popcarol 12.04.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 hej Juka! Ale pieknie sie robi u Ciebie Skad to rozowe krzeslo jesli mozna wiedziec? Piekna dziewczyneczka:) pozdrawiam Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 12.04.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Czy mię się zdaję czy mię tu któś ubliża - mię i mojemu zadkowi? Chyba się wyprowadzę z równowagi... Yuczka chyba lepiej będzie jak zaczekasz - z czasem jakiś plan "wnętrznościowy" Ci się sam w głowie ułoży - nie ma co się spieszyć z decyzją. Uważam, że jeden fotel w szarym wnętrzu wygląda doskonale - takie mocne pojedyncze akcenty widać w dobrych pismach wnętrzarskich. (Sama mam zamiar zrobić coś takiego i chyba dlatego tak mi się to u Ciebie też podoba) Dwa takie fotele i stolik to już może być za dużo i jednocześnie za sztampowo. Ale to tylko moje subiektywne odczucie, bo każdy ma inne upodobania, a w dodatku gadam sobie a muzą, bo nie widziałam na żywo Twojego domu. Pomysł z biblioteczką wydaje się super. Poczekaj, pooglądaj, poprzestawiaj i sama odkryjesz co naprawdę chcesz tam mieć. Gust masz świetny - świadczy o tym Wasz dom, więc bez względu na to, co wymyślisz, na pewno będzie pięknie! Tylko jak już zrobisz tę domową rewolucję, to nie zapomnij o zdjęciach, żebyśmy się mogli pozachwycać i pozazdrościć. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.04.2012 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Cześć Karola:hug: Wieki Cię nie było!!!Różowe krzesełko to paged meble. Wygrałam go w konkursie na walentynkową aranżację sypialni:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.04.2012 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Lidka, właśnie nie chciałabym "przedobrzyć" i podoba mi się to co mówisz:yes: Na razie kupować nie będę drugiego, najpierw i tak muszę o inne drobiazgi zadbać... Doniczki wymienić, listwy założyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.04.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 AGPka wiesz, że te mebelki miały jedną niepodważalną zaletę? Są bardzo wygodne:yes: Już nie mogę doczekać się ładnej pogody, żeby kawkę na tarasie już wypić Wiem, wiem, ja także stawiam na tę zaletę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.04.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Fotelik pierwsza klasa Ale liczyłam na zdjęcie siedzącej na nim głównej właścicielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.04.2012 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 No mnie jeszcze zaszczyt sesji nie przypadł Ale następczyni godna, nie? wedlug mnie prezentuje się znakomicie:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 12.04.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Nooo fajneee Zarówno akcencik, jak tarasowe! Trochę mnie kusi taki zestawik na mój górny taras - tym bardziej, że cena super, ale powinnam na czym innym teraz się skupić No i pewnie już po promocji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.04.2012 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 My jak kupowaliśmy to zostały jeszcze 2 na sklepie. Może dowieźli z innego miejsca... Fakt, cena rewelacyjna!!! za tą samą kasę co w innych marketach mamy zestaw na 8 osób;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 12.04.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 super się młoda dama prezentuje, nie ma co.foteliczek cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.04.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Dzięki Ilonko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.04.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 No mnie jeszcze zaszczyt sesji nie przypadł Ale następczyni godna, nie? wedlug mnie prezentuje się znakomicie:D:D:D Jak prawdziwa księżniczka na tronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.04.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Jak prawdziwa księżniczka na tronie Powiem jej, to się ucieszy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.04.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 13.04.2012 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Cześć Karola:hug: Wieki Cię nie było!!! Różowe krzesełko to paged meble. Wygrałam go w konkursie na walentynkową aranżację sypialni:wiggle: Gratulacje!! Rzadko zagladam, teraz ogrodek na topie bo dom w miare skonczony Zerkam tu i owdzie, do Ciebie tez, ale rzadko sie odzywam. Gratki - musze w takim razie poszukac tej walentynkowej aranzacji:) Fotel super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.04.2012 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Mnie też już nosi, żeby coś na ogrodzie działać. Ale myślę, że z nasadzeniami będę musialą się do lata co najmniej wsztrzymać...Jak już ogarniemy i wyrównamy teren przed domem, zrobimy ogrodzenie z jednej strony... Posiejemy trawę... dopiero potem rabaty... W tym roku chyba nawet warzywniaka nie uda mi się zorganizować A sypialnia jest na ostatniej stronie dziennika;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 13.04.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Sypialnie widzialam, no no przejrzalam wstecz kilka stron co mnie ominelo Z nasadzeniami sie nie spiesz, co najwyzej przy plocie gdzie jest docelowy wyrownaj i szpaler-zywoplot sadz, to podrosnie w miedzyczasie. Niesamowite ile takie tuje (smaragd najladniejszy) w 1 rok rosna!!! A reszta niech czeka... ja sie naprzesadzalam jak glupia, plan trzeba miec i sie go trzymac, a nie sadzic gdzie popadnie co wpadnie w oko... no ale czlek madrzejszy po fakcie;) pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 14.04.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 (edytowane) Yuczka, ja na ogrodzie znam się jak wół na gwiazdach, więc wynajęłam panią, która zrobiła nam projekt i zajmie się realizacją (jak już kasa na ogród będzie ) Otóż nasza pani Ania radzi, żeby nie działać w pobliżu ogrodzenia, dopóki to ogrodzenie nie powstanie. Mówi: najpierw skończcie płot, a potem zrobimy wszystko w pobliżu płotu - szkoda kasy na rośliny, które będą narażone na demolkę. Jeśli jednak masz już ogrodzenie takie, jakie jakie planowałaś, to można szaleć, ale jak mówiła popcarol - lepiej nie kupować wszystkiego, co się nawinie, bo potem można żałować. Aaa, jeszcze jedno mówi nasza pani Ania: ważne, żeby kupując rośliny sprawdzić w jakiej strefie klimatycznej mogą rosnąć - Wy i tak macie "lajtowo", bo w centrum klimat umiarkowany, ja już nie wszystko będę mogła posadzić. Powymądrzałam się, ale tylko cytuję ogrodnika, bo w odniesieniu do mnie to patrz "wół i gwiazdy" Edytowane 14 Kwietnia 2012 przez Lidia_G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 15.04.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Cześć, Yuka Czy możesz napisać, skąd te meble tarasowe? Szukam i nie widzę info.Zazdroszczę grzebania w ogródku, jejku, strasznie!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.04.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Z nasadzeniami sie nie spiesz, co najwyzej przy plocie gdzie jest docelowy wyrownaj i szpaler-zywoplot sadz, to podrosnie w miedzyczasie. Niesamowite ile takie tuje (smaragd najladniejszy) w 1 rok rosna!!! A reszta niech czeka... ja sie naprzesadzalam jak glupia, plan trzeba miec i sie go trzymac, a nie sadzic gdzie popadnie co wpadnie w oko... no ale czlek madrzejszy po fakcie;) pozdrawiam! No widzisz, Ty już mądrzejsza;) A ja chcę sadzić i mogę nawet potem przesadzać Zresztą już to robię Muszę przesadzić w tym roku dosyć dużego derenia. Wiem, wiem, powinnam to zrobić jakiś miesiąc temu, ale nie zrobiłam:( Przystrzygę go ładnie i powinno być ok:yes: W ubiegłym roku też wieeeelkie pęcherznice przesadzałam, trochę chorowały, ale w tym roku widzę ładnie wypuszczają Szpaleru tujek u mnie nie będzie:no: Co najwyżej tylko strzyżony żywopłot z cisów ale to właśnie z tej strony, z której nie mam docelowego ogrodzenia... Jakiś tam plan mam, fakt, że to tylko mój plan, żadnego fachowca, dlatego ewoluuje czasami;) A z roślinkami to mam tak, że jak coś mi wpadnie w oko, to najpierw muszę o tym poczytać i pomyśleć, czy będzie mu u mnie dobrze i dopiero jadę drugi raz- kupować. Przeważnie kupuję roślinki, które mają już zaplanowane miejsce. Yuczka, ja na ogrodzie znam się jak wół na gwiazdach, więc wynajęłam panią, która zrobiła nam projekt i zajmie się realizacją (jak już kasa na ogród będzie ) Otóż nasza pani Ania radzi, żeby nie działać w pobliżu ogrodzenia, dopóki to ogrodzenie nie powstanie. Mówi: najpierw skończcie płot, a potem zrobimy wszystko w pobliżu płotu - szkoda kasy na rośliny, które będą narażone na demolkę. Jeśli jednak masz już ogrodzenie takie, jakie jakie planowałaś, to można szaleć, ale jak mówiła popcarol - lepiej nie kupować wszystkiego, co się nawinie, bo potem można żałować. Aaa, jeszcze jedno mówi nasza pani Ania: ważne, żeby kupując rośliny sprawdzić w jakiej strefie klimatycznej mogą rosnąć - Wy i tak macie "lajtowo", bo w centrum klimat umiarkowany, ja już nie wszystko będę mogła posadzić. Powymądrzałam się, ale tylko cytuję ogrodnika, bo w odniesieniu do mnie to patrz "wół i gwiazdy" Lidzia, dzięki za uwagi, każda na wagę złota:yes: Ja wyznaję zasadę, ze póki co mój ogród jest za duży i za pusty, żeby kupować roślinki, bo ładne. One MUSZĄ u mnie rosnąć I to wcale się z nimi cackać nie będę z jakimiś okrywaniami, czy coś. Jak nie dają rady- trudno. Chyba, że to będzie coś wyjątkowego, jak np. róże. W tym roku dały radę bez okrycia, ale były takie ledwo widoczne i tak muszę ciąć do granicy kopczyków, ale myślę, że jak w tym roku już podrosną, to na przyszłą zimę w jakieś sukienki je wystroję, niestety;) A to brakujące ogrodzenie to najdlużej w ciągu miesiąca powstać powinno, tak więc nic straconego. Czekam tylko na dobrą ofertę cisów. Co prawda były w leclercu po 4 złocisze, ale takie marne ciutkę... W ubiegłym roku była fajna oferta w casto... albo ze 2 lata temu nawet... Może powtórzy się teraz Cześć, Yuka Czy możesz napisać, skąd te meble tarasowe? Szukam i nie widzę info. Zazdroszczę grzebania w ogródku, jejku, strasznie!!!!!!!!!!!!! Cześć Sylwerson Pierwszy raz u mnie, prawda? Zaglądaj czasami. Muszę też Ciebie odwiedzić Meble kupiliśmy w Juli, to taki nowy sklep na Teresy, koło Agaty i Tesco. Wiesz co, wiosną to chyba wszystim włącza się program "grzebania w ziemi" W sobotę w centarch ogrodniczych tłumy były:yes: A u Ciebie długo jeszcze na to grzebanie trzeba czekać? A a'propos: u Tracza jest wyprzeadż tujek Smaragd takie ok. 1,5m za 17zł, a ok. 1,2m za 13 zł. Ludzie całe bagażniki w autach załadowane mieli:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts