Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Łośka, nie drażnij mnie;)

W tej chwili z fotelem to mam tak, jak przed przeprowadzką: wszyscy pytają: kiedy????

Ilonka, według regulaminu mają 30 dni, ale myślałam, ze rzeczywiście zrobią to raz-dwa;)

Marti, hmm.. a jeśli masz rację??? Chyba rzeczywiście muszę się Sipatki posłuchać i fryzjera umówić;)

jeszcze raz gratulacje.....a już myślałam, że zobaczę tę piękna nagrodę w twoim domku. Miejsce wybrałaś bardzo....reprezentacyjne - ta lampa mmmmmmmmmmm super!!!!!!!

ale tak na poważnie - yuka ty nie znasz dnia ani godziny - leć do fryzjera i fryzurę se rób!!!!!! cobyś nie była zaskoczona w nieładzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.obrazki.info/miniatury/SugarwareZ-185.gif

A ja Wam tylko powiem, że Łośka taka cicha myszka, a pewnie by chciała mieć ten fotelik do kompletu ze swoimi bramami garażowymi:

[ATTACH=CONFIG]106382[/ATTACH]

:lol2:

Witajcie, kochani :)

Yuczka ja już nawet pytac nie będę czy dostałaś to, co miałaś dostać - to różowe :) A pamiętaj u fryzjera, żeby pasmo w odpowiednim kolorze przeciągnął w poprzek głowy - będziesz się lepiej z otoczeniem komponowała. :D

Marti, masz na sumieniu moją bluzkę zalaną kawą ze śmiechu - jak zobaczyłam nowy Łosi garaż, o którym chyba jeszcze nie wie, że go będzie miała, to nie utrzymałam kawy w ustach :)

Łosiula, już Cię zęby rozbolały od różu czy jeszcze dajesz radę?

A ja Wam tylko powiem, że Łośka taka cicha myszka, a pewnie by chciała mieć ten fotelik do kompletu ze swoimi bramami garażowymi:

[ATTACH=CONFIG]106382[/ATTACH]

:lol2:

Noszszsz rozszyfrowałeś mnie... ;)

Czy ty już Osika nie masz gdzie włazić :jawdrop:

Nic nie pamiętam... ale musiała być impreza....:rotfl:

to nie utrzymałam kawy w ustach :)

Łosiula, już Cię zęby rozbolały od różu czy jeszcze dajesz radę?

Chyba nawet wypadły...:rolleyes:

A na pewno lęku wysokości nie masz:lol2:

Przyznawać się, kto przechwycił mój fotel???!!!!:mad:

Kiedy mija te 30 dni?

Tiaaa. nie mam... wszak foty mówią same za siebie...:rotfl:

Dobra to i do fotela Twojego siem przyznam...:p