Edyta M 30.04.2012 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Yuczka , a ja juz widze padajacy snieg i kolorowe bombki swiateczne na tej Twojej choineczce ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 04.05.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Yuczka przyszłam pozdrowienia zostawić, pieknie u ciebie ale o tym to już przeca wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.05.2012 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Yuka pięknie Dzięki:hug: ... i nastała cisza, podczas której wszyscy zbierają kawałki szczęk z podłogi i próbują je posklejać do kupy i zamontować na swoje miejsce... Szkoda, że nie mam u siebie miejsca na takie ronda, bo normalnie bym wziął i kopiował i kopiował....... Fajnie, ze Ci się podoba:) Mam nadzieję, że dobrze tej jodełce tam będzie:yes: Yukuś, przepięknie macie! Jeśli jeszcze raz cokolwiek kłapniesz na swoją działkę, że pusto, że nie tak jak trzeba itd..., to norrrmalnie psami [poszczuję (których ich tych onych psuf jeszcze nie mam ) Lidzia, kochana:hug: pięknie, wiem:) Są miejsca, gdzie jest pięknie, ale są też takie, które wymagają jeszcze wieeele pracy. Ale powolutku ogarniemy wszystko. Na razie cieszę się tym co mamy:yes: Dzięki takiej pogodzie jak w ciągu minionych kilku dni tak wszystko się rozszalało na działce, że biegam między tymi roślinkami, wącham, fotografuję i nacieszyć się nie mogę Yuczka , a ja juz widze padajacy snieg i kolorowe bombki swiateczne na tej Twojej choineczce ..... Też będzie pięknie, prawda? Yuczka przyszłam pozdrowienia zostawić, pieknie u ciebie ale o tym to już przeca wiesz. Cześć Ilonka:hug: Jak wszyscy tak mówią to... już wiem;) Buziaki wszystkim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.05.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Lidzia, kochana:hug: pięknie, wiem:) Są miejsca, gdzie jest pięknie, ale są też takie, które wymagają jeszcze wieeele pracy. Ale powolutku ogarniemy wszystko. Na razie cieszę się tym co mamy:yes: Dzięki takiej pogodzie jak w ciągu minionych kilku dni tak wszystko się rozszalało na działce, że biegam między tymi roślinkami, wącham, fotografuję i nacieszyć się nie mogę Skoro już się pochwaliłaś, to podziel się z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.05.2012 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Przeniosłam się na galerie... znajdziecie mnie tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.05.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 :hug::hug:Boszszsz.... jak ja się stęskniłam. Nie wiem, czy znajdę galerię, ale pewnie mi pomożesz , brak czasu mnie wykańcza, a jak nie brak czasu to brak chęci ..... doszkalam siem , bom gamoń Córuchna zuch, zdolniacha, po rodzicach Zestaw ogrodowy mnioodzio i w ogóle...rondo cuuudne Pozdrawiam wszystkich i spadam w moja czarną d....ę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.05.2012 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 ANI MI SIĘ WAŻ!!!!!! Kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 07.05.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Agapka ma rację - Yuczka wrzucaj zdjęcia, a co do galerii - superowo by było, gdybyś wstawiła link tak jak do dziennika i komentów... Co Ty na to? Atijka, doszkalanie nie jest argumentem takiego karygodnego zaniedbania koleżanek forumowych Czy Ty wiesz, jak Ciebie brakuje??? Pewnie nie wiesz, bo gdybyś wiedziała, to wiedziałabyś, że my nie wiedząc co sie z Tobą dzieje, nie wiemy co o tym myśleć o twojej tu nieobecności... Popraw się, plissss! Zabetonuj czarną dziurę, albo d...ę jak wolisz i bądź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.05.2012 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Agapka ma rację - Yuczka wrzucaj zdjęcia, a co do galerii - superowo by było, gdybyś wstawiła link tak jak do dziennika i komentów... Co Ty na to? Jeszcze do tego nie dorosłam... Atijka, doszkalanie nie jest argumentem takiego karygodnego zaniedbania koleżanek forumowych Czy Ty wiesz, jak Ciebie brakuje??? Pewnie nie wiesz, bo gdybyś wiedziała, to wiedziałabyś, że my nie wiedząc co sie z Tobą dzieje, nie wiemy co o tym myśleć o twojej tu nieobecności... Popraw się, plissss! Zabetonuj czarną dziurę, albo d...ę jak wolisz i bądź... Święte słowa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.05.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 [quote=Lidia_G.;5363888 Zabetonuj czarną dziurę, albo d...ę jak wolisz i bądź... :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.05.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 (edytowane) Lidka, no popatrz, że ja na to nie wpadłam, zabetonuję doopę, to same korzyści będą, może schudnę....hmmm......albo mnie rozerwie.:rotfl: Edytowane 8 Maja 2012 przez atija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 09.05.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Atijka, jak już dobierzesz właściwe proporcje tego betonu do d...y, to ja też poproszę taką kurację odchudzającą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.05.2012 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Hehehehe:DOby tylko jak pisze Atijka, nie rozerwało..., trzebaby chyba zabetonować "właz";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.05.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 To już zaczyna horrorem waniać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.05.2012 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 To jeszcze brakuje tylko tych, co krwi z szyi upuszczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.05.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Eeeee......szyja nierusana,ale jakby dobierali sie do mojego brzuszka (zapożyczyłam sobie hula hop z metalowymi kulkami ) oprócz cellulitu rozwaliło mi parę naczynek, mam pięęęękne siniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.05.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Eeeee......szyja nierusana,ale jakby dobierali sie do mojego brzuszka (zapożyczyłam sobie hula hop z metalowymi kulkami ) oprócz cellulitu rozwaliło mi parę naczynek, mam pięęęękne siniaki O dżizusie a to co za horrory...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 11.05.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 To się określa takim fajnym skrótem SM Zawsze się zastanawiam, co skłania kobiety do prób (głównie skazanych z góry na niepowodzenie) poprawienia swojego odczucia własnej urody... Zwłaszcza tych ekstremalnych i najbardziej absurdalnych, jak "rozbijanie" celulitu... Nie lepiej od razu liposukcję szczelić? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.05.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Teee.... Marti, nie przeginaj :), przecie mówie , że spróbować chciałam, hula hop mnie ugryzło i już się nie lubimy. :no: Nie wiem, co znaczy twój skrót ,ale znam tez taki jeden SKS( starość, k.....wa, starość ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.05.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Marti, też jestem ciekawa tego skrótu...Atijka, jaki(a) SKS się ja pytam, co??? Toć my przecież sama młodość!!! Ja w weekend na osiemnastkę idę!!! No dobra, do chrześniaka... i to w niedzielę na obiadek:o: hmmm, może jednak SKS??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts