yuka 06.04.2010 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Wow, udało mi się czas zmienić I emotki znalazłam Ale i tak jeszcze długa droga przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 08.04.2010 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 hej poczytałam twój dziennik.. WIelki ten wasz dom.. I działeczka też spora.. U nas maleństwo będzie Mam pytanie, czy te pustaki czerwone na zdjęciu to MAXy? Ile tego wam tam stoi? - pytam bo mamy zamawiać i potrzebuję przewidzieć ile miejsca na to potrzeba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.04.2010 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam Pani Smith:D Te pustaki to porotherm 25 (P+W). Stoi tego tam 3600 szt, ale nie potafię Ci teraz odpowiedzieć ile jest palet:no: W każdym razie stoją na odcinku ok. 30m w 2 rzędach. Co do ilości palet to mogę Ci powiedzieć po konsultacji z mężem (pewnie ieczorkiem) Pozdrawiam i zapraszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rapwozniak 08.04.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 To jest To - Wiara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 09.04.2010 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witam Pani Smith:D Te pustaki to porotherm 25 (P+W). Stoi tego tam 3600 szt, ale nie potafię Ci teraz odpowiedzieć ile jest palet:no: W każdym razie stoją na odcinku ok. 30m w 2 rzędach. Co do ilości palet to mogę Ci powiedzieć po konsultacji z mężem (pewnie ieczorkiem) Pozdrawiam i zapraszam:) to muszę przyznać że mnie zmartwiłaś... Ja potrzebuję 4500 sztuk.. i nie ma opcji żeby taką ilość jak na działce składować u nas.. ojoj.. trzeba będzie coś pokombinować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.04.2010 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 to muszę przyznać że mnie zmartwiłaś... Ja potrzebuję 4500 sztuk.. i nie ma opcji żeby taką ilość jak na działce składować u nas.. ojoj.. trzeba będzie coś pokombinować.. I kto tu miał mieć wielki dom??? A tak na serio, może przywieziesz już pustaki jak będzie chudziak wylany i na nim poustawiasz palety. A swoją drogą, to może te maxy mają inne wymiary i pomimo ilości sztuk, palet wcale nie będzie dużo więcej:rolleyes: Myślę, że nie masz się co martwić na zapas:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikielback 10.04.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 witam Ja tylko przywitać się i pogratulować pięknego stanu, który we mnie rodzi makabryczną wręcz zazdrość. U mnie ruszyło 5 kwietnia więc działka przypomina pobojowisko.A tu tak pięknie i te formyEE rozmarzyłam siężyczę powodzenia i pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiekhh 11.04.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Witam sasiadke, przepiekne fundamenty, tylko pozazdroscic, u nas nadal duzo trawska i jeden wielki balagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.04.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 witam Ja tylko przywitać się i pogratulować pięknego stanu, który we mnie rodzi makabryczną wręcz zazdrość. U mnie ruszyło 5 kwietnia więc działka przypomina pobojowisko. A tu tak pięknie i te formy EE rozmarzyłam się życzę powodzenia i pozdrowienia Witam w moich skromnych progach:) Jak już się zaczęło, to teraz z górki:yes:, zobaczysz, że dni kilka i będziesz miała stan taki jak u mnie, a potem jeszcze chwila i dach:cool: W jakiej części Polski budujesz?? Również pozdrawiam i zapraszam Witam sasiadke, przepiekne fundamenty, tylko pozazdroscic, u nas nadal duzo trawska i jeden wielki balagan Cześć Sąsiadko:D Ale jak ruszycie latem z kopyta, to chyba nikt Was nie dogoni;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 12.04.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Przyszłam się przywitać Piękne te wasze wykopy,a fundamenty jeszcze ładniejsze. Będę tu zaglądać, bo chcę zobaczyć ciąg dalszy alei gwiazd. Będzie, co? Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.04.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 chachacha:lol2::lol2::lol2:rozweseliłaś mnie atija Witam Cię serdecznie w naszym dzienniczku. Aleja gwiazd w tej sytuacji musi być Jeszcze chudziak i strop to materiał będzie Pozdrawiam Cię serdecznie i zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 13.04.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Juka, gdzie obiecane fotki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.04.2010 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 :oops: Nie ma:oops: Wiem, wiem, obiecałam, ale na budowie mieliśmy wczoraj niespodziewanych gości (nasz Pan Murarz przywiózł jakiegoś inwestora, u którego będzie robił, żeby mu pokazać, jak wygladają izolowane fundamenty) akurat w momencie, kiedy miałam zaczynać robić fotki. Odjechali jak już zdjęcia nie wychodziły:(, bo było za ciemno. Dzisiaj zrobię, jak tylko dotrę na miejsce. Muszę się nauczyć zaczynać od robienia fotek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.04.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 chachacha:lol2::lol2::lol2:rozweseliłaś mnie atija Witam Cię serdecznie w naszym dzienniczku. Aleja gwiazd w tej sytuacji musi być Jeszcze chudziak i strop to materiał będzie Pozdrawiam Cię serdecznie i zapraszam częściej Pewnie,że będę zaglądać. Ktoś, kto zaczyna budowę domu od alei gwiazd musi być ciekawą osóbką. Jakie jeszcze masz pomysły? Ja to muszę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.04.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Pewnie,że będę zaglądać. Ktoś, kto zaczyna budowę domu od alei gwiazd musi być ciekawą osóbką. Jakie jeszcze masz pomysły? Ja to muszę zobaczyć Wiesz, te pomysły to tak w trakcie wychodzą Co będzie...zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.04.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 No, na to właśnie liczę:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 14.04.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Cześć, przyszłam tu do Ciebie śladem Cysiekhh Fajny domek Wam się zapowiada - fundamenty imponujące A gdzie budujecie, jeśli wolno zapytać? Może być na priv Wasze poszukiwania idealnego projektu przypomniały mi nasze poszukiwania działki To był koszmar... Pozdrawiam milek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.04.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Hej yukaMożesz napisać czym ocieplacie fundamenty? Styropian, czy styrodur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.04.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Witaj *milek* , miło mi Cię gościć u mnie:D A gdzie budujecie, jeśli wolno zapytać? Może być na priv poszło na priv Wasze poszukiwania idealnego projektu przypomniały mi nasze poszukiwania działki To był koszmar... oj tak, nie chciałabym już do tego wracać Pozdrawiam serdecznie i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.04.2010 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Hej yuka Możesz napisać czym ocieplacie fundamenty? Styropian, czy styrodur? Cześć atija Jest na nim napisane "styropian twardy podłoga dach" czy coś w tym stylu;) Na pewno 10cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts