Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeśli chodzi o gniazdka i kabelki, to chyba musielibyśmy tam jakąś namiastkę stołu i wypoczynku (już chyba ustalone jaki ma być) ustawić, żeby spokojnie rozplanować lampy (dobrze, że mam zgrubsza wybrane :rolleyes:) posiedzieć i zobaczyć gdzie najwygodniej będzie umieścić włączniki. A na razie tam wiatr hula i strasznie zimno, więc spokojnego posiedzenia jakoś nie widzę... http://emotikona.pl/emotikony/pic/33icon_yyk.gif

A blacik... no nie wiem...? Się dostosuję :oops: :p

Byle nie teraz, bo będę żem wyjechana na małym wypadziku weekendowym :rolleyes:

Jeszcze troszkę i będzie wiosna, mam nadzieję;)

My ten weekend też mamy zajęty, w sobotę wyjeżdżamy, a w niedzielę już zapowiedzianych gości mamy u siebie, najprawdopodobniej przyszły też w rozjazdach:rolleyes: ale jestem dobrej myśli:) Zresztą teraz już dni dłuższe, to może w ciągu tygodnia? Jak będziesz na gwałt potrzebować coś luknąć to wpadaj, a jak nie, to na spokojnie się spotkamy... może pod koniec miesiąca?:D:D:D

No coś Ty... ja zawsze jestem śmiertelnie poważna...:rotfl:

Taaaa.... co widać na załączonym obrazku:rotfl::rotfl::rotfl:

Jeszcze troszkę i będzie wiosna, mam nadzieję;)

Dlatego na ostatnie snowboardowe podrygi chcemy się załapać :cool:

My ten weekend też mamy zajęty, w sobotę wyjeżdżamy, a w niedzielę już zapowiedzianych gości mamy u siebie, najprawdopodobniej przyszły też w rozjazdach:rolleyes: ale jestem dobrej myśli:) Zresztą teraz już dni dłuższe, to może w ciągu tygodnia? Jak będziesz na gwałt potrzebować coś luknąć to wpadaj, a jak nie, to na spokojnie się spotkamy... może pod koniec miesiąca?:D:D:D

Do szafek, a zwłaszcza blatów to ja mam jeszcze daleeko, ale nie wykluczam, że coś mi z zupełnie innej mańki wyskoczy. Ale końcówka miesiąca brzmi nieźle... :D

A'propos blatu - jako, że na mój wyśniony czarny granit nie ma mowy z oczywistych względów, wpadł mi ostatnio do głowy pomysł na łupkowy. Ponoć sporo taniej - muszę podrążyć temat, zlecić gdzieś wycenę - a nuż...:rolleyes:

Eeee tam, nie będzie pamiętał ;-)

A wiesz, ze to baaardzo prawdopodobne?;)

A'propos blatu - jako, że na mój wyśniony czarny granit nie ma mowy z oczywistych względów, wpadł mi ostatnio do głowy pomysł na łupkowy. Ponoć sporo taniej - muszę podrążyć temat, zlecić gdzieś wycenę - a nuż...:rolleyes:

Brzmi interesująco:yes: Ciekawe jak to wyjdzie?

Brzmi interesująco:yes: Ciekawe jak to wyjdzie?

Na fotach w necie wygląda fajnie, ale nie widać szczegółów, a ciekawa jestem jak w czymś takim robią wycięcia pod płytę czy zlew lub łączenia i jak to wygląda.

I nie mam nawet bladego pojęcia ile toto kosztuje, więc staram się nie napalać.