autkiem jeszcze dzisiaj ludzie się za nami na ulicy oglądali:rotfl: Pewnie nikt nie widział terenówki takich gabarytów:lol2: chociaż wczoraj m. go umyl z deka, ale ciemno już było i błota jeszcze tu i ówdzie zostało...

No, a potem zaczęłam w naszej garderobie wreszcie rozlokowywać rzeczy... i ni stąd ni zowąd znowu północ:o

Yuczko jeszcze raz GRATULUJE wygranej :):)

Dzięki:hug: M. wczoraj światło powiesił na ścianie, pod którą być może stanie fotelik;)

Marti ja nie czyszczę ja niewinna

Proszę!!! Najpierw upycha gryzonia w skorochodach i majtadałach:lol2::lol2: do koszyczka a teraz niewiniątko!!!!;)