Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Martinezio to Ty u Yuczki balujesz ???????? betony degustujesz to moze na moje betoniki wpadniesz AAAAAAAAAA !!!!!!! meldowac mi sie prosze zaraz z rana w ten czwartek i opiniowac , ale tylko pozytywnie pomyslunki moje NO ;).

ilez to czlowiek sie musi nagadac , zeby innych do porzdku doprowadzic uf ....

Edzia: ależ co... ja paczę na Twoje betony :) Codziennie. Wczoraj święto było, to nie paczyłem, przyznaję się... No, może w niedzielę też nie paczę, bo z rodziną sobie pomieszkuję :> Się nie odzywam, bo co będę gadać po próżnicy - idzie ku dobremu, to i nie ma co podpowiadać :> Przecież wiadomo, że "lepsze jest wrogiem dobrego".

E, spoko. Beton nie lubi kwasu solnego, który go rozpuszcza :) Zostają tylko te odżywcze składniki :D

...aaale z betonu czy z kwasu solnego?;)

Martinezio to Ty u Yuczki balujesz ???????? betony degustujesz to moze na moje betoniki wpadniesz AAAAAAAAAA !!!!!!! meldowac mi sie prosze zaraz z rana w ten czwartek i opiniowac , ale tylko pozytywnie pomyslunki moje NO ;).

ilez to czlowiek sie musi nagadac , zeby innych do porzdku doprowadzic uf ....

Pozytywnie opiniować:yes: ZAPAMIĘTAĆ!!! WDROŻYĆ!!! TAK JEST!!!!;)

Edytka, nie można inaczej bo pięknie na pewno jest:D Z Twoim gustem kochana, nie może być inaczej, zaraz biegnę popatrzeć:yes:

Edzia: ależ co... ja paczę na Twoje betony :) Codziennie. Wczoraj święto było, to nie paczyłem, przyznaję się... No, może w niedzielę też nie paczę, bo z rodziną sobie pomieszkuję :> Się nie odzywam, bo co będę gadać po próżnicy - idzie ku dobremu, to i nie ma co podpowiadać :> Przecież wiadomo, że "lepsze jest wrogiem dobrego".

I ostatnio duuużo świąt było!!! A dzisiaj znowu w STREFIE KIBICA, co?;)

yuka piękny dom. mam pytanie o tynkarza. powiedz mi czy faktycznie tynki nie wymagają kładzenia gładzi. dzisiaj rozmawiałem z P. Romanem i gość naprawdę konkretny. oczywiście ciut droższy od innych.

P.S. Może chcesz małżonka wypożyczyć do prac budowlanych - oczywiście za opłatą ?