milek1719500956 26.03.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 (edytowane) Ilonka, gdzieś była jak Cię nie było? Wiecie co, wybraliśmy się wczoraj na coś, co szumnie nazywało się "targi ogrodnictwa i malej architektury"... Uważam, że te 20min mogliśmy lepiej spożytkować Kto nie był, nie ma czego żałować Dzięki Yuczka za info, bo byłam zła, że z powodu choróbska nie mogę się tam wybrać - jak widać niepotrzebnie A w ogóle to Dzień dobry ps. całkiem ciekawe mebelki widziałam w ofercie Ikei, ale nie wiem jak na żywo... Edytowane 26 Marca 2012 przez *milek* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.03.2012 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Cześć A jakie to mebelki? Muszę gabinecik wyposażyć, bo wszystkie papierzyska w pudłach:rolleyes: Myślałam o Ikei... A po targach to spodziewałam znacznie więcej... Może to zaszłości z dawnych lat, kiedy jeszcze w Wawce mieszkaliśmy i na targach, które były organizowane na terenach SGGW mogliśmy spędzać całe dnie... Według mnie taki poziom targów to wina tylko i wyłącznie organizatorów:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 26.03.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 O tarasowe/ogrodowe mi chodzi - drewniane mają całkiem ładne, przynajmniej na stronce ładnie wyglądają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.03.2012 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 No tak tarasowe:) zakręcona coś jestem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 26.03.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Kurde - co oni z tym fotelem?! Dzwoniłaś o co kaman zapytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.03.2012 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Pisałam maila. Dostałam odpowiedź, że wysyłką nagród zajmuje się sponsor ale oni (czyli domo) zorientują się, dlaczego tyle to trwa. Odpowiedź dostałam w sobotę. Czekam dalej:popcorn::popcorn: Regulaminowo mają jeszcze czas do końca tygodnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 26.03.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Hm... to mam nadzieję, że dojdzie wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.03.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Też bym już chciała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.03.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 ...i nawet sztuki nie było:( No to rzeczywiście nędzarne targi... nawet nie wiem czy zasługują na miano targi... Ale fakt, jeden Pan był z meblami tarasowymi... nawet ładne... Tylko komplet dla 6 osób ok. 6tysi:o Cóż, trzeba czekać może do biedronki rzucą i w tym roku;) A na aledrogo nic Ci się nie podoba??? Teraz to nawet nie zaglądam, bo pilniejsze zakupy są ale w zeszłym roku widziałam fajne rzeczy w cenie ok 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 27.03.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 meble tarasowe widziałam w Juli czy cos takiego nowego otworzyli na św.Teresy 100 w łodzi ekorattanowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.03.2012 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Łośka, 2000??? przemilczę temat, czekam na biedronkę Ilonka, Jula powiadasz? Może trzeba się wybrać? hmmm? Tylko ja w tym tyg. uziemiona, bo mała mi choruje i w domu siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 28.03.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 zdróweczka małej życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.03.2012 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Dzięki:hug:Po cichu liczyłam, że już jutro pójdzie do przedszkola, niby nie jest źle, ale w nocy jeszcze gorączkowała:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 28.03.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Haj, hej Yuczka, buziaki dla maleńkiej - podobno najlepszy na choroby jest jad żmii (a tak w żartach nazywa mnie monsz), więc jak ją ode nie ucałujesz, to jutro poleci do przedszkola Co do fotela, no cóż - mam nadzieję, że do końca tygodnia Ci się w domu zaróżowi, bo jeśli nie, to będzie totalna żenada - wtedy zorganizujemy się tak jak do głosowania, tylko pojedziemy manifestować przed biurowiec sponsora! Kto chętny??? Palec pod budkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.03.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 ja ja pierwsza!!!!!!!!!!!!!!http://emotikona.pl/emotikony/pic/0shoot.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 29.03.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Ło matko, Ilonka - na Ciebie zawsze można liczyć. Skoro tak bojowo się nastawiłaś, to wysuwamy Cię na pierwszą linię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 30.03.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 ok rozkaz przyjęty kiedy mobilizacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.03.2012 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Dziewczynki:hug: Lidzia, mała wycałowana, jad żmii chyba rzeczywiście pomaga;) dzisiaj już w przedszkolu:yes: ale to też dlatego, że mieliśmy baaardzo ważną sprawę na mieście;) Generalnie dzień na baaardzo wysokich obrotach, ale dajemy radę Ilonka, MOŻE nie będzie armata potrzebna:D DZISIaJ!!!! zadzwoniła do mnie pani z paged meble, że wysyła kurierem fotel:wave: Ja jej mówię: ale wie pani, że do dzisiaj powinnam go już dostać? O ona: no ja dzisiaj wysyłam, może jutro (w sobotę-hehehe) kurier dostarczy, a najpóźniej w poniedziałek będzie... Dzisiaj chciałam do nich zadzwonić z dziką awanturą, a tu patrzcie-uprzedzili mnie:cool: Do poniedziałku wytrzymam:cool: A i jeszcze jedno: Ilonka, dzięki za cynk na tą Julę Cena rewelacyjna, imprezy tarasowe możemy już robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 30.03.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 ... dzięki za cynk na tą Julę Cena rewelacyjna, imprezy tarasowe możemy już robić Foty nabytków pliz Z imprez też mogą być w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.03.2012 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Nabytki jeszcze w kartonach, po niedzieli foty będą A z imprez.... nie obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts