yuka 03.06.2012 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 A całkiem niedawno dluuuugaśne nosiłaś Odpocznij troszkę, należy Ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.06.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Calkiem niedawno bylam tez piekna i mloda .... teraz to juz tylko piekna jestem i mloda duchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.06.2012 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Czyli wszystko się zgadza:) Nadal piękna i młoda:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.06.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.06.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Yuka-wpadlam z rewizyta i podziekowaniami za zyczenia o stosunkowej nocy:lol2::lol2: Masz PIEKNY dom a ogrod jeszcze PIEKNIEJSZY!!!!No i masz fotel z Pagetu ,ktory od dawna chodzi mi po glowie:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.06.2012 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Witam u mnie Gumisiowa Chciałabyś fotel różowy? Ja początkowo obawiałam się tego koloru, ale teraz wydaje mi się, że super się wpasował:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 06.06.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Tylko zamulić może... a potem jak zetnie, to rozprostować się trudnohttp://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_15_4.gif E, spoko. Beton nie lubi kwasu solnego, który go rozpuszcza Zostają tylko te odżywcze składniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 07.06.2012 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Martinezio to Ty u Yuczki balujesz ???????? betony degustujesz to moze na moje betoniki wpadniesz AAAAAAAAAA !!!!!!! meldowac mi sie prosze zaraz z rana w ten czwartek i opiniowac , ale tylko pozytywnie pomyslunki moje NO . ilez to czlowiek sie musi nagadac , zeby innych do porzdku doprowadzic uf .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 08.06.2012 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Edzia: ależ co... ja paczę na Twoje betony Codziennie. Wczoraj święto było, to nie paczyłem, przyznaję się... No, może w niedzielę też nie paczę, bo z rodziną sobie pomieszkuję :> Się nie odzywam, bo co będę gadać po próżnicy - idzie ku dobremu, to i nie ma co podpowiadać :> Przecież wiadomo, że "lepsze jest wrogiem dobrego". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.06.2012 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 E, spoko. Beton nie lubi kwasu solnego, który go rozpuszcza Zostają tylko te odżywcze składniki ...aaale z betonu czy z kwasu solnego? Martinezio to Ty u Yuczki balujesz ???????? betony degustujesz to moze na moje betoniki wpadniesz AAAAAAAAAA !!!!!!! meldowac mi sie prosze zaraz z rana w ten czwartek i opiniowac , ale tylko pozytywnie pomyslunki moje NO . ilez to czlowiek sie musi nagadac , zeby innych do porzdku doprowadzic uf .... Pozytywnie opiniować ZAPAMIĘTAĆ!!! WDROŻYĆ!!! TAK JEST!!!! Edytka, nie można inaczej bo pięknie na pewno jest:D Z Twoim gustem kochana, nie może być inaczej, zaraz biegnę popatrzeć Edzia: ależ co... ja paczę na Twoje betony Codziennie. Wczoraj święto było, to nie paczyłem, przyznaję się... No, może w niedzielę też nie paczę, bo z rodziną sobie pomieszkuję :> Się nie odzywam, bo co będę gadać po próżnicy - idzie ku dobremu, to i nie ma co podpowiadać :> Przecież wiadomo, że "lepsze jest wrogiem dobrego". I ostatnio duuużo świąt było!!! A dzisiaj znowu w STREFIE KIBICA, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 12.06.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Yuka: no z betonu, oczywiście Te popioły przecież tyle mają fosforu, a wapno to wiadomo, że jony wapnia - budulec kości O wszelakiej maści witaminach i produktach reakcji beton-kwas solny nie wspominam, bo tu nie konsylium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.06.2012 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 :jawdrop: Tyle tylko powiem, tzn. nic nie powiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 12.06.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 yuka piękny dom. mam pytanie o tynkarza. powiedz mi czy faktycznie tynki nie wymagają kładzenia gładzi. dzisiaj rozmawiałem z P. Romanem i gość naprawdę konkretny. oczywiście ciut droższy od innych. P.S. Może chcesz małżonka wypożyczyć do prac budowlanych - oczywiście za opłatą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 12.06.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 P.S. Powiedz mi gdzie takie kasety drzwi przesuwanych się kupuje (te do garderób). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.06.2012 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Cześć Jaremy:welcome: Według mnie i wszystkich, którzy przyjeżdżają "pomacać" nie wymagają Ale wiesz... Chcesz zobaczyć? A małżonka nie oddam;) No chyba, że drzwi będziesz chciał zamontować albo schody;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.06.2012 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 P.S. Powiedz mi gdzie takie kasety drzwi przesuwanych się kupuje (te do garderób). Te kasety są firmy eclisse, a gdzie to zaraz na priv;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 12.06.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 a byłaby możliwość pomacać tych tynków? jeśli tak to napisz na prv gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 12.06.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 przywitać się przyszłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 12.06.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Ja tyż POOLSKA GOOOLA.... żeby im się udało .... a może nasze tańce? na deszcz działały :wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.06.2012 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Atijka i pomogly te Twoje tance ...... zawsze to 1:1 ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts