Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

Edi, no przecież pisałam, że PM swojego oddałam na inną budowę:rolleyes:

Płaczę za nim rzewnymi łzami:cry: więc wpadł dzisiaj na chwilkę i nadproża nad fixami mi zrobił:cool:

Ale jeszcze zdjęć nie zgrałam.... Jak przejrzę i coś będzie się do publikacji nadawać;) to wstawię:stirthepot:

Hejka Hejka :)

Ja tutaj nie o PM mowie tylko o tym , ze jak PM-a na dzialce brak ....... to Siostra Yuka rekawki powinna podciagnac i za piekna kielnie sie brac .... co rychlo murujac pustaczek za pustaczkiem ... wprawiajac w podziw Majsterka ktory wrociwszy do pracy zrobi tak ..... :jawdrop::jawdrop:, no albo tak :bash::bash:

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Siostra Yuka :cool:

A co powiesz o filmiku " SEKSMISJA " ( lubie te komedie ) ...... :wiggle:

Suuuuper jest, też lubię, ale Vabank chyba bardziej:D

Hejka Hejka :)

Ja tutaj nie o PM mowie tylko o tym , ze jak PM-a na dzialce brak ....... to Siostra Yuka rekawki powinna podciagnac i za piekna kielnie sie brac .... co rychlo murujac pustaczek za pustaczkiem ... wprawiajac w podziw Majsterka ktory wrociwszy do pracy zrobi tak ..... :jawdrop::jawdrop:, no albo tak :bash::bash:

Kochana, chyba muszę zrobić jak radzisz..... bo na razie to na szarym końcu już jestem:cry: Wy wszystkie niedługo się wprowadzicie, a ja.....

dzieeeeń dooooobry:) witam wszystkich w pirszym dniu lata :D

i życzę, żeby ekipa yukowa powróciła i wzięła si do roboty, bo kurna jak nieeee, to weźmiem ich i ......;), jako my siostry som;)

buźki:hug:

Niwka, muszę chyba coś powiedzieć ostrego tej mojej ekipie... Niech rękawki zawijają i dooo rooooboootyyyyy!!!!! ;)

Kochana, chyba muszę zrobić jak radzisz..... bo na razie to na szarym końcu już jestem:cry: Wy wszystkie niedługo się wprowadzicie, a ja.....

Siostra Yuka nie zalamuj sie :)...... u mnie tez nie tak wesolo od 24 kwietnia siedze w ziemi .... a dzisiaj szkoda gadac .... wylali mi B20 na chudziak :bash::bash::bash:................ bo PM sie pomylil w zamowieniu . A kto za to zaplaci ?????

Mowie Ci Siostra robia te budowlance co chca ......

buziaki :hug:

Yuka ja Cię bardzo chętnie u mnie na Euro i w ogóle.;)

Jednak nie martw nic, Twoje majstry mają zobowiązania i ich dotrzymują, to znaczy, że porządne chłopy. Mówiłaś, że do Ciebie przyjdą w wakacje a tu już pół domu stoi. :):)

Jak już do roboty sie wezmą to ja do Cię na Euro pojadę. Za późno zaczęłam się rozglądać za tynkarzem

Edytuś, popieram to co mówi Atijka i Martinezio: ) Ty się niunia nie boj;)

Ykunia Kochana, nasi (że w sensie panowie z ekipy) to czasem jakby sok z gumijagód podpijali albo tego no, ten eliksir od Panoramixa:D- to w ogóle inna bajka:) Twoja Ekipa(tak jak powiedziała Atjka) to równe chopy i słowne chopy i zobaciś, że jak wpadną do Cię to w mig hawirrę Wam postawią:) - aaa, no i ten Wakaaacje jużci są, to już niedługo Niunia:hug::hug::hug:

3majcie się cieplutko :hug::hug::hug:

Siostrzyczki kochane:hug:

Jak dobrze, że tu jesteście:wave:

To prawda, solidny facet i słowny ten mój PM...

Ale wiecie, jak to jest, ładna pogoda, wszędzie się coś dzieje, a u nas nic:(

Ale w związku z tym przestojem, mam kolejny pomysł na część ogrodu:cool:, muszę mojego M. tylko zmolestować, żeby ciężką robotę pomógł mi odwalić, a potem na zakupki i nasadzenia:):):)

Edyta: spoko, nie ma tego złego :) Gorzej, jakby B10 wylali na strop :> Teraz będziesz mogła tirem zaparkować w salonie i się nie zapadnie :D

Co prawda to prawda ....... :cool: , ale ..... jak to mowia Wszystko dobre co sie Dobrze konczy ..........

Mam B20 zaplacilam jak za B15 ......... Majsterek jak obiecal tak i zalatwil :cool:

Edytko

Martinezio mądrze gada;) tylko kieszeń trochę cieńsza

U mnie też B 20 i to jeszcze przepłacony przez tą moja drogę:bash:

Hejka Anulka :rolleyes:

No wlasnie , a ziarnko do ziarnka ....... i chalupka gotowa :cool:

Edytuś, popieram to co mówi Atijka i Martinezio: ) Ty się niunia nie boj;)

Ykunia Kochana, nasi (że w sensie panowie z ekipy) to czasem jakby sok z gumijagód podpijali albo tego no, ten eliksir od Panoramixa:D- to w ogóle inna bajka:) Twoja Ekipa(tak jak powiedziała Atjka) to równe chopy i słowne chopy i zobaciś, że jak wpadną do Cię to w mig hawirrę Wam postawią:) - aaa, no i ten Wakaaacje jużci są, to już niedługo Niunia:hug::hug:

3majcie się cieplutko :hug::hug:

Niwus :rolleyes:, a jestes pewna ze niczego nie podpalaja ( w sensie ......... trawki ;))

Siostrzyczki kochane:hug:

Jak dobrze, że tu jesteście:wave:

To prawda, solidny facet i słowny ten mój PM...

Ale wiecie, jak to jest, ładna pogoda, wszędzie się coś dzieje, a u nas nic:(

Ale w związku z tym przestojem, mam kolejny pomysł na część ogrodu:cool:, muszę mojego M. tylko zmolestować, żeby ciężką robotę pomógł mi odwalić, a potem na zakupki i nasadzenia:):):)

Siostra Yuka

primo po pierwsze to sorrki , ze znow prywate u Ciebie uprawiam i na posty odpowiadam ....

primo po drugie to Kochana moja zapraszam do mnie jest roboty w cholere :stirthepot: i nasadzac tez mozesz nawet na betonie w salonie ;).

primo po trzecie to moge poprosic mojego PM-a aby w niedziele podskoczyl na Twoja budowe i podciagnal z chlopakami to i owo Chlop rowny jest mysle , ze sie zgodzi .......

Buziaczki i zero zalamki PLEASE ...... a na pocieszenie to powiem Ci , ze ja w swoim domku tez na EURO nie bede :eek:

Ja też, ja też, ja też :hug::hug:

i ja też, ja też, ja też poplosiem jakiś pomysł na ogród- bo wiesz Niunia Yukunia, że ja sierotka ogrodowa jezdem :oops: .... nioooo :(

ogólnie tio jezdem:) tejż w Wami calemi siłami:) :hug::hug::hug: kurna ale to kiszka pisać tak nie po polskiemu Szanownej Siostrze Doktoryzowanej:oops: