Tom Bor 18.05.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 nie wiecie jaki to skrót SAMA MŁODOŚĆ!!! prawda Martihttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2okulary.gifAtijka Ty wiencej nie waż się znikać, albo chociaż uprzedź ze Cię nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 18.05.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 nie wiecie jaki to skrót SAMA MŁODOŚĆ!!! prawda Martihttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2okulary.gifAtijka Ty więcej nie waż się znikać, albo chociaż uprzedź ze Cię nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.05.2012 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Ej, stąd też mi powiadomienie nie przyszło:mad: W ogóle nawet w subskrypcjach miałam, ze to ja ostatnia odpowiadałam i to 11 maja:mad: Ilonko, Sama Młodość podoba mi się Dobra, zmykam na tarasik, właśnie m. przygotował mi drineczka, idę poopalać się trochę Ostatnio w spodenkach biegałam i ślady na nogach muszę trochę wyrównać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.05.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Ja powiadomienia mam Drinka na tarasie ( w samo południe i na słońcu ) nie mam , ale za to miałam kawkę z lodami i bitą śmietaną. Ilonka przecie ja niespecjalnie, tak jakoś samo wyszło, obiecuję poprawę :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.05.2012 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Hej:hug:Drink to już wspomnienie;)Teraz czas na kawkę... Co prawda nie z lodami ale z wuzetką... sama zrobiłam:D.... wczoraj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.05.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 :mad:No weź... nie kuś,..... hmmmm....wuzetka.... mniam, idę sobie ukroić mamusinego jabłeczniczka , a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.05.2012 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Mojemu m. baaardzo smakowała, a on dosyć wybredny, jeżeli chodzi o ciasta;)Przyjedź, to zrobimy jeszcze raz;) Jabłecznik.... mniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 22.05.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Nie no, ale szczujecie... Kawki, ciacha i drineczki... na tarasach... Yuczka - w galeryjce jest tylko jedna fotka jakiegoś krzaczka - czy może tu na FM coś ogrodowego wrzucałaś? Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.05.2012 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Oj, słaby detektyw z Ciebie;)Nie te GALERIE;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.05.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 K mówi , że bez niego ni hu hu (a może chu chu?, jak mówił to nie słychać przez jakie H )nigdzie nie jadę, bo on tez chce i już . Może jakiś weekendzik uda się zorganizować,bendem kombinejszyn co by jeszcze w tym roku .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.05.2012 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Liczę na Ciebie:yes:W końcu to nie tak daleko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 24.05.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 No faktycznie nie bardzo mi śledztwo wyszło - dzięx za naprowadzenie na trop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 27.05.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Ej, tam baby, po co doopę zamurowywać, jak Wy ciastka i lody tu wcinacie i do tego jeszcze ludziom apetyt robicie... Atijka, ustawiam się w rzędzie z Ilonką - Ty nam się na tak długo nie chowaj, b o smutno bez Ciebie... Zazdroszczę Wam tych pięknych tarasów, ale nie na długo, bo my tez swój jeszcze tylko betonowy uprzątnęliśmy i zamierzamy na nim chociaż od czasu do czasu wiosenno-letnie kawki spijać. Tylko jeszcze trawę wsiać trzeba, żeby było można się zielonym relaksować, a nie czarnym i sypkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.05.2012 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Lidzia, no u mnie też póki co betonowy taras:DAle kawka smakuje na nim wybornie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.05.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 A u mnie niby jaki? Też betonowy , ale smaku kawy nie zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 01.06.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 całe szczęście, bo już myślałam, że trza pić kawę z betonem... :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 01.06.2012 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 No ale przeca kawa z betonem najlepiej smakuje i jeszcze jaka pożywna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.06.2012 02:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Yuczka milego weekendowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.06.2012 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 A u mnie niby jaki? Też betonowy , ale smaku kawy nie zmienia całe szczęście, bo już myślałam, że trza pić kawę z betonem... :D:D No ale przeca kawa z betonem najlepiej smakuje i jeszcze jaka pożywna jest Tylko zamulić może... a potem jak zetnie, to rozprostować się trudnohttp://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_15_4.gif Yuczka milego weekendowania Dzięki Edytka:hug: Tobie też miłego weekendu:yes: Odpoczniesz choć troszkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.06.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Yuczka postaram sie troche odpoczac:hug:...... musze jeszcze farbe na wlosy polozyc ( zeby mnie z tym kretem nie pomylili ) bo kolor lekko siwawy przebija sie od nasady . I chyba ciachne sobie pare cm. z dlugosci .... ..... nie ma jak krotki wlos na upaly ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts