Moose 18.03.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Łośka, sama się prosisz,http://img26.imageshack.us/img26/7461/ei24jacidamyq3.gif a potem narzekasz, że Cię straszą ZNÓW MNIE STRASZOM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.03.2012 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Wiedziałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 18.03.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Jak kliknę na zdjęcie, to tylko się powiększa i nic... A pieski śliczne:) Wasze zdjęcie jest najładniejsze:yes: bezapelacyjnie:yes: yuka, zrób tak: 1. wejdź na link bez logowania (wtedy masz pod zdjęciem komunikat "zaloguj się aby zagłosować) 2. kliknij na to (przekieruje na stronę logowania) 3. po zalogowaniu automatycznie głos zostanie oddany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.03.2012 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 yuka, zrób tak: 1. wejdź na link bez logowania (wtedy masz pod zdjęciem komunikat "zaloguj się aby zagłosować) 2. kliknij na to (przekieruje na stronę logowania) 3. po zalogowaniu automatycznie głos zostanie oddany Z tym automatycznie to nie jest tak, niestety... Utworzyłam 3 konta i tylko na jednym jak zrobiłam tak jak piszesz pojawiło się "zagłosuj" czy "oddaj głos"... nie pamiętam dokładnie i tu było ok, natomiast 2 pozostałe konta nic się nie dzieje, automatycznie na pewno też nie, bo licznik stoi w miejscu... Ale przynajmniej 1 głosik oddałam. Teraz starsza Gwiazdka próbuje się zalogować z tel. może się uda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 19.03.2012 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Pewnie musiała byś usunąć pliki cookie przed skorzystaniem z każdego z kont, które utworzyłaś. Widocznie system pamięta adres, z którego aktualnie wchodzisz (z reguły jest to realizowane na podstawie plików cookie, lub sprawdzania adresu IP Twojego kompa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.03.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Dziękuję bardzo wam dziewczynki. Z tym głosowaniem to jakaś lipa. Juz się pogodziłam, że dalej będziemy latać na szmacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.03.2012 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Może jeszcze nie wszystko stracone?Macie jeszcze 1:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.03.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Sprawdziłam - można głosować kilka razy. Ale nie zawsze Dzięki yuczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.03.2012 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 No właśnie, ciekawe według jakiego klucza:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 20.03.2012 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 AGP, próbowałam i guzik - mam ten sam problem co wszyscy tu obecni Twoje psiulki są bezapelacyjnie najpiękniejsze - wyglądają na tym śniegu jak jakieś szalone obłoczki - super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.03.2012 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Lidzia, spróbuj nie wchodzić z linka, który podała AGPka, tylko wpisz adres: pies.plPotem znajdź konkursy i kliknij "zaloguj aby zagłosować" po zalogowaniu przerzuca Cię na forum i żeby zagłosować trzeba kliknąć ten duży obrazek z lewej z czerwonym napisem przyjaciel pies i znowu konkurs i znaleźć zdjęcie szaleńczej gonitwy;) i głosuj:)Nie jest to tak skomplikowane jak wygląda;) Czasami udaje się kilka razy z tego samego konta zaglosować. Ale nie zawsze. Mnie dzisiaj tylko raz się udało na razie i to z tel., z kompa mnie nie puszcza:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.03.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 yuka, jestem pod wrażeniem kursu Ja dziś już dwa, a wczoraj aż cztery Cóż mogę poradzić, że tak bardzo podoba mi się to zdjęcie. Może nieskromnie, ale w zasadzie nie moje, bo autorem jest AGP-ON. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.03.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Hej AGPka:)wiesz co, mogłam z tel. głosować, ale dzisiaj już przekroczyłam limit transferu więc doopka... zostaje mi tylko komp, ale tutaj niestety tylko co godz... Klaudii też coś (ktoś?) zablokowało konto:o Ale nie jest źle, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 24.03.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Yuka, jest suuuper!! Dzięki Bez stresu, ale za darmo nie oddamy. Ja też mogę co godzina, ale Grześ już nie. Konkurencja natomiast ma chyba głosowanie bez limitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 25.03.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 lecę i ja głosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.03.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 lecę i ja głosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.03.2012 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Ilonka, gdzieś była jak Cię nie było? Wiecie co, wybraliśmy się wczoraj na coś, co szumnie nazywało się "targi ogrodnictwa i malej architektury"... Uważam, że te 20min mogliśmy lepiej spożytkować Kto nie był, nie ma czego żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.03.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Wiecie co, wybraliśmy się wczoraj na coś, co szumnie nazywało się "targi ogrodnictwa i malej architektury"... Znaczy pojechałaś sławojki oglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.03.2012 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 ...i nawet sztuki nie było:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.03.2012 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Ale fakt, jeden Pan był z meblami tarasowymi... nawet ładne... Tylkokomplet dla 6 osób ok. 6tysi:o Cóż, trzeba czekać może do biedronki rzucą i w tym roku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts