atija 26.06.2012 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Taka się czuję malutka wobec natury. Potrafi pokazać , kto tak naprawdę rządzi na tym świecie, co? Wiem , że burza jest piękna, kiedyś nawet ją lubiłam, ale wtedy to nie ja byłam odpowiedzialna za dzieci i dom. A teraz po prostu boję się skutków w/w, połamane drzewa spadające na auto, pozrywane dachy, pożary. W czasie burzy moja szklanka jest od połowy pusta Upały, jakie upały?Idą? Naprawdę????Huuuraaa, bo mi zimno tego LATA Edytka Ty nie wołaj do siebie, tylko dawaj do nas, jeden bilet taniej wyjdzie A weź sobie wyobraź, wykarmić pół FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.06.2012 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Taka się czuję malutka wobec natury. Potrafi pokazać , kto tak naprawdę rządzi na tym świecie, co? Wiem , że burza jest piękna, kiedyś nawet ją lubiłam, ale wtedy to nie ja byłam odpowiedzialna za dzieci i dom. A teraz po prostu boję się skutków w/w, połamane drzewa spadające na auto, pozrywane dachy, pożary. W czasie burzy moja szklanka jest od połowy pusta Masz rację Aniu:yes: Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia;) Ale natura ma siłę!!! Upały, jakie upały?Idą? Naprawdę????Huuuraaa, bo mi zimno tego LATA Podobno od piętku mają być 30st:D:D:D Jak do Ciebie nie dotrą, to wiesz, gdzie Polska Centralna, nie? Edytka Ty nie wołaj do siebie, tylko dawaj do nas, jeden bilet taniej wyjdzie A weź sobie wyobraź, wykarmić pół FM Chociaż te smakowite babeczki, rogaliki... Coś czuję, ze tym Edytki nie nastraszamy:no::no: Ale u nas też mogłabyś popichcić To kiedy zjeżdżasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 27.06.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 ja idę na urlop od poniedziałku i mam nadzieję ze upały jednak będą bo ja zmarzlak jestem. Edytko a tak właściwie to kiedy zamierzasz stylka nawiedzić hmm:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.06.2012 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Fajnie Ci Ilonka:D Wyjeżdżasz gdzieś? Bo ja w sumie.. można powiedzieć... też wakacjuję od poniedziałku;) To może na jakąś kawusię bym Cię zaprosiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.06.2012 02:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Dziewczynki ja bardzo goscinna jestem z natury .... jak zapraszam to ze swojego domku nikogo z pustym brzuszkiem nie wypuszczam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 28.06.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 jadę na działkę i dalej budowlankę uskuteczniać, ponieważ odbiór musze zrobić koniecznie do 30 grudnia ( kredycik bankowy sie kłania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 02.07.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Cześć, Yukuś Przyleciałam na miotle tranzytem i zostawiam buziaki. Ilonka, a jak masz w umowie to rozliczenie określone? My też powinniśmy rozliczyć kredyt do końca tego roku, ale możemy (i właśnie się do tego przymierzamy) napisać wniosek o prolongatę tego terminu - u nas jest tak, że po prostu można maksymalnie wydłużyć ten czas do 3 lat od daty podpisania umowy, więc mamy rok w zapasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.07.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Fajnie Ci Ilonka:D Wyjeżdżasz gdzieś? Bo ja w sumie.. można powiedzieć... też wakacjuję od poniedziałku;) To może na jakąś kawusię bym Cię zaprosiła? I ja dołączam do startujących z odpoczywaniem od dzisiaj U mnie jak zwykle - aktywne spędzanie czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.07.2012 03:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 jadę na działkę i dalej budowlankę uskuteczniać, ponieważ odbiór musze zrobić koniecznie do 30 grudnia ( kredycik bankowy sie kłania) Cześć, Yukuś Przyleciałam na miotle tranzytem i zostawiam buziaki. Ilonka, a jak masz w umowie to rozliczenie określone? My też powinniśmy rozliczyć kredyt do końca tego roku, ale możemy (i właśnie się do tego przymierzamy) napisać wniosek o prolongatę tego terminu - u nas jest tak, że po prostu można maksymalnie wydłużyć ten czas do 3 lat od daty podpisania umowy, więc mamy rok w zapasie. Cholera dobrze , ze ja nie na kredycie ..... bo z tego co piszecie to piorunem chalpe trzebaby bylo oddawac do uzytku , a mnie tak podoba sie to wooooolne budowanie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 03.07.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Edzia: e, no nie takie one wolne Uwierz mi - mam za płotem taką budowę, przy której Twoja zap......yla jak dziki wieprz Jak fundamenty zrobili zeszłego lata, tak w tym roku "już" mają narożniki domu wyciągnięte na 5 warstw H+H... Codziennie im przybywa pewnie aż ze 20 szt. klocków, normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.07.2012 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 jadę na działkę i dalej budowlankę uskuteczniać, ponieważ odbiór musze zrobić koniecznie do 30 grudnia ( kredycik bankowy sie kłania) To jeszcze troszkę czasu masz:) Ja właśnie też kompletuję papiery do odbioru:D Jeszcze tylko geodeta mi został Cześć, Yukuś Przyleciałam na miotle tranzytem i zostawiam buziaki. Buziaczki Lidzia:hug: I ja dołączam do startujących z odpoczywaniem od dzisiaj U mnie jak zwykle - aktywne spędzanie czasu. Tzn. wybierasz się na jakieś gorskie wędrowki czy jakaś inna forma aktywnego wypoczynku? Cholera dobrze , ze ja nie na kredycie ..... bo z tego co piszecie to piorunem chalpe trzebaby bylo oddawac do uzytku , a mnie tak podoba sie to wooooolne budowanie ...... Wiesz Edytka punkt widzenia zależy od punktu siedzenia;) Mnie cholera brała jak coś się przedłużało;) Edzia: e, no nie takie one wolne Uwierz mi - mam za płotem taką budowę, przy której Twoja zap......yla jak dziki wieprz Jak fundamenty zrobili zeszłego lata, tak w tym roku "już" mają narożniki domu wyciągnięte na 5 warstw H+H... Codziennie im przybywa pewnie aż ze 20 szt. klocków, normalnie Marti, ale działają systematycznie chociaż Ja mam 2 sąsiadów "w budowie" jeden zaczynał równiutko z nami (koparka wjechała dokładnie co do minuty do nas i do niego) miał wprowadzić się na święta BN, (te minione;)) ale jeszcze coś dopieszcza i na razie nie mieszka, natopmiast drudzy zaczynali razem z AGPkami, czyli można powiedzieć pół sezonu przed nami... I dopiero SSO mają... W tym roku chyba nic nie zrobią, bo jakoś nie widać, żeby coś się miało dziać (i też im się nie spieszy, bo nie ma ich w kraju...) Masz więc rację, Edyty budowa przy tych naszych sąsiadach to zapitala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.07.2012 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 (edytowane) Yuczka u mnie nic sie nie przedluza .... ja po prostu mam tak rozplanowane ..... i zaplanowane .... do Stylka nie wprowadze sie wczesniej niz 2015-2016 .... w tym roku jeszcze Pan Plyteczka calosc Stylka i na zewnatrz cokoly dom i domek gospodarczy + taras + schody + wejscie do domu + miejsce na sklad drewna .... Pan Alarmowiec ... kompletny monitoring , alarm itp.itd. . Przylacz gazu do domu ( lipiec ) ,montaz urzadzen do ogrzewania i chlodzenia Stylka ( pazdziernik ) ..... Pan Stasiu malowanie wewnatrz + tynki wewnatrz ( listopad ) .... moze jeszcze skusze sie na kamien na scianie w wiatrolapie ( Pan Plyteczka ) , zobaczymy jak Braciakowi pojdzie ukladanie drewna w sypialniach .... i moze sufit w drewnie nad antresola ( ale to juz Pan od podbitki bedzie dzialal ) , po drodze drobnostki typu montaz armatury , kraniki , zlewiki itp. ..... na ten rok bylby koniec !!!!!!! . Na przyszly 2013 ogrodzenie + wyrownanie terenu + podjazdy + sciezki ...... Edytowane 4 Lipca 2012 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 04.07.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Edyta, to witaj w moim klubie . Nie czekaj tylko zbyt długo, bo straszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.07.2012 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Yuczka u mnie nic sie nie przedluza .... ja po prostu mam tak rozplanowane ..... i zaplanowane .... do Stylka nie wprowadze sie wczesniej niz 2015-2016 .... Dlatego napisałam, że punkt widzenia zależy od punktu paczenia A tak serio, to naprawdę chciałabym, aby u moich sąsiadów tak się wooolno budowało jak u Ciebie;) Edyta, to witaj w moim klubie . Nie czekaj tylko zbyt długo, bo straszą YETI, Wszelki Duch!!! Gdzieś Ty się podziewał, jak Cię nie było? No u Ciebie też wzorowo ciągnie się ta budowa:P Czy może już mieszkasz, a ja nic nie wiem:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.07.2012 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Edyta, to witaj w moim klubie . Nie czekaj tylko zbyt długo, bo straszą Hejka Czytalam o kolektorach ( we wtorkowej internetowej prasie ) ...... ale u mnie kolektory od poczatku w planach ( wszyslkie rureczki podciagniete som ;)do kotlowni i dalej na stryszek ) W razie , ze cos jestem GOTOWA NA WSZYSTKO ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.07.2012 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Dlatego napisałam, że punkt widzenia zależy od punktu paczenia A tak serio, to naprawdę chciałabym, aby u moich sąsiadów tak się wooolno budowało jak u Ciebie;) Yuczka moze bedzie sie tak budowalo juz niedlugo .... mysle , ze kryzys nie ominie Polski ..... i spowolni sie tempo budowy domow oraz mieszkan ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.07.2012 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Edzia: e, no nie takie one wolne Uwierz mi - mam za płotem taką budowę, przy której Twoja zap......yla jak dziki wieprz Jak fundamenty zrobili zeszłego lata, tak w tym roku "już" mają narożniki domu wyciągnięte na 5 warstw H+H... Codziennie im przybywa pewnie aż ze 20 szt. klocków, normalnie Marti w tym SZALENSTWIE jest METODA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.07.2012 01:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 A skoro w temacie szalenstwa jestesmy ..... to Yuczka zapraszam do Chomiczowki wrzucilam info o Kargulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.07.2012 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Wpadłam z rewizytą - dom piękny wybudowałaś.... i masz taaaaaaaaaką rodzinkę ale zawiodłam się, gdzie zdjęcia ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.07.2012 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 A to dobre, raptem znalazłam cały wewontek - ogród i dom yuki a to wszystko przez to, że nie masz u siebie linku do ogrodu pędzę poczytać, ale już widzę, że sporo tego jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts