Niwa 11.06.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Niooo ,Yukowa Hawirra się buduje jak się patrzy:) Yukunia, wczoraj moich fociszczy jeszcze nieeeet, ale dziś już tiaaaaaaak. teraz zaraz jak zdążę, albo troszkie potem:) buźki:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.06.2010 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Mariomili, już jestem, tak jak obiecałam;)Niwuś, już jestem po wizycie u Ciebie, bo ciekawam okrutnie była:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.06.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Niwusia swojego PM do snu tuli, bo dzielny przez ten tydzień był . A umęczony okrutnie. Mój małż ,też ledwo ciągnął, póki się budowa dobrze nie rozbujała. W nocy praca, parę godzin snu, dopilnować budowy i znowu praca. A pracuje jako kierowca. Krzyczałam na niego, bo się bałam, że w końcu za kierownicą zaśnie. Dlatego wiem jakie to ważne,żeby wiedzieli, że doceniamy to co robią. A że meczyk.... wrrr czasami ? No cóż ,;)niech im będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.06.2010 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Atijka, ja też kibic;) Ale teraz mam ważniejsze sprawy, niż MŚ, aczkolwiek, jakby nasi się zakwalifikowali :lol2: pewnie obecność przed tel. byłaby obowiązkowa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.06.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Kochana gdyby NASI tam byli to i ja bym warowała przed telewizorem:D:D;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.06.2010 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 To w sumie chyba dobrze, że ich tam nie ma;) A na EURO 2012 to będziemy już w swoich nowych domkach przed TV warować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.06.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Oby, kochaniutka,oby.;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 12.06.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Dziewczyny, tak będzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymam za nas kciuki i mocno w to wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.06.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Jeśli wiara czyni cuda, trzeba wierzyć, że się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 12.06.2010 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Uda się, uda. Co ma się nie udać. Czy o tej porze to ja powinnam powiedzieć : Dobry wieczór, czy Dzień dobry???? A tak mnie jakoś naszło... hi hi Dziewczyny gdzie Wy? Śpicieee??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.06.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 To w sumie chyba dobrze, że ich tam nie ma;) A na EURO 2012 to będziemy już w swoich nowych domkach przed TV warować No te 2012 niby daleko ale i blisko. Obyśmy się wyrobiły, a jak nie to oglądamy u tej która będzie już mieszkała:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 13.06.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Uda, się Uda;) W życiu są dwa uda albo ssię uda albo się nie uda;) a Nam się uda bo my są fajne dziouchy i mamy fajowych małżów i PrawieMałżów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.06.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 No te 2012 niby daleko ale i blisko. Obyśmy się wyrobiły, a jak nie to oglądamy u tej która będzie już mieszkała:D:D:D Oooo... jaki fajny pomysł.....:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.06.2010 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 No te 2012 niby daleko ale i blisko. Obyśmy się wyrobiły, a jak nie to oglądamy u tej która będzie już mieszkała:D:D:D Oooo... jaki fajny pomysł.....:D Też mi się podoba Super POPIERAM:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.06.2010 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Uda się, uda. Co ma się nie udać. Czy o tej porze to ja powinnam powiedzieć : Dobry wieczór, czy Dzień dobry???? A tak mnie jakoś naszło... hi hi Dziewczyny gdzie Wy? Śpicieee??? Kochana, Twój M. pewnie znowu gdzieś w trasie, skoro o tej porze w weekend Ty przy kompie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.06.2010 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Uda, się Uda;) W życiu są dwa uda albo ssię uda albo się nie uda;) a Nam się uda bo my są fajne dziouchy i mamy fajowych małżów i PrawieMałżów:) Tak miało być czy to przejęzyczenie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.06.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Mój M spał, bo dopiero co wrócił, mocno zmęczony i wcale nie z pracy ale ze spotkania w męskim gronie, po paru piwkach:cool: Z naszą Niwcią to nigdy nie wiadomo . Może ssie uda jej po głowie chodziło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.06.2010 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 To wszystko jasne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.06.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Hej Dziołchy jak wam dzionek minął? Ja mogę powiedzieć że weekend udany, grillowo:stirthepot: Buziaki zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.06.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 U nas zimno, wietrznie,. Na grillowanie pogoda się nie nadawała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts