atija 13.06.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Byłam wczoraj w Gdańsku w strefie kibica, boszz.... ale emocje. :wiggle:Generalnie piłka nożna obchodzi mnie tak sobie, ale jak grają biało-czerwoni to zawsze jestem z nimi całym sercem. a jak już słyszę nasz Hymn, to wzruszenie na maksa. To co? :wiggle::wave::wave: żeby wygrali z Czechami, żeby wygrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.06.2012 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 a byłaby możliwość pomacać tych tynków? jeśli tak to napisz na prv gdzie. Jasne, ze tak:yes: Wysłałam privka. Zapraszam:yes: przywitać się przyszłam... Cześć kochana:hug: Jak z bratem? Lepiej? Ja tyż POOLSKA GOOOLA.... żeby im się udało .... a może nasze tańce? na deszcz działały :wiggle::wiggle: To zacznijmy już na sobotę, bo tym razem przewaga chociaż jednobramkowa potrzebna:wiggle::wiggle::wiggle::wiggle: Atijka i pomogly te Twoje tance ...... zawsze to 1:1 ..... Ta to umie czarować, nie? Byłam wczoraj w Gdańsku w strefie kibica, boszz.... ale emocje. :wiggle:Generalnie piłka nożna obchodzi mnie tak sobie, ale jak grają biało-czerwoni to zawsze jestem z nimi całym sercem. a jak już słyszę nasz Hymn, to wzruszenie na maksa. To co? :wiggle::wave::wave: żeby wygrali z Czechami, żeby wygrali :wiggle::wave::wave: Żeby wygrali, żeby wygrali... Kochana, a kiedy Wy do tej Wawki jedziecie? Może zahaczylibyście o mnie "po drodze";) Już mamy autostradę!!! Naprawdę do Wawy niecała godzinka... A z autostrady do mnie to ledwie kilka minut... To co? Pomyślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 15.06.2012 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 no lepiej on to ma jekieś magiczne szczęście , no medycyna jest w jego przypadku bezsilna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.06.2012 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Nie ważne szczęście, medycyna czy jeszcze coś innego;) Najważniejsze, że lepiej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 19.06.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 no i doopa napisałam że lepiej a tu mu noga spuchła jak bania , juz mi sił zaczyna brakować i pomysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 19.06.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Ups :/ Niefajnie... Miejmy nadzieję, że lekarzom nie zabraknie pomysłów i doprowadzą Brata do porządku. 3mamy kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.06.2012 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Ilonka, trzymaj się Twój Brat ma szczęście, ze ma Ciebie, ze troszczysz się o niego i "stajesz na głowie", żeby mu pomoc. Pozytywne fluidy wysyłam w Waszą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 19.06.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 dzięki Za fluidy i za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.06.2012 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.06.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.06.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Tak tak trzymaj się Ilonka i zdrówka dla brata życzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.06.2012 02:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Yuczka milej niedzieli http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/summer/smileys-summer-786619.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.06.2012 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Witam wszystkich w takie trochę zwariowane pogodowo lato:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 25.06.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Spoko, jeszcze się ustatkuje W weekend znów ma być ciepło, a te deszczyki dobrze robią roślinkom, bo są w sam raz Siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.06.2012 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Deszczyki tak (jaką fajową trawę mamy:cool:) Ale burza w nocy... Nic przyjemnego. Podziwiam moje dziecię, okna na 3 strony świata (w tym 2 dachowe) i burza z piorunami plus deszcz dudniący tak, ze my na dole ledwo się słyszeliśmy... Byłam pewna, ze przyleci do rodziców do łózka, ale ona dzielna jest!!! (piszę o tej starszej, bo mała to spała jak suseł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 25.06.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Nasze też spały jak zabite, choć pieruny waliły wokoło jak opętane Co prawda coora coś tam niby bąkała, że wie o burzy, ale że niby koło północy była, a faktycznie to burza była ok. 2-3 AM Swoją szosą, to jak ona mogła określić godzinę, to nie mam pojęcia Nie nawiedzała naszej alkowy w nocy, a w pokoju zegarka nie ma - pewnie tylko rano usłyszała o burzy i sobie dośpiewała resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.06.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Arek podczas burzy stoi w oknie i podziwia , Ola śpi i nic nie wie o Bożym świecie, a ja biegam jak kot z pęcherzem i liczę ile czasu upływa od błyskawicy do grzmotu. K. oczywiście nieobecny. Ostatnio spotkały się chyba ze trzy burze,bo pioruny waliły z każdej strony, widno było jak w dzień, jedna nad morzem, druga nad Wisłą, a trzecia przypałętała się popatrzeć jak te dwie się popisują , która ładniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.06.2012 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Dajcie spokoj z tym deszczem ..... przyjezdzac do mnie na 40 st. upaly ... tylko bez pitolenia , ze za daleko http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/cool/smileys-cool-334612.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/cool/smileys-cool-334612.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/cool/smileys-cool-334612.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 26.06.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Ania: ja też lubię patrzeć na pieruny Wg mnie to dzieło sztuki, którego człowiekowi jeszcze dłuuugo się nie uda skopiować w skali 1:1. Chociaż faktem jest, że w nocy lepiej jest odpocząć... Edytka: 40 st? Chyba, że piszesz w Fahrenheit-ach to może i bym się skusił, ale musiałbym najpierw sponsora złapać na bilety dla rodzinki I to takiego z naprawdę grubym portfelem, a jeszcze większym serduchem, żeby procentów nie liczył później, hehehe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.06.2012 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Nasze też spały jak zabite, choć pieruny waliły wokoło jak opętane Co prawda coora coś tam niby bąkała, że wie o burzy, ale że niby koło północy była, a faktycznie to burza była ok. 2-3 AM Swoją szosą, to jak ona mogła określić godzinę, to nie mam pojęcia Nie nawiedzała naszej alkowy w nocy, a w pokoju zegarka nie ma - pewnie tylko rano usłyszała o burzy i sobie dośpiewała resztę Wiesz, dzieci mają SWOJE sposoby;) A wyobraźnia może wiele im podpowiedzieć Arek podczas burzy stoi w oknie i podziwia , Ola śpi i nic nie wie o Bożym świecie, a ja biegam jak kot z pęcherzem i liczę ile czasu upływa od błyskawicy do grzmotu. K. oczywiście nieobecny. Ostatnio spotkały się chyba ze trzy burze,bo pioruny waliły z każdej strony, widno było jak w dzień, jedna nad morzem, druga nad Wisłą, a trzecia przypałętała się popatrzeć jak te dwie się popisują , która ładniejsza No słonko, to miałaś widowisko!!! Spektakl jak się patrzy:yes: Dajcie spokoj z tym deszczem ..... przyjezdzac do mnie na 40 st. upaly ... tylko bez pitolenia , ze za daleko http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/cool/smileys-cool-334612.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/cool/smileys-cool-334612.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/cool/smileys-cool-334612.gif Serwujesz kawkę mrożoną? To ja lecę, tylko przed piątkiem, bo potem i u nas mają być już upały:) Ania: ja też lubię patrzeć na pieruny Wg mnie to dzieło sztuki, którego człowiekowi jeszcze dłuuugo się nie uda skopiować w skali 1:1. Chociaż faktem jest, że w nocy lepiej jest odpocząć... Marti, masz rację zjawisko jest niesamowite!!! Straszne i takie hipnotyzujące... Ja też się boję burzy ale jednocześnie uwielbiam patrzeć... Z 10 piętra w bloku było co oglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts