yuka 05.07.2012 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Witam Cię Gosiu serdecznie:welcome: Mówiłam, że dam link, jak dorosnę Chyba dorosłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.07.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Dorosłaś, dorosłaś link podpinaj by nie trzeba było cię szukać w różnych miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.07.2012 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 A skoro w temacie szalenstwa jestesmy ..... to Yuczka zapraszam do Chomiczowki wrzucilam info o Kargulu A co on tam znowu wymyślił??? Lecę poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.07.2012 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Dorosłaś, dorosłaś link podpinaj by nie trzeba było cię szukać w różnych miejscach Zrobione:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 05.07.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Zrobione:wiggle: Serdecznie dziękujemy w imieniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.07.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Teraz będę na bieżąco i zaniosę CI różową anabellkę byś nabrała na nią jeszcze większej ochoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.07.2012 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Różowa anabelka cudna!!! Będę ją u Ciebie obserwować A już mam w glowie rabatę hortensjową w przedogródku, to na pewno będzie dla niej miejsce:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 09.07.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 (...)Czy może już mieszkasz, a ja nic nie wiem:evil: Gwarantuję ci, że będziesz wiedziała nim zamieszkam (...no... przynajmniej na poddaszu...). Nareszcie wstawiłaś linka do ogródka. Szukać mi się nie chciało, a gdybyś się wcześniej wydała, że swojej ogrodowej imienniczki poszukujesz, to miałabyś ode mnie taką i to bez czekania;): http://img825.imageshack.us/img825/8577/1007757s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 12.07.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 piękne te Yuki wyhodowałeś fiu fiu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.07.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Yuczka???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.07.2012 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Gwarantuję ci, że będziesz wiedziała nim zamieszkam (...no... przynajmniej na poddaszu...). Trzymam Cię za słowo;) Nareszcie wstawiłaś linka do ogródka. Szukać mi się nie chciało, a gdybyś się wcześniej wydała, że swojej ogrodowej imienniczki poszukujesz, to miałabyś ode mnie taką i to bez czekania;): http://img825.imageshack.us/img825/8577/1007757s.jpg Piękne!!! Ale może i moje urosną i też zakwitną piękne te Yuki wyhodowałeś fiu fiu:yes: Prawda, ze cudowne? Też takie chcę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.07.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Yuczka???????? Już już:D:D Ale się cieszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.07.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Już już:D:D Ale się cieszę!!! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 20.07.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 ...a jak już się sobą nacieszycie i wrócisz, to może wreszcie w bliższe rejony byś zajrzała? Nie wiem tylko czym jeszcze mógłbym cię zwabić, bo z jukami się spóźniłem, lilii jeszcze nie ma, a wiadoma konstrukcja strychowa nadal jedynie w planach na bliżej nieokreśloną przyszłość. Może w takim razie inna konstrukcja cię zachęci - zobacz jaką drogę dla ciebie zbudowałem:D: http://img.interia.pl/biznes/nimg/b/v/Most_5840476.jpg (http://biznes.interia.pl/galerie/i-biznes-sie-kreci/zobacz-kopniety-krzywy-wiadukt/zdjecie/duze,1659146,1,499) Obiecywaliście imprezę muzyczno-grilową (że o rybach nie wspomnę), więc pora coś ustalić. ...i pamiętajcie, że w jakimkolwiek stanie byście ode mnie wracali, to na tym wiadukcie i tak zawsze będzie wyglądało, że prosto się trzymacie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.07.2012 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 No teraz to już wyjścia nie ma, jak specjalnie taką konstrukcję zbudowałeś Słuchaj, najbliższy czwartek Ci pasuje? (oszalałam chyba, z tygodniowym wyprzedzeniem imprezę planować) ale wtedy tylko sami byśmy skoczyli, chyba, że rzeczywiście impreza muzyczno-grilowa z rybami w tle, to początek sierpnia, to Akordków też może ściągniemy:yes: Co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 20.07.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 O rzesz ty, orzeszku... W dodatku różowy Yuka: pasi do Twojego fotela ten wiadukt, hiehie Swoją szosą, weź tu prosto jedź przez taki most... Ciekawe, jakie będą statystyki wypadkowe po, dajmy na to, 10 latach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 20.07.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 (...)najbliższy czwartek Ci pasuje? (...)chyba, że rzeczywiście impreza muzyczno-grilowa z rybami w tle, to początek sierpnia(...) Potraktujmy w takim razie czwartek jako delikatną przymiarkę do sierpnia Odezwę się koło niedzieli (dzisiaj będę zajęty mizianiem krów na pewnym zaprzyjaźnionym ranczo;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.07.2012 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Obiecywaliście imprezę muzyczno-grilową (że o rybach nie wspomnę), więc pora coś ustalić. ...i pamiętajcie, że w jakimkolwiek stanie byście ode mnie wracali, to na tym wiadukcie i tak zawsze będzie wyglądało, że prosto się trzymacie:rolleyes: Dzięki za imprezę muzyczno-grilową o reszcie nie wspomnę Ta Twoja działka to marzenie:yes: Tylko o miskantach zapomniałam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 30.07.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 .. A JAK RYBY BRAŁY ))) za nerwy oczywiście ;-p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 31.07.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Chciałam powiedzieć, że mój małżonek ma teraz wolny weekend. Co robimy z takim fajnym wolnym ????? Impreza czy wyprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts