Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

Ilonka, gdzieś była jak Cię nie było?

Wiecie co, wybraliśmy się wczoraj na coś, co szumnie nazywało się "targi ogrodnictwa i malej architektury"... Uważam, że te 20min mogliśmy lepiej spożytkować;)

Kto nie był, nie ma czego żałować:yes:

Dzięki Yuczka za info, bo byłam zła, że z powodu choróbska nie mogę się tam wybrać - jak widać niepotrzebnie ;)

A w ogóle to Dzień dobry :)

ps. całkiem ciekawe mebelki widziałam w ofercie Ikei, ale nie wiem jak na żywo...

Edytowane przez *milek*

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć:hug:

A jakie to mebelki? Muszę gabinecik wyposażyć, bo wszystkie papierzyska w pudłach:rolleyes: Myślałam o Ikei...

A po targach to spodziewałam znacznie więcej... Może to zaszłości z dawnych lat, kiedy jeszcze w Wawce mieszkaliśmy i na targach, które były organizowane na terenach SGGW mogliśmy spędzać całe dnie...

Według mnie taki poziom targów to wina tylko i wyłącznie organizatorów:yes:

...i nawet sztuki nie było:(;)

No to rzeczywiście nędzarne targi... nawet nie wiem czy zasługują na miano targi...:yes:

Ale fakt, jeden Pan był z meblami tarasowymi... nawet ładne... Tylko

komplet dla 6 osób ok. 6tysi:o

Cóż, trzeba czekać może do biedronki rzucą i w tym roku;)

A na aledrogo nic Ci się nie podoba??? Teraz to nawet nie zaglądam, bo pilniejsze zakupy są ale w zeszłym roku widziałam fajne rzeczy w cenie ok 2000

Haj, hej :)

Yuczka, buziaki dla maleńkiej - podobno najlepszy na choroby jest jad żmii (a tak w żartach nazywa mnie monsz), więc jak ją ode nie ucałujesz, to jutro poleci do przedszkola :)

Co do fotela, no cóż - mam nadzieję, że do końca tygodnia Ci się w domu zaróżowi, bo jeśli nie, to będzie totalna żenada - wtedy zorganizujemy się tak jak do głosowania, tylko pojedziemy manifestować przed biurowiec sponsora! :D

Kto chętny??? Palec pod budkę...

Dziewczynki:hug:

Lidzia, mała wycałowana, jad żmii chyba rzeczywiście pomaga;) dzisiaj już w przedszkolu:yes: ale to też dlatego, że mieliśmy baaardzo ważną sprawę na mieście;) Generalnie dzień na baaardzo wysokich obrotach, ale dajemy radę:)

Ilonka, MOŻE nie będzie armata potrzebna:D DZISIaJ!!!! zadzwoniła do mnie pani z paged meble, że wysyła kurierem fotel:wave: Ja jej mówię: ale wie pani, że do dzisiaj powinnam go już dostać? O ona: no ja dzisiaj wysyłam, może jutro (w sobotę-hehehe) kurier dostarczy, a najpóźniej w poniedziałek będzie...

Dzisiaj chciałam do nich zadzwonić z dziką awanturą, a tu patrzcie-uprzedzili mnie:cool:

Do poniedziałku wytrzymam:cool:

A i jeszcze jedno: Ilonka, dzięki za cynk na tą Julę:hug: Cena rewelacyjna, imprezy tarasowe możemy już robić:stirthepot: