Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

Ło żesz, mnie też gdzieś dyskusje umknęły....:bash: Ty Atijka, usprawiedliwiona jesteś, latasz za oknami, wentylacją dachu, ociepleniem....:stirthepot: A ja:bash::bash::bash: Może powiem tylko, na swoje usprawiedliwienie, że zaniemogłam trochę.... antybiotyk biorę i tak jakoś wolno myślę, nawet u Niwki-Stałego_Bywalca na kielonka się nie załapałam...

Buźki laski:hug:

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tutaj takie dyskusje wczoraj .... a ja ?? w dooopie....

To se chociaż dziś potańczę , za to słonko, co pięknie ma nam świecić:wave::wiggle::wiggle::wave:

Atijka dawaj Siostra bo mnie slonka jak slonka potrzeba :wave::wave:

Atijka dawaj Siostra bo mnie slonka jak slonka potrzeba :wave::wave:

Ekhm... Że tak nieśmiało poproszę, może już starczy tych wygibasów? Mnie by się trochę deszczu przydało ;) Trawę żem posiał dopiero co, a kruca bomba mało casu na podlewanie :/ Ew. proponuję zmienić rytm na bardziej indiański "o deszcz" ;)

Siostra Yuka :hug:

Sorencja , ze u Ciebie tak sie w prywate bawie ;) wybacz starszej ( umowmy sie tylko troche ) SIOSTRZE :hug:

Starszej:jawdrop: no,no.... Myślałam, że to ja jestem najstarsza w rodzinie a tu masz, chyba się upiję z tej radości:rotfl:

Dzięki, że wyprowadziłaś mnie z błędu:hug::hug::hug:

Ekhm... Że tak nieśmiało poproszę, może już starczy tych wygibasów? Mnie by się trochę deszczu przydało ;) Trawę żem posiał dopiero co, a kruca bomba mało casu na podlewanie :/ Ew. proponuję zmienić rytm na bardziej indiański "o deszcz" ;)

Tu się dostosowywować trzeba;)

A z trawą to się tak nie przejmuj, my swoją sialiśmy w ubiegłym roku na początku maja a potem przez 3 tygodnie nawet kropla deszczu nie spadła a my nie mieliśmy wody, żeby podlewać... I popatrz trawka wyrosła, ze hoho!!!

przepraszam za off top

ale skąd to

"kruca bomba mało casu"??

ardzo pilnie potrzebuję wiedzieć!

Że to cytat jakiś?? To ja też się chętnie dowiem.... Chociaż mnie to na jakiś film o wojnie wygląda (jak rozpętałem II wojnę światową?) Czekamy aż Martinezio nam wyjaśni

Że to cytat jakiś?? To ja też się chętnie dowiem.... Chociaż mnie to na jakiś film o wojnie wygląda (jak rozpętałem II wojnę światową?) Czekamy aż Martinezio nam wyjaśni

Dziewczyny to z " Vabank " J. Machulskiego :cool:

Edzia M: w dobrym uchu dzwoni, choć to nie dokładnie to ;)

Cytat konkretnie pochodzi z "Vabank II czyli riposta" ;) Tak mówił dekorator, gdy dostał zadanie przygotowania willi pod szwajcarski wygląd ;)

Cała jego wypowiedź brzmiała: "Wszystko będzie, Panie Rezyserze, według życenia" (po odejściu reżysera dodał) "Kruca bomba, mało casu"

Nieśmiertelna sentencja, moim zdaniem :)

Edzia M: w dobrym uchu dzwoni, choć to nie dokładnie to ;)

Cytat konkretnie pochodzi z "Vabank II czyli riposta" ;) Tak mówił dekorator, gdy dostał zadanie przygotowania willi pod szwajcarski wygląd ;)

Cała jego wypowiedź brzmiała: "Wszystko będzie, Panie Rezyserze, według życenia" (po odejściu reżysera dodał) "Kruca bomba, mało casu"

Nieśmiertelna sentencja, moim zdaniem :)

Hejka , hejka :cool: ......

Vabank to Vabank ...... ( Martinezio darujmy sobie te szczegoliki ;)) ....... Kwinto i tak gral w jednej i drugiej czesci :cool::cool: i to nie tylko na trabce ....

Buziaki :rolleyes:

Dzień dobry.

W filmie jest jeszcze jedna sentencja, którą można zaadaptować na potrzeby budowy domu:

Kwinto otworzył kasę a "szopenfeldziarze" pytają: Jak pan to zrobił? - Kwinto odpowiada "Trzeba.. było.. uważać.."

To pasuje do niektórych sytuacji na budowie......

Ale moim ulubionym tekstem jest ten

"Co mam powiedzieć Spiętemu" A Kwinto -"Żeby się rozpiął'.

Siostra Yuka , a gdzie foty w dzienniku ?????

Nie chce sie pracowac leniuszku :wiggle:...... DO ROBOTY !!!!! bo jak to mowia ..... MALO CASU :)

Edi, no przecież pisałam, że PM swojego oddałam na inną budowę:rolleyes:

Płaczę za nim rzewnymi łzami:cry: więc wpadł dzisiaj na chwilkę i nadproża nad fixami mi zrobił:cool:

Ale jeszcze zdjęć nie zgrałam.... Jak przejrzę i coś będzie się do publikacji nadawać;) to wstawię:stirthepot:

Cześć wszystkim:welcome:

Faktycznie, to Vabank!!! :bash::bash::bash: Nawiasem mówiąc, uważam, że to jedna z lepszych (o ile nie najlepsza;)) komedii wszechczasów:D

Tymi cytatami zachęciliście mnie, żebym obejrzała jeszcze raz, tylko kiedy???

Kruca bomba, mało casu:cool:

Siostra Yuka :cool:

A co powiesz o filmiku " SEKSMISJA " ( lubie te komedie ) ...... :wiggle: