Moose 08.03.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Żartujesz??? No coś Ty... ja zawsze jestem śmiertelnie poważna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.03.2012 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Jeśli chodzi o gniazdka i kabelki, to chyba musielibyśmy tam jakąś namiastkę stołu i wypoczynku (już chyba ustalone jaki ma być) ustawić, żeby spokojnie rozplanować lampy (dobrze, że mam zgrubsza wybrane ) posiedzieć i zobaczyć gdzie najwygodniej będzie umieścić włączniki. A na razie tam wiatr hula i strasznie zimno, więc spokojnego posiedzenia jakoś nie widzę... http://emotikona.pl/emotikony/pic/33icon_yyk.gif A blacik... no nie wiem...? Się dostosuję Byle nie teraz, bo będę żem wyjechana na małym wypadziku weekendowym Jeszcze troszkę i będzie wiosna, mam nadzieję My ten weekend też mamy zajęty, w sobotę wyjeżdżamy, a w niedzielę już zapowiedzianych gości mamy u siebie, najprawdopodobniej przyszły też w rozjazdach:rolleyes: ale jestem dobrej myśli:) Zresztą teraz już dni dłuższe, to może w ciągu tygodnia? Jak będziesz na gwałt potrzebować coś luknąć to wpadaj, a jak nie, to na spokojnie się spotkamy... może pod koniec miesiąca?:D:D No coś Ty... ja zawsze jestem śmiertelnie poważna... Taaaa.... co widać na załączonym obrazku:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.03.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 AGPka, skąd go wytrzasnęłaś?... z imprezy siłą wyciągnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.03.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Że siłą, to widać, ale jak się ocknie... nie będzie pani zadowolona:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.03.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Eeee tam, nie będzie pamiętał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 08.03.2012 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Jeszcze troszkę i będzie wiosna, mam nadzieję Dlatego na ostatnie snowboardowe podrygi chcemy się załapać My ten weekend też mamy zajęty, w sobotę wyjeżdżamy, a w niedzielę już zapowiedzianych gości mamy u siebie, najprawdopodobniej przyszły też w rozjazdach:rolleyes: ale jestem dobrej myśli:) Zresztą teraz już dni dłuższe, to może w ciągu tygodnia? Jak będziesz na gwałt potrzebować coś luknąć to wpadaj, a jak nie, to na spokojnie się spotkamy... może pod koniec miesiąca?:D:D Do szafek, a zwłaszcza blatów to ja mam jeszcze daleeko, ale nie wykluczam, że coś mi z zupełnie innej mańki wyskoczy. Ale końcówka miesiąca brzmi nieźle... A'propos blatu - jako, że na mój wyśniony czarny granit nie ma mowy z oczywistych względów, wpadł mi ostatnio do głowy pomysł na łupkowy. Ponoć sporo taniej - muszę podrążyć temat, zlecić gdzieś wycenę - a nuż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.03.2012 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Eeee tam, nie będzie pamiętał A wiesz, ze to baaardzo prawdopodobne? A'propos blatu - jako, że na mój wyśniony czarny granit nie ma mowy z oczywistych względów, wpadł mi ostatnio do głowy pomysł na łupkowy. Ponoć sporo taniej - muszę podrążyć temat, zlecić gdzieś wycenę - a nuż... Brzmi interesująco:yes: Ciekawe jak to wyjdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 09.03.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 pilot jest mój a co wolna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.03.2012 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 No patrzcie ją!!! Tyle jej nie było i wpada, bierze jak swoje i znika:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 09.03.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 to się nazywa wyczucie czasu kochana:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 09.03.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Yuka: gdzie dwie się biją, tam trzecia korzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 09.03.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Brzmi interesująco:yes: Ciekawe jak to wyjdzie? Na fotach w necie wygląda fajnie, ale nie widać szczegółów, a ciekawa jestem jak w czymś takim robią wycięcia pod płytę czy zlew lub łączenia i jak to wygląda. I nie mam nawet bladego pojęcia ile toto kosztuje, więc staram się nie napalać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 14.03.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 a tą znowu gdzie wcieło??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 14.03.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 siedzi na nowym fotelu i schodzic sie nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 14.03.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 i co oni na tym fotelu, cały czas.dobrze że 3 pokój mają gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.03.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Ale czy na tym fotelu zmieszczą się obok dwie osoby? Bo jak nie, to faktycznie trzeci pokój będzie niedlugo baaardzo przydatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.03.2012 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Ejhttp://www.matura67.republika.pl/emotikony/paluszkiem.gif Na fotelu wygodnie? Nie wiem!!! Jeszcze nie dostałam!!! Jeszcze tego samego dnia dzwonili z pytaniem o adres do wysyłki i czekam http://www.matura67.republika.pl/emotikony/zegar.gifi czekam... i nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 14.03.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 to oszuści ja myślałam, że ta ciiiisza jest znacząca a tu nici na razie z figlów w fotelu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 14.03.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Może zbierają kasę na wysyłkę? Albo czają się na wolny termin, żeby osobiście wręczyć nagrodę (ze sporządzeniem fotoraportu z wręczenia)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.03.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Kto wie Martinezio może rzeczywiście będzie uroczyste wręczenie ze zdjęciami potem umieszczonymi na forum Yuczka do fryzjera leć !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts