Edyta M 25.04.2012 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Dziewczyny, stresa mam troszkę... Moja pierworodna egzamin pisze właśnie:) Trzymajcie kciuki:yes: Yuczka trzymaj sie i TY .... bedzie dobrze ..... przeciez Mama zdolna bestia .... Tato pewnie tez .... NIE BOJ SJA .... i napisz jak Jej poszlo . Cholera z tymi egazminami tylko dzieciaki stresuja ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.04.2012 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Olga, pierwszy raz widzę ale piękna jest!!! Koniecznie pochwal się jak zakwitnie:yes: Też wyguglałam sobie, ja bym nie ryzykowała przezimowania w gruncie:no: Trzeba wykopać jak dalie czy inne kanny;) bo szkoda, żeby zmarzło... Edytka, po pierwszym dniu nastroje super, chociaż chwilowe zachwianie humoru było;) Generalnie żeby nie zapeszać, jest super:D W końcu geny ma niezłe;) Dzisiaj mam nadzieję, ze też będzie dobrze:yes: Ale jeszcze o kciuki się uprasza:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 25.04.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 I jak poszło latorośli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 25.04.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Yuczka, trzymałam kciuki aż miło. Napisz czy poskutkowało! Życz córci dobrego humoru i spokoju - pewne jest, że zda śpiewająco! Moja zmywarka odczarowana. Gdy w poniedziałek zamówiłam na środę serwis i na urodzinach Igusi opowiedziałam jeszcze raz teściowi o objawach, poprosił Artura o śrubokręt krzyżakowy, coś pokręcił, coś zakręcił i małpa ruszyła! Okazało się, że gdzieś coś było zapchane, ale nie dałoby rady wyczyścić inaczej, tylko mechanicznie - właśnie tak jak teść zrobił. Oszczędził moje dłonie, czas i jakieś 200 zł, bo za sam przyjazd i diagnozę liczą sobie 130. Działa i życie znowu stało się piękne! A jej pomrukiwanie tak teraz słodko brzmi..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.04.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Łośka, jasne, ze pokażę wiesz jaka ja chwali..a jestem;) No to dawaj... I przestań się przejmować egzaminami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.04.2012 01:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Yuczka caly dzien sie obijalam ...... no bo te kciuki trzymalam ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.04.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Dziewczyna mądra i bystra to pewnie maksimum punktów zbierze. Się matusia nie denerwuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.04.2012 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 I jak poszło latorośli? Yuczka, trzymałam kciuki aż miło. Napisz czy poskutkowało! Życz córci dobrego humoru i spokoju - pewne jest, że zda śpiewająco! Dziewczyny, poskutkowało:D Dzisiaj jeszcze angielski i będziemy mieć to z głowy:) Matmą była zalamana naprawdę... 2 (slownie DWA!!!) błędy zrobiła w części zamkniętej, (w otwartej wyniki wyszły jej tak samo jak innym) i dzwoni do mnie, że takie głupie będy i że taka zła na siebie... No nie ukatrupić żywcem? Matce stracha napędziła, przez jakieś tam głupie 2 punkciki? Moja zmywarka odczarowana. Gdy w poniedziałek zamówiłam na środę serwis i na urodzinach Igusi opowiedziałam jeszcze raz teściowi o objawach, poprosił Artura o śrubokręt krzyżakowy, coś pokręcił, coś zakręcił i małpa ruszyła! Okazało się, że gdzieś coś było zapchane, ale nie dałoby rady wyczyścić inaczej, tylko mechanicznie - właśnie tak jak teść zrobił. Oszczędził moje dłonie, czas i jakieś 200 zł, bo za sam przyjazd i diagnozę liczą sobie 130. Działa i życie znowu stało się piękne! A jej pomrukiwanie tak teraz słodko brzmi..! To Teściuniowi piwko się należy!!! A Ty teraz możesz za zaoszczędzone 200 stówki... (tu wstawić według uznania;)) No to dawaj... I przestań się przejmować egzaminami... Wstawię, tylko tak, koncepcja mi się zmieniła i postanowiłam same pigwowce wsadzić, zrobić taki żywopłot... na jakichś 11m. Ponieważ miałam ich za malo to musiłam jeszcze dokupić... Rezultat: 2 biedronki wyczyszczone z pigwowców:D Ale to takie same patyki na razie, mało fotogeniczne, na dodatek na "szmacie" je posadziłam, a kory jeszcze nie kupiłam i wiesz... nieciekawie wyglądają... Ale fotkę muszę pyknąć, ofkors Wsadziliśmy natomiast jodlę kalifornijską w centrum naszego "rondka" i tu już ladnie wygląda (chociaż też bez kory jeszcze) Zdjątko mam, ale wczoraj coś tinypic mi zastrajkował i nie moglam dodać zdjęć. Dzisiaj wieczorkiem postaram się nadrobić Yuczka caly dzien sie obijalam ...... no bo te kciuki trzymalam ...... Dziękuję Jeszcze tylko dzisiaj do 12 i już po wszystkim:) Poobijaj się jeszcze troszkę, co? Z roboty Cię nie wyleją w końcu, nie szefowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.04.2012 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Dziewczyna mądra i bystra to pewnie maksimum punktów zbierze. Się matusia nie denerwuj No właśnie załamana jest, że tego maxa jej się nie uda;) Ale będzie dobrze:yes: A Ciebie to w przyszłym roku czeka, zobaczymy jak Ty nie będziesz się denerwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 26.04.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Łoł, ale będziecie mieć zapasy nalewki pigwowej i konfitury do herbatki. Mniam. A córce pogratulować. Zdolniacha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.04.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 To trzymam ..... ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 26.04.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Yuczuś, gratki dla córci - angielski też pewnie na luzie poszedł Wklejam linka do tego wątku ogrodowego (a właściwie dziennika), o którym pisałam - http://forum.muratordom.pl/showthread.php?133752-Ogr%C3%B3d-PIKININI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.04.2012 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Łoł, ale będziecie mieć zapasy nalewki pigwowej i konfitury do herbatki. Mniam. A córce pogratulować. Zdolniacha. Niom:D A m. mi właśnie półki w spiżarce zmontował, nawet będzie gdzie trzymać I dzięki w imieniu córci:hug: To trzymam ..... ..... Już... Dzięki Yuczuś, gratki dla córci - angielski też pewnie na luzie poszedł Wklejam linka do tego wątku ogrodowego (a właściwie dziennika), o którym pisałam - http://forum.muratordom.pl/showthread.php?133752-Ogr%C3%B3d-PIKININI A widzisz kochana, na ten wątek to ja się kiedyś natknęłam:yes: Tylko jak opisywałaś to inaczej sobie to wyobrażałam... Tam jest pięknie:) A angielski też na luzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 26.04.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 No, to fajnie - macie z głowy A ogród Dolabelli śliczny, ale u mnie tak się nie da, przynajmniej nie na całości - trochę ten mój lasek przerzedzamy sukcesywnie, ale nie aż tak żeby wyszły tylko takie wysepki. No i jak bym chciała całość tak wykończyć, to prawdopodobnie poszłabym z torbami... Ale jest tam wiele bardzo cennych dla mnie informacji, zwłaszcza jakie rośliny komponować z brzozami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.04.2012 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Przyznam szczerze, że tylko przeleciałam po zdjęciach, bo troszkę czasowo nie ogarniam... Ale bardzo mi się podoba:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 26.04.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Yuczka, uściskaj Zuch-Dziewczynkę! Fajnie, że jesteście już PO, bo dzięki temu majówka będzie miiiiła, leniwa i superowa! Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.04.2012 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Już nie mogę się doczekać tej majówki:)Wczoraj nie mogliśmy się oprzeć i...Ptaki tak pięknie śpiwały...Rodzinka w komplecie...Żyć!!!http://i46.tinypic.com/1z6qdko.jpg I jeszcze dla Osi specjalnie (zamiast pigwowców-może być?):http://i50.tinypic.com/2mpwxi0.jpg I dla wszystkich z wiosennym pozdrowieniem: http://i48.tinypic.com/25jwqgx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.04.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Yuka pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 27.04.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 ... i nastała cisza, podczas której wszyscy zbierają kawałki szczęk z podłogi i próbują je posklejać do kupy i zamontować na swoje miejsce... Szkoda, że nie mam u siebie miejsca na takie ronda, bo normalnie bym wziął i kopiował i kopiował....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 29.04.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Yukuś, przepięknie macie! Jeśli jeszcze raz cokolwiek kłapniesz na swoją działkę, że pusto, że nie tak jak trzeba itd..., to norrrmalnie psami [poszczuję (których ich tych onych psuf jeszcze nie mam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts