AGP 06.04.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Wesołych Świąt http://bi.gazeta.pl/im/2/6475/z6475812X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 06.04.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/wielkanoc_2326.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 06.04.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Yukuś, z okazji świąt życzę Tobie i Twoim najbliższym samych wspaniałości wiosenno-świątecznych. Niech będzie zdrowo, radośnie, wiosennie i kolorowo. No i oczywiście MOKRO! - o ten szczegół z pewnością zadbają Wasze panny, więc jestem spokojna. A to wielkanocny "klóriczek" w wiosennym prezencie http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/383417_420169111343468_100000511486526_1636309_223146747_n.jpg Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.04.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wesołych Świąt :) Obrazka nie wstawię, bo zawsze wstawiałam z kompa a teraz zniknęło to okienko . Znów ulepszenia? i gdzie są powiadomienia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.04.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 No , już się naumiałam:wiggle: http://1.bp.blogspot.com/_lddFFu6s4yQ/Sbb90ei3KYI/AAAAAAAAQXU/OEUd9pz9yz8/s400/swieta7.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.04.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wesołych Świąt http://arch.blox.pl/resource/marthastewart_com_dekoracje_wielkanocne_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 07.04.2012 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Zdrowych i spokojnych Świąt Wielkanocnych !!! ALLELUJA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.04.2012 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Radosnych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego...spędzonych w ciepłym gronie rodzinnym,smacznego jajka (bez niespodzianki ) i zlanego poniedziałku ... byle nie deszczem życzą Jeże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.04.2012 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Co do chorób - niestety czosneczek i inne takie nie dadzą rady, bo mamy ospę! Lidka, to trzymajcie się dzielnie, mam nadzieję, że do tej pory już przynajmniej z grubsza odchorowane. A Lenka jak, złapała też? Yuczka, no poookaa ten fotel - nie bądź taka! Pookaaa jak wygląda pod tą piękną lampą... http://emotikona.pl/emotikony/pic/0girl_cray2.gif Ta, pod lampą... M. skręcił te meble tarasowe i póki co postawił pod lampą, w sumie fajny kącik kawowy sie zrobił... Fotel najczęściej młodsza gwiazdka oblega jak tv ogląda:D Jakieś fotki mam, ale wstawię dopiero jak do mojego kompa się dorwę, bo chwilowo to niemożliwe niestety:( ... i gdzie są powiadomienia??? U mnie w SPAMIE:O Kochani: Olu, Edytko Borka Ilonko Meg Tolu Dorka Yeti Sipatka Olgusieniunieczka Martusia AGPka Kropkq Lidka Atijka Mariomili Jola Jeżyki dziękuję Wam wszystkim za piękne kartki i życzenia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariwa 08.04.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Wesołych i Pogodnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka i mokrego dyngusa życzą Marcin z Iwoną http://img35.imageshack.us/img35/5774/easterl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 08.04.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Yuczka - radosnych, rodzinnych Świąt i wszystkiego co najlepsze http://img849.imageshack.us/img849/6602/wielkanocv.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 10.04.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Hejka Yuczka - będę czekać cierpliwie, jak już dossiesz się do kompa, to wklej fotki, pliss, kącik kawowy też chętnie zobaczę, a fotelik z "nadzieniem" na nim siedzącym jeszcze chętniej. Lenka na razie poza "gardłowymi" i "dziąsłowymi" przygodami, czuje się znakomicie - oznak ospy brak. U Igi zresztą też już chyba koniec choróbska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 11.04.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ja też chętnie zobaczę zdjęcia. Zasadzaliśmy się na te meble, ale jednak zrezygnowaliśmy. Poczekamy na wasze opinie z testów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.04.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Cześć Mariwa, dziękuję za życzenia:D Chyba pierwszy raz u mnie? Witam serdecznie:welcome: i zapraszam częściej:hug: Milek dziękuję Tobie również Lidka, fajnie, ze Iga już prawie po, ospa potrafi 14 dni się rozwijać więc Lenka nie do końca chyba jeszcze bezpieczna? Fotki już są Z zawartością AGPka wiesz, że te mebelki miały jedną niepodważalną zaletę? Są bardzo wygodne:yes: Już nie mogę doczekać się ładnej pogody, żeby kawkę na tarasie już wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 11.04.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Lecę oglądać te meble! Czy słychać jak mi się pięty o 4 litery obijają? (Lenkę uznam za "bezpieczną" z końcem kwietnia, bo podobno od zakończenia czyjejś infekcji powinno się doliczyć 14 czy 16 dni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.04.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Czy słychać jak mi się pięty o 4 litery obijają? A zastanawiałam się co tak plumka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 11.04.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Yuczka! Śliczne wszystko, a najpiękniejsze i najsłodsze to "nadzienie" róziowego fotela! Mebelki tarasowe super, a fotel jest rewelacyjny! Myślałam, że będzie bardziej bił po oczach różowością, a on w swoim "szaleństwie" jest w miarę stonowany. I tu znowu wrócę do zawartości. Twoja córeczka na dwóch pierwszych fotkach przypomina moją Lenkę! Nie mam w swoim kompie zdjęcia Leny w kucykach, ale jak tylko znajdę na zapasowym dysku, to Ci pokażę. Śliczna dziewczynka - buziaki dla niej od cioci-tym-razem-nie-żmii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 12.04.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 A zastanawiałam się co tak plumka Też to wczoraj wieczorem słyszałem, ale nie sądziłem, że to Lidki zadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 12.04.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Yuczka muszę powiedzieć ,że fajnie prezentuje się ten fotel:) i faktycznie nie bije po oczach swoim kolorkiem widzę ,że najbardziej przypadł do gustu córci;) Ladne mebelki na taras kupiliście i w ogóle ładnie jest u was Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.04.2012 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Yuczka! Śliczne wszystko, a najpiękniejsze i najsłodsze to "nadzienie" róziowego fotela! Mebelki tarasowe super, a fotel jest rewelacyjny! Myślałam, że będzie bardziej bił po oczach różowością, a on w swoim "szaleństwie" jest w miarę stonowany. I tu znowu wrócę do zawartości. Twoja córeczka na dwóch pierwszych fotkach przypomina moją Lenkę! Nie mam w swoim kompie zdjęcia Leny w kucykach, ale jak tylko znajdę na zapasowym dysku, to Ci pokażę. Śliczna dziewczynka - buziaki dla niej od cioci-tym-razem-nie-żmii. Lidka, koniecznie poszukaj tej fotki, pliss:D Fotel naprawdę wpasował się idealnie:yes: U mnie w salonie tylko bielo-szarości więc dobrze mu robi takie ożywienie. Nawet zaczęłam się zastanawiać, czy nie dokupić drugiego i w miejscu gdzie na fotce tarasowe mebelki stoją ustawić + jeszcze jakiś stolik:rolleyes: Czy pozostać przy tym jednym i tam jakąś biblioteczkę umieścić? jeszcze poczekam.... Też to wczoraj wieczorem słyszałem, ale nie sądziłem, że to Lidki zadek No niosło się po okolicy strasznie:D Yuczka muszę powiedzieć ,że fajnie prezentuje się ten fotel:) i faktycznie nie bije po oczach swoim kolorkiem widzę ,że najbardziej przypadł do gustu córci;) Ladne mebelki na taras kupiliście i w ogóle ładnie jest u was Pozdrawiam serdecznie!!!Dorka, dziękuję bardzo Myślę, że u córci w pokoju, gdzie wszystko jest różowe by bił po oczach;) Tu jest ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts