Tom Bor 06.03.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 biorę wszystkie 3 psy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 06.03.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ale koleżanka jednego byś mi odstąpiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 06.03.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Zarra, zarra! Nie tak prędko, Ilonka, tu amatorów więcej - wszyscy lubią pieski, a Ty, Marti nie wybrzydzaj, ino wychyl kelycha, bo kto grymasi, ten nie dostaje. Yuczka, masz więcej? Bo chyba nie chcesz, by się goście o parę kropelek bili...? Jak Ci się podoba naprana Moose'ka w Twoim nowym fotelu? :D Yeti, GENIALNY FOTELIK I JESZCZE LEPSZA ŁOŚKA W TYM FOTELIKU! Łosiulka, zobacz jak możesz tu wygodnie spędzać czas - jak się postarasz, to i książeczkę i pilota dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 06.03.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Lidzia: dzięki, ale ja wybrzydzam, bo nie mogę Prowadzę Ale jeśli Wam brak tabasco nie przeszkadza, to prosz bardz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.03.2012 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Marti, jest na pewno, sama robiłam: http://j.o2.pl/kuchnia/mat/menu55/zdjecia/pies2.jpg Jeszcze donoszę, coby mi goście nie rozeszli się http://www.przepisynadania.pl/foto/1233923579.jpg I specjalnie dla Martiego drink św. Krzysztofa;) http://www.shaaditimes.com/images-article/2007/mar/mango-passion-drink.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.03.2012 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 A teraz dla Łośki:pilot:http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT3dzSnMjzOwQIn5HrZJfVC9jxdEoD8vBidUgMK8IjJ6d_YaXp1 a książeczkę sama niech przyniesie... czekową najlepiej;)i na okaziciela niech wystawi;)Zawsze jakiś się znajdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.03.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 ale widzę, ze Ty swoja babka jesteś No i klops... tera muszę zostać... po takim przyjęciu to kto by nie został No ba... tylko goopi... ...więc nie dziw się, jak wkrótce zobaczysz napranego łosia w różowym fotelu [ATTACH=CONFIG]104833[/ATTACH] Yetuś, dobrze, że nie różowego Osia w napranym fotelu... Łosiulka, zobacz jak możesz tu wygodnie spędzać czas - jak się postarasz, to i książeczkę i pilota dostaniesz. Książkę, pilocika i dostęp do barku...oczywiście będą to jedyne moje zajęcia... ehhhhh... siem rozmarzyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.03.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 A teraz dla Łośki: pilot: http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT3dzSnMjzOwQIn5HrZJfVC9jxdEoD8vBidUgMK8IjJ6d_YaXp1 a książeczkę sama niech przyniesie... czekową najlepiej;) i na okaziciela niech wystawi;) Zawsze jakiś się znajdzie;) Cholera... wiedziałam, że to zbyt piękne aby mogło być prawdziwe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 07.03.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 u Yuczki psów wiele podzielimy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.03.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Yuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 07.03.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Marti pies bez tabasco to nie pies, ale Yuka mówi, że driny kompletne, więc trzeba jej wierzyć... Yukuś, skoro już taka hojna jesteś i w mundurówkach masz znajomości, to może jeszcze transport na wytrzeźwiałkę z kogutem na dachu załatwisz...? Pilot jest genialny - nawet guzików nie potrzeba - ten lepszy niż telewizyjny. Łośka, bierzesz? bo jak nie, to po kilku szybkich drinach amatorek będzie tłum... Tola, ależ Ty masz nosa, dziewczyno - wiedziałaś kiedy tu zajrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.03.2012 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Witam Was kochani:) Jak dzisiaj samopoczucie;)? Nikt nie przaesadził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 07.03.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 No u mnie chyba się nie da Reszta coś zacichła, więc chyba ich psi porwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 07.03.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 O dżizas... przegapiłam taką popijawę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.03.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Tak to bywa z tymi psami http://b0.grono.net/231/20/gallery-11330596-500x500.jpg ... a raczej po psach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.03.2012 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 O dżizas... przegapiłam taką popijawę... To gdzie Ty się włóczysz? Wieki Cię nie było:hug: AGPka, skąd go wytrzasnęłaś?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.03.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Łośka, bierzesz? bo jak nie, to po kilku szybkich drinach amatorek będzie tłum... Ale, że na co... ??? ten tłum??? Z pilota mogie zrezygnować... Reszte biere... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 08.03.2012 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 To gdzie Ty się włóczysz? Wieki Cię nie było:hug: Aa.. po gniazdkach, blatach, styropianach i innych równie pasjonujących Z pilota mogie zrezygnować... Ja tam bym nie rezygnowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.03.2012 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Aa.. po gniazdkach, blatach, styropianach i innych równie pasjonujących No to jesteś usprawiedliwiona:) Ale już wyklarowało Ci się coś? I kiedy ten blat do mnie dokładnie obejrzeć przyjedziesz? Z pilota mogie zrezygnować... Reszte biere... Żartujesz??? Ja tam bym nie rezygnowała... No właśnie;) Ja też nie;) Chociaż obie pilotów mamy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 08.03.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Jeśli chodzi o gniazdka i kabelki, to chyba musielibyśmy tam jakąś namiastkę stołu i wypoczynku (już chyba ustalone jaki ma być) ustawić, żeby spokojnie rozplanować lampy (dobrze, że mam zgrubsza wybrane ) posiedzieć i zobaczyć gdzie najwygodniej będzie umieścić włączniki. A na razie tam wiatr hula i strasznie zimno, więc spokojnego posiedzenia jakoś nie widzę... http://emotikona.pl/emotikony/pic/33icon_yyk.gif A blacik... no nie wiem...? Się dostosuję Byle nie teraz, bo będę żem wyjechana na małym wypadziku weekendowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts