Moose 02.03.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Gratulacje od Osia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.03.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Siem ujawniłam... choć z pewną dozą nieśmiałości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 02.03.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Hehe, ja taki tor surwiwalowy przechodziłem w zeszłą sobotę Się wybraliśmy z małżowinką do marketu i chciałem letko skrócić drogę przy pomocy takiej polnej dróżki pomiędzy miedzami... Z początku było ok, bo wysypane żużlem i ubite. Tak gdzieś w połowie przejazdu zaczęła się masakra. Auto się ślizgało od miedzy, do miedzy, ledwo jechało, a po jakichś 50m stanęło i d00pa. Zacząłem bujać autem przód/tył, to te zaczęło manewrować mi w pole, więc musiałem kontrować... No i poszła breja po masce Jak w końcu się wybujałem z tej mazi, to więcej brei było na masce, niż na drodze, hehe... Śmy jechaliśmy tak dość długo i szukaliśmy myjni, a ludziska to kręcili głowami na nami, jakby jakaś goła laska jechała na białym koniu, hyhy Tombka: no kto, jak kto, ale autor powinien poczuć się do odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 03.03.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 pierwsze słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 03.03.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 A ja krakałam, krakałam, a wczoraj tez miałam zaprawę na podwórku. Chciałam jechać po dzieci do przedszkola i kanał! Jeździłam w przód i w tył, kurrr....tyzany leciały chojnie z moich ust i chyba te dwie metody zadziałały, bo po męczarniach wyjechałam, ale tak, jak Marti pisze, moje auto też było dziwnie interesujące dla wszystkich wokół - jest białe i to czarne błoto wyglądało na nim jak łaty - niczym łaciata krasula! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.03.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Osia, witam Cię serdecznie u mnie:welcome: I co nie jest tak strasznie, nie? Marti znam to co piszesz aż nazbyt dobrze:mad: Lidzia, w tym okresie to baaardzo popularny model;) łaciata krasula vel dalmatyńczyk:lol2::lol2: Borka, wczoraj nasze dialogi Akordkowi i jego połówce pokazywałam, wszyscy się popluliśmy znowu:sick: A Ty nie poczuwasz się???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.03.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Osia, witam Cię serdecznie u mnie:welcome: I co nie jest tak strasznie, nie? Jest OK Bendem zaglondać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 05.03.2012 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Łosia, popatrz Ty, Yuka Cię chlebem i solą wita - z naciskiem chyba na sól dla Osia, co? Taki transparent jak na 1-go maja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 05.03.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 nie będę monitorów myła, mowy nie ma pozdrowienia dla Akordka i żoneczki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.03.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Łosia, popatrz Ty, Yuka Cię chlebem i solą wita - z naciskiem chyba na sól dla Osia, co? Oś wolałby cóś mocniejszego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 05.03.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Masz już fotelik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.03.2012 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Mariomili, jeszcze nie:no: Na pewno natychmiast się pochwalę jak dotrze:) Osiu, jak jest sól to i o resztę łatwiej;) http://www.onlytoptens.com/wp-content/uploads/2011/09/top-ten-alcoholic-drinks-tequila.jpg Ilonka, dzięki za pozdrowionka w imieniu Akordków:hug: Lidzia, ale masz zawodowego bloga:yes: Oderwać się nie mogę:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 05.03.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ośka, może jeszcze masz jakieś życzenie? Yuka dziś jak złota rybka - każde spełni Yukuś, dzięki za miłe słowa. http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif Masz już to śliczne różowe, wygrane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.03.2012 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 :no: Ale już miejsce przygotowane;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.03.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 YUKA, TERAZ TO SIĘ ZADOMOWIŁAM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.03.2012 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ufff, myślałam, ze jeszcze większą pomysłowością będę musiała się wykazać, żeby Cię zatrzymać, ale widzę, ze Ty swoja babka jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 06.03.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 po takim przyjęciu to kto by nie został Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.03.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 YUKA, TERAZ TO SIĘ ZADOMOWIŁAM... ...więc nie dziw się, jak wkrótce zobaczysz napranego łosia w różowym fotelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.03.2012 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Niech no ja tylko zobaczę ten fotel;)Ilonka, częstuj się, chyba, ze wolisz coś innego;)http://94.23.94.200/pic/moderacja/207.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 06.03.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Łe, kropli tabasco nie widzę w środku :/ Podróba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts