Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Yuka pięknie :)

Dzięki:hug:

... i nastała cisza, podczas której wszyscy zbierają kawałki szczęk z podłogi i próbują je posklejać do kupy i zamontować na swoje miejsce...

:jawdrop:

Szkoda, że nie mam u siebie miejsca na takie ronda, bo normalnie bym wziął i kopiował i kopiował.......

Fajnie, ze Ci się podoba:) Mam nadzieję, że dobrze tej jodełce tam będzie:yes:

Yukuś, przepięknie macie! :) Jeśli jeszcze raz cokolwiek kłapniesz na swoją działkę, że pusto, że nie tak jak trzeba itd..., to norrrmalnie psami [poszczuję (których ich tych onych psuf jeszcze nie mam :D)

Lidzia, kochana:hug: pięknie, wiem:) Są miejsca, gdzie jest pięknie, ale są też takie, które wymagają jeszcze wieeele pracy. Ale powolutku ogarniemy wszystko. Na razie cieszę się tym co mamy:yes: Dzięki takiej pogodzie jak w ciągu minionych kilku dni tak wszystko się rozszalało na działce, że biegam między tymi roślinkami, wącham, fotografuję i nacieszyć się nie mogę;)

Yuczka , a ja juz widze padajacy snieg i kolorowe bombki swiateczne na tej Twojej choineczce .....

Też będzie pięknie, prawda?:hug:

Yuczka przyszłam pozdrowienia zostawić, pieknie u ciebie ale o tym to już przeca wiesz.

Cześć Ilonka:hug: Jak wszyscy tak mówią to... już wiem;)

Buziaki wszystkim:)

Lidzia, kochana:hug: pięknie, wiem:) Są miejsca, gdzie jest pięknie, ale są też takie, które wymagają jeszcze wieeele pracy. Ale powolutku ogarniemy wszystko. Na razie cieszę się tym co mamy:yes: Dzięki takiej pogodzie jak w ciągu minionych kilku dni tak wszystko się rozszalało na działce, że biegam między tymi roślinkami, wącham, fotografuję i nacieszyć się nie mogę;)

Skoro już się pochwaliłaś, to podziel się z nami ;-)

:hug::hug::hug:Boszszsz.... jak ja się stęskniłam.

Nie wiem, czy znajdę galerię, ale pewnie mi pomożesz ;) , brak czasu mnie wykańcza, a jak nie brak czasu to brak chęci ..... doszkalam siem , bom gamoń ;)

Córuchna zuch, zdolniacha, po rodzicach :wiggle:

Zestaw ogrodowy mnioodzio i w ogóle...rondo cuuudne

Pozdrawiam wszystkich i spadam w moja czarną d....ę :)

Agapka ma rację - Yuczka wrzucaj zdjęcia, a co do galerii - superowo by było, gdybyś wstawiła link tak jak do dziennika i komentów... Co Ty na to? :)

Atijka, doszkalanie nie jest argumentem takiego karygodnego zaniedbania koleżanek forumowych :D Czy Ty wiesz, jak Ciebie brakuje??? :D Pewnie nie wiesz, bo gdybyś wiedziała, to wiedziałabyś, że my nie wiedząc co sie z Tobą dzieje, nie wiemy co o tym myśleć o twojej tu nieobecności... :D Popraw się, plissss! Zabetonuj czarną dziurę, albo d...ę jak wolisz i bądź... :)

Agapka ma rację - Yuczka wrzucaj zdjęcia, a co do galerii - superowo by było, gdybyś wstawiła link tak jak do dziennika i komentów... Co Ty na to? :)

Jeszcze do tego nie dorosłam...;)

Atijka, doszkalanie nie jest argumentem takiego karygodnego zaniedbania koleżanek forumowych :D Czy Ty wiesz, jak Ciebie brakuje??? :D Pewnie nie wiesz, bo gdybyś wiedziała, to wiedziałabyś, że my nie wiedząc co sie z Tobą dzieje, nie wiemy co o tym myśleć o twojej tu nieobecności... :D Popraw się, plissss! Zabetonuj czarną dziurę, albo d...ę jak wolisz i bądź... :)

Święte słowa!!!

To się określa takim fajnym skrótem SM :wiggle:

Zawsze się zastanawiam, co skłania kobiety do prób (głównie skazanych z góry na niepowodzenie) poprawienia swojego odczucia własnej urody... Zwłaszcza tych ekstremalnych i najbardziej absurdalnych, jak "rozbijanie" celulitu... Nie lepiej od razu liposukcję szczelić? :>