Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hehe, ja taki tor surwiwalowy przechodziłem w zeszłą sobotę :) Się wybraliśmy z małżowinką do marketu i chciałem letko skrócić drogę przy pomocy takiej polnej dróżki pomiędzy miedzami... Z początku było ok, bo wysypane żużlem i ubite. Tak gdzieś w połowie przejazdu zaczęła się masakra. Auto się ślizgało od miedzy, do miedzy, ledwo jechało, a po jakichś 50m stanęło i d00pa. Zacząłem bujać autem przód/tył, to te zaczęło manewrować mi w pole, więc musiałem kontrować... No i poszła breja po masce :D Jak w końcu się wybujałem z tej mazi, to więcej brei było na masce, niż na drodze, hehe... Śmy jechaliśmy tak dość długo i szukaliśmy myjni, a ludziska to kręcili głowami na nami, jakby jakaś goła laska jechała na białym koniu, hyhy :lol2:

Tombka: no kto, jak kto, ale autor powinien poczuć się do odpowiedzi ;)

A ja krakałam, krakałam, a wczoraj tez miałam zaprawę na podwórku. Chciałam jechać po dzieci do przedszkola i kanał! Jeździłam w przód i w tył, kurrr....tyzany leciały chojnie z moich ust i chyba te dwie metody zadziałały, bo po męczarniach wyjechałam, ale tak, jak Marti pisze, moje auto też było dziwnie interesujące dla wszystkich wokół - jest białe i to czarne błoto wyglądało na nim jak łaty - niczym łaciata krasula! :D

Osia, witam Cię serdecznie u mnie:welcome: I co nie jest tak strasznie, nie?

Marti znam to co piszesz aż nazbyt dobrze:mad:

Lidzia, w tym okresie to baaardzo popularny model;) łaciata krasula vel dalmatyńczyk:lol2::lol2::lol2:

Borka, wczoraj nasze dialogi Akordkowi i jego połówce pokazywałam, wszyscy się popluliśmy znowu:sick: A Ty nie poczuwasz się????:mad:

Mariomili, jeszcze nie:no: Na pewno natychmiast się pochwalę jak dotrze:)

Osiu, jak jest sól to i o resztę łatwiej;)

http://www.onlytoptens.com/wp-content/uploads/2011/09/top-ten-alcoholic-drinks-tequila.jpg

Ilonka, dzięki za pozdrowionka w imieniu Akordków:hug:

Lidzia, ale masz zawodowego bloga:yes: Oderwać się nie mogę:D:D:D