Edyta M 13.06.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Hejka Siostra Fajne te postepy u Was na budowie .... byle pogoda dopisala Buziaki Tak trzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.06.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Hej Dziołchy jak wam dzionek minął? Ja mogę powiedzieć że weekend udany, grillowo:stirthepot: Buziaki zostawiam. My dzisiejsze popołudnie spędziliśmy u znajomych na wsi Fajny klimat, domek stary, budowany z kamienia, do tego z tego samego kamienia (wapień) stodoła.... super:D olbrzymia działka z mnóstwem atrakcji dla starszych dzieciaków (córka znajomych zorganizowała tam urodziny:) Weekendowe spotkanie nastolatek, dziewczyny zachwycone:D:D:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.06.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 U nas zimno, wietrznie,. Na grillowanie pogoda się nie nadawała. My grillowaliśmy wczoraj na działeczce:D Dzisiaj u nas też zbyt wietrznie i trochę zimno;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.06.2010 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Hejka Siostra Fajne te postepy u Was na budowie .... byle pogoda dopisala Buziaki Tak trzymac Siostra, buziaki:hug: Gdzie Ty się podziewałaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.06.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Siostra, buziaki:hug: Gdzie Ty się podziewałaś??? Praca od rana do wieczora w tak zwanym miedzy - czasie kilka telefonow do Polski , powrot do domu tak ok. 18 :00 , sprawdzanie maili ..... jakies gotowanie na nastepny dzien , troszke snu i znow budzik dzwoni o 4:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiekhh 13.06.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 No i Wasze mury pięknie pną się do góry. A my ciągle walczymy z zerem:) Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.06.2010 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Hej Ania:DA fotki jakieś masz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiekhh 13.06.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 jasne ze fotki mamy,ale nie mam kiedy wrzucić ich na serwer i na muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.06.2010 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 To chyba musimy na inspekcję podjechać P.S. Priva już smaruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 13.06.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Yuczka, Hkm... to zdecydowanie przejęzyczenie.... ... A ja mam dziś niespodziewajkę- znaczy jutro uchylę co nieco rąbka tajemnicy;) Atijka będzie pod wrażeniem myślę ahah i średnio z domkiem związane.. Pozdr:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.06.2010 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Oj Niwuśka, zaintrygowałaś mnie...A z tymi udami to nieżle wyszło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiekhh 14.06.2010 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 to chyba musimy na inspekcję podjechać p.s. Priva już smaruję gorąco zapraszamy:) jeśli macie tylko ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 14.06.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Bo ja taka mała intrygantka jestem:) ale na spokojnie.... wsisko trza przyjąć na miękko;)- jak my to przyjęliśmy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 14.06.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Kuuurcię Yuka, Wy macie taki fajowy domek:).... A Nam taka klitka wyjdzie buuuuuuuuuu żeby tak dało się go poszerzyć tu i tam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.06.2010 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Niwuś, myślę, że będzie dobrze bez poszerzania Wyluzuj, jak zamieszkasz, wtedy będziesz mogła stwierdzić, czy mały, czy w sam raz:D Poza tym, to nas jest trochę jakby...khm... więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.06.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 .. A ja mam dziś niespodziewajkę- znaczy jutro uchylę co nieco rąbka tajemnicy;) Atijka będzie pod wrażeniem myślę ahah i średnio z domkiem związane i to pod jakim wrażeniem ciągle jestem:jawdrop: Futrzak jest czadowy:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.06.2010 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Szczerze mówiąc coś podejrzewałam, że chodzi o powiększenie rodziny ale kooooot:jawdrop::jawdrop: Zaskoczyła nas nasza Niwusia, nie ma co:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.06.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 A tak się zapierała... mówiła, że nie, bo nie ... a tu proszę:D... takie cudo do domu sprowadziła:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 14.06.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Hihihihihhh:Da bo tak czasem wychodzi:), zwierzaczek wybiera człowieka... i Nas też to trafiło:)A do tego innego powiększenia rodziny tio jeszcze czas... wa pierwych domek niechaj powstanie;) no i niechaj jakiś pracodawca mnię wreszcie przygarnie- bo już kota dostaję(jak widać dosłownie;)).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.06.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 To Niwuś w takim razie po kolei aż..... "przyjdzie kryska na Matyska" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts