Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

Dziewczyny, stresa mam troszkę... Moja pierworodna egzamin pisze właśnie:) Trzymajcie kciuki:yes:

Yuczka trzymaj sie i TY :hug:.... bedzie dobrze ..... przeciez Mama zdolna bestia :yes: .... Tato pewnie tez :yes: ....

NIE BOJ SJA .... i napisz jak Jej poszlo . Cholera z tymi egazminami tylko dzieciaki stresuja .....

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Olga, pierwszy raz widzę ale piękna jest!!! Koniecznie pochwal się jak zakwitnie:yes: Też wyguglałam sobie, ja bym nie ryzykowała przezimowania w gruncie:no: Trzeba wykopać jak dalie czy inne kanny;) bo szkoda, żeby zmarzło...

Edytka, po pierwszym dniu nastroje super, chociaż chwilowe zachwianie humoru było;) Generalnie żeby nie zapeszać, jest super:D W końcu geny ma niezłe;) Dzisiaj mam nadzieję, ze też będzie dobrze:yes: Ale jeszcze o kciuki się uprasza:yes:

Yuczka, trzymałam kciuki aż miło. Napisz czy poskutkowało! Życz córci dobrego humoru i spokoju - pewne jest, że zda śpiewająco!

Moja zmywarka odczarowana. Gdy w poniedziałek zamówiłam na środę serwis i na urodzinach Igusi opowiedziałam jeszcze raz teściowi o objawach, poprosił Artura o śrubokręt krzyżakowy, coś pokręcił, coś zakręcił i małpa ruszyła! :D Okazało się, że gdzieś coś było zapchane, ale nie dałoby rady wyczyścić inaczej, tylko mechanicznie - właśnie tak jak teść zrobił. Oszczędził moje dłonie, czas i jakieś 200 zł, bo za sam przyjazd i diagnozę liczą sobie 130. Działa i życie znowu stało się piękne! A jej pomrukiwanie tak teraz słodko brzmi..! :D

I jak poszło latorośli?

Yuczka, trzymałam kciuki aż miło. Napisz czy poskutkowało! Życz córci dobrego humoru i spokoju - pewne jest, że zda śpiewająco!

Dziewczyny, poskutkowało:D

Dzisiaj jeszcze angielski i będziemy mieć to z głowy:)

Matmą była zalamana naprawdę... 2 (slownie DWA!!!) błędy zrobiła w części zamkniętej, (w otwartej wyniki wyszły jej tak samo jak innym) i dzwoni do mnie, że takie głupie będy i że taka zła na siebie... No nie ukatrupić żywcem? Matce stracha napędziła, przez jakieś tam głupie 2 punkciki?

Moja zmywarka odczarowana. Gdy w poniedziałek zamówiłam na środę serwis i na urodzinach Igusi opowiedziałam jeszcze raz teściowi o objawach, poprosił Artura o śrubokręt krzyżakowy, coś pokręcił, coś zakręcił i małpa ruszyła! :D Okazało się, że gdzieś coś było zapchane, ale nie dałoby rady wyczyścić inaczej, tylko mechanicznie - właśnie tak jak teść zrobił. Oszczędził moje dłonie, czas i jakieś 200 zł, bo za sam przyjazd i diagnozę liczą sobie 130. Działa i życie znowu stało się piękne! A jej pomrukiwanie tak teraz słodko brzmi..! :D

To Teściuniowi piwko się należy!!! A Ty teraz możesz za zaoszczędzone 200 stówki... (tu wstawić według uznania;))

No to dawaj...

I przestań się przejmować egzaminami...:)

Wstawię, tylko tak, koncepcja mi się zmieniła i postanowiłam same pigwowce wsadzić, zrobić taki żywopłot... na jakichś 11m. Ponieważ miałam ich za malo to musiłam jeszcze dokupić... Rezultat: 2 biedronki wyczyszczone z pigwowców:D Ale to takie same patyki na razie, mało fotogeniczne, na dodatek na "szmacie" je posadziłam, a kory jeszcze nie kupiłam i wiesz... nieciekawie wyglądają... Ale fotkę muszę pyknąć, ofkors;) Wsadziliśmy natomiast jodlę kalifornijską w centrum naszego "rondka" i tu już ladnie wygląda (chociaż też bez kory jeszcze) Zdjątko mam, ale wczoraj coś tinypic mi zastrajkował i nie moglam dodać zdjęć. Dzisiaj wieczorkiem postaram się nadrobić:yes:

Yuczka caly dzien sie obijalam ...... no bo te kciuki trzymalam :) ......

Dziękuję:hug: Jeszcze tylko dzisiaj do 12 i już po wszystkim:) Poobijaj się jeszcze troszkę, co? Z roboty Cię nie wyleją w końcu, nie szefowo?;)

Łoł, ale będziecie mieć zapasy nalewki pigwowej i konfitury do herbatki. Mniam.

A córce pogratulować. Zdolniacha.

Niom:D A m. mi właśnie półki w spiżarce zmontował, nawet będzie gdzie trzymać;)

I dzięki w imieniu córci:hug:

To trzymam ..... :) .....

Już... Dzięki :hug:

Yuczuś, gratki dla córci - angielski też pewnie na luzie poszedł :)

Wklejam linka do tego wątku ogrodowego (a właściwie dziennika), o którym pisałam - http://forum.muratordom.pl/showthread.php?133752-Ogr%C3%B3d-PIKININI

A widzisz kochana, na ten wątek to ja się kiedyś natknęłam:yes: Tylko jak opisywałaś to inaczej sobie to wyobrażałam... Tam jest pięknie:):):D

A angielski też na luzie:)

No, to fajnie - macie z głowy :yes:

A ogród Dolabelli śliczny, ale u mnie tak się nie da, przynajmniej nie na całości - trochę ten mój lasek przerzedzamy sukcesywnie, ale nie aż tak żeby wyszły tylko takie wysepki. No i jak bym chciała całość tak wykończyć, to prawdopodobnie poszłabym z torbami... ;)

Ale jest tam wiele bardzo cennych dla mnie informacji, zwłaszcza jakie rośliny komponować z brzozami.

Już nie mogę się doczekać tej majówki:)

Wczoraj nie mogliśmy się oprzeć i...

Ptaki tak pięknie śpiwały...

Rodzinka w komplecie...

Żyć!!!

http://i46.tinypic.com/1z6qdko.jpg

I jeszcze dla Osi specjalnie (zamiast pigwowców-może być?):

http://i50.tinypic.com/2mpwxi0.jpg

I dla wszystkich z wiosennym pozdrowieniem:

http://i48.tinypic.com/25jwqgx.jpg