Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam Pani Smith:D

Te pustaki to porotherm 25 (P+W). Stoi tego tam 3600 szt, ale nie potafię Ci teraz odpowiedzieć ile jest palet:no: W każdym razie stoją na odcinku ok. 30m w 2 rzędach. Co do ilości palet to mogę Ci powiedzieć po konsultacji z mężem (pewnie ieczorkiem):cool:

Pozdrawiam i zapraszam:)

Witam Pani Smith:D

Te pustaki to porotherm 25 (P+W). Stoi tego tam 3600 szt, ale nie potafię Ci teraz odpowiedzieć ile jest palet:no: W każdym razie stoją na odcinku ok. 30m w 2 rzędach. Co do ilości palet to mogę Ci powiedzieć po konsultacji z mężem (pewnie ieczorkiem):cool:

Pozdrawiam i zapraszam:)

to muszę przyznać że mnie zmartwiłaś... Ja potrzebuję 4500 sztuk.. i nie ma opcji żeby taką ilość jak na działce składować u nas.. ojoj.. trzeba będzie coś pokombinować..

to muszę przyznać że mnie zmartwiłaś... Ja potrzebuję 4500 sztuk.. i nie ma opcji żeby taką ilość jak na działce składować u nas.. ojoj.. trzeba będzie coś pokombinować..

I kto tu miał mieć wielki dom???:cool:

A tak na serio, może przywieziesz już pustaki jak będzie chudziak wylany i na nim poustawiasz palety.:yes:

A swoją drogą, to może te maxy mają inne wymiary i pomimo ilości sztuk, palet wcale nie będzie dużo więcej:rolleyes:

Myślę, że nie masz się co martwić na zapas:D

witam

Ja tylko przywitać się i pogratulować pięknego stanu, który we mnie rodzi makabryczną wręcz zazdrość. U mnie ruszyło 5 kwietnia więc działka przypomina pobojowisko.

A tu tak pięknie

i te formy

EE rozmarzyłam się

życzę powodzenia i pozdrowienia

Witam w moich skromnych progach:) Jak już się zaczęło, to teraz z górki:yes:, zobaczysz, że dni kilka i będziesz miała stan taki jak u mnie, a potem jeszcze chwila i dach:cool: W jakiej części Polski budujesz??

Również pozdrawiam i zapraszam ;)

Witam sasiadke, przepiekne fundamenty, tylko pozazdroscic, u nas nadal duzo trawska i jeden wielki balagan

Cześć Sąsiadko:D Ale jak ruszycie latem z kopyta, to chyba nikt Was nie dogoni;) Pozdrawiam

:oops::oops::oops: Nie ma:oops:

Wiem, wiem, obiecałam, ale na budowie mieliśmy wczoraj niespodziewanych gości (nasz Pan Murarz przywiózł jakiegoś inwestora, u którego będzie robił, żeby mu pokazać, jak wygladają izolowane fundamenty) akurat w momencie, kiedy miałam zaczynać robić fotki. Odjechali jak już zdjęcia nie wychodziły:(, bo było za ciemno. Dzisiaj zrobię, jak tylko dotrę na miejsce. Muszę się nauczyć zaczynać od robienia fotek;)

chachacha:lol2::lol2::lol2::lol2:rozweseliłaś mnie atija :)

Witam Cię serdecznie w naszym dzienniczku. Aleja gwiazd w tej sytuacji musi być ;) Jeszcze chudziak i strop to materiał będzie ;)

Pozdrawiam Cię serdecznie i zapraszam częściej :)

Pewnie,że będę zaglądać:D. Ktoś, kto zaczyna budowę domu od alei gwiazd musi być ciekawą osóbką. Jakie jeszcze masz pomysły?

Ja to muszę zobaczyć:D

Cześć, przyszłam tu do Ciebie śladem Cysiekhh :D

Fajny domek Wam się zapowiada - fundamenty imponujące :yes:

A gdzie budujecie, jeśli wolno zapytać? Może być na priv

Wasze poszukiwania idealnego projektu przypomniały mi nasze poszukiwania działki :x To był koszmar...

Pozdrawiam

milek

Witaj *milek* , miło mi Cię gościć u mnie:D

A gdzie budujecie, jeśli wolno zapytać? Może być na priv

poszło na priv ;)

Wasze poszukiwania idealnego projektu przypomniały mi nasze poszukiwania działki :x To był koszmar...

oj tak, nie chciałabym już do tego wracać:no:

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam :D