Moose 14.03.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 ejhttp://www.matura67.republika.pl/emotikony/paluszkiem.gif na fotelu wygodnie? Nie wiem!!! Jeszcze nie dostałam!!! Jeszcze tego samego dnia dzwonili z pytaniem o adres do wysyłki i czekam http://www.matura67.republika.pl/emotikony/zegar.gifi czekam... I nic... przywieźli??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.03.2012 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Łośka, nie drażnij mnie;) W tej chwili z fotelem to mam tak, jak przed przeprowadzką: wszyscy pytają: kiedy???? Ilonka, według regulaminu mają 30 dni, ale myślałam, ze rzeczywiście zrobią to raz-dwa;) Marti, hmm.. a jeśli masz rację??? Chyba rzeczywiście muszę się Sipatki posłuchać i fryzjera umówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.03.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 jeszcze raz gratulacje.....a już myślałam, że zobaczę tę piękna nagrodę w twoim domku. Miejsce wybrałaś bardzo....reprezentacyjne - ta lampa mmmmmmmmmmm super!!!!!!! ale tak na poważnie - yuka ty nie znasz dnia ani godziny - leć do fryzjera i fryzurę se rób!!!!!! cobyś nie była zaskoczona w nieładzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.obrazki.info/miniatury/SugarwareZ-185.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 14.03.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Yuko bardzo fajne miejsce przeznaczyliscie na fotel;) będzie sie bardzo ładnie prezentował w tym miejscu;) ten kinkiecik na ścianie ciekawy Czekamy w takim razie na przesyłkę ,jak tylko dostarcza ,to zaraz się pochwal:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.03.2012 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Chyba rzeczywiście tel. do p. Agnieszki odgrzebię I chyba jakiś róż se walnę, żeby zamowienie Yetiego zrealizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.03.2012 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Dorka, oczywiście, ze się pochwalę, lampa specjalnie zawisła, żeby łyso nie było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.03.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Łośka, nie drażnij mnie;) Znów mnie straszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 15.03.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 A ja Wam tylko powiem, że Łośka taka cicha myszka, a pewnie by chciała mieć ten fotelik do kompletu ze swoimi bramami garażowymi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.03.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Czy ty już Osika nie masz gdzie włazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 15.03.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 A ja Wam tylko powiem, że Łośka taka cicha myszka, a pewnie by chciała mieć ten fotelik do kompletu ze swoimi bramami garażowymi: [ATTACH=CONFIG]106382[/ATTACH] Witajcie, kochani Yuczka ja już nawet pytac nie będę czy dostałaś to, co miałaś dostać - to różowe A pamiętaj u fryzjera, żeby pasmo w odpowiednim kolorze przeciągnął w poprzek głowy - będziesz się lepiej z otoczeniem komponowała. Marti, masz na sumieniu moją bluzkę zalaną kawą ze śmiechu - jak zobaczyłam nowy Łosi garaż, o którym chyba jeszcze nie wie, że go będzie miała, to nie utrzymałam kawy w ustach Łosiula, już Cię zęby rozbolały od różu czy jeszcze dajesz radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 15.03.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Lidka: hehe, spoko Ja też musiałem na własny koszt czyścić monitor nieco wcześniej Szczęście, żem kawy akurat nie pił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.03.2012 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Łosiulka, nie gadaj, ze taka strachliwa jesteś A na pewno lęku wysokości nie masz:lol2: Martin udowodnił:lol2: Lidzia:hug: Przyznawać się, kto przechwycił mój fotel???!!!! Kiedy mija te 30 dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.03.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Fotela twojego nie mam, ale teraz ja proszę o głosy na zdjęcie moich psów Dharmy i Alexa: http://pies.pl/index.php?strona=konk...nda=40&glos=10 zdjęcie ostatnie z prawej strony Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.03.2012 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Psice fantastyczne, tylko ja nie mogę rozkminić jak głosować Idę do Was, może coś wyjaśnialiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.03.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 no niestety wcześniej trzeba się zarejestrować i zalogować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 16.03.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Hmm... Chyba trzeba być zalogowanym, aby móc głosować :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.03.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 A ja Wam tylko powiem, że Łośka taka cicha myszka, a pewnie by chciała mieć ten fotelik do kompletu ze swoimi bramami garażowymi: [ATTACH=CONFIG]106382[/ATTACH] Noszszsz rozszyfrowałeś mnie... Czy ty już Osika nie masz gdzie włazić Nic nie pamiętam... ale musiała być impreza.... to nie utrzymałam kawy w ustach Łosiula, już Cię zęby rozbolały od różu czy jeszcze dajesz radę? Chyba nawet wypadły... A na pewno lęku wysokości nie masz:lol2: Przyznawać się, kto przechwycił mój fotel???!!!! Kiedy mija te 30 dni? Tiaaa. nie mam... wszak foty mówią same za siebie... Dobra to i do fotela Twojego siem przyznam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.03.2012 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 no niestety wcześniej trzeba się zarejestrować i zalogować Zalogowałam się od razu i nie widzę nigdzie opcji głosowania:bash::bash::bash:Czy ja taka niekumata, czy co???? Mam coś takiego http://i39.tinypic.com/2d0mkb9.jpg Jak mam zagłosować???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.03.2012 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Jak kliknę na zdjęcie, to tylko się powiększa i nic...A pieski śliczne:) Wasze zdjęcie jest najładniejsze:yes: bezapelacyjnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.03.2012 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Tiaaa. nie mam... wszak foty mówią same za siebie... Dobra to i do fotela Twojego siem przyznam... Łośka, sama się prosisz,http://img26.imageshack.us/img26/7461/ei24jacidamyq3.gif a potem narzekasz, że Cię straszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts