Edyta M 18.06.2010 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Edi, no przecież pisałam, że PM swojego oddałam na inną budowę Płaczę za nim rzewnymi łzami:cry: więc wpadł dzisiaj na chwilkę i nadproża nad fixami mi zrobił Ale jeszcze zdjęć nie zgrałam.... Jak przejrzę i coś będzie się do publikacji nadawać to wstawię Hejka Hejka Ja tutaj nie o PM mowie tylko o tym , ze jak PM-a na dzialce brak ....... to Siostra Yuka rekawki powinna podciagnac i za piekna kielnie sie brac .... co rychlo murujac pustaczek za pustaczkiem ... wprawiajac w podziw Majsterka ktory wrociwszy do pracy zrobi tak ..... :jawdrop:, no albo tak :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 20.06.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 WitamMilego popoludnia zycze:stereo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 21.06.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 dzieeeeń dooooobry:) witam wszystkich w pirszym dniu lata i życzę, żeby ekipa yukowa powróciła i wzięła si do roboty, bo kurna jak nieeee, to weźmiem ich i ......, jako my siostry som;) buźki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.06.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Czeeee Siostrzyczki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.06.2010 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Siostra Yuka A co powiesz o filmiku " SEKSMISJA " ( lubie te komedie ) ...... Suuuuper jest, też lubię, ale Vabank chyba bardziej:D Hejka Hejka Ja tutaj nie o PM mowie tylko o tym , ze jak PM-a na dzialce brak ....... to Siostra Yuka rekawki powinna podciagnac i za piekna kielnie sie brac .... co rychlo murujac pustaczek za pustaczkiem ... wprawiajac w podziw Majsterka ktory wrociwszy do pracy zrobi tak ..... :jawdrop:, no albo tak :bash: Kochana, chyba muszę zrobić jak radzisz..... bo na razie to na szarym końcu już jestem:cry: Wy wszystkie niedługo się wprowadzicie, a ja..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.06.2010 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Witam Milego popoludnia zycze:stereo: Witaj i.... miłego... lata P.S. Popołudnie jak i cały weekend miłe były, u Teścia na imieninach byliśmy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.06.2010 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 dzieeeeń dooooobry:) witam wszystkich w pirszym dniu lata i życzę, żeby ekipa yukowa powróciła i wzięła si do roboty, bo kurna jak nieeee, to weźmiem ich i ......, jako my siostry som;) buźki:hug: Niwka, muszę chyba coś powiedzieć ostrego tej mojej ekipie... Niech rękawki zawijają i dooo rooooboootyyyyy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.06.2010 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Czeeee Siostrzyczki;) Czeeee Atijka Byłam u Ciebie, widziałam jak mocno zaawansowana już jesteś:rotfl: Ja jak się nie pospieszę, a raczej tych moich PM, to rzeczywiście na EURO bedę musiała do Cię jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.06.2010 02:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Kochana, chyba muszę zrobić jak radzisz..... bo na razie to na szarym końcu już jestem:cry: Wy wszystkie niedługo się wprowadzicie, a ja..... Siostra Yuka nie zalamuj sie ...... u mnie tez nie tak wesolo od 24 kwietnia siedze w ziemi .... a dzisiaj szkoda gadac .... wylali mi B20 na chudziak :bash:................ bo PM sie pomylil w zamowieniu . A kto za to zaplaci ????? Mowie Ci Siostra robia te budowlance co chca ...... buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 22.06.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Edyta: spoko, nie ma tego złego Gorzej, jakby B10 wylali na strop :> Teraz będziesz mogła tirem zaparkować w salonie i się nie zapadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.06.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Yuka ja Cię bardzo chętnie u mnie na Euro i w ogóle. Jednak nie martw nic, Twoje majstry mają zobowiązania i ich dotrzymują, to znaczy, że porządne chłopy. Mówiłaś, że do Ciebie przyjdą w wakacje a tu już pół domu stoi. :) Jak już do roboty sie wezmą to ja do Cię na Euro pojadę. Za późno zaczęłam się rozglądać za tynkarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.06.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Edytko Martinezio mądrze gada;) tylko kieszeń trochę cieńsza U mnie też B 20 i to jeszcze przepłacony przez tą moja drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 22.06.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Edytuś, popieram to co mówi Atijka i Martinezio: ) Ty się niunia nie boj;) Ykunia Kochana, nasi (że w sensie panowie z ekipy) to czasem jakby sok z gumijagód podpijali albo tego no, ten eliksir od Panoramixa:D- to w ogóle inna bajka:) Twoja Ekipa(tak jak powiedziała Atjka) to równe chopy i słowne chopy i zobaciś, że jak wpadną do Cię to w mig hawirrę Wam postawią - aaa, no i ten Wakaaacje jużci są, to już niedługo Niunia:hug::hug: 3majcie się cieplutko :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.06.2010 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Siostrzyczki kochane:hug: Jak dobrze, że tu jesteście:wave: To prawda, solidny facet i słowny ten mój PM... Ale wiecie, jak to jest, ładna pogoda, wszędzie się coś dzieje, a u nas nic:( Ale w związku z tym przestojem, mam kolejny pomysł na część ogrodu:cool:, muszę mojego M. tylko zmolestować, żeby ciężką robotę pomógł mi odwalić, a potem na zakupki i nasadzenia:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.06.2010 01:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Edyta: spoko, nie ma tego złego Gorzej, jakby B10 wylali na strop :> Teraz będziesz mogła tirem zaparkować w salonie i się nie zapadnie Co prawda to prawda ....... , ale ..... jak to mowia Wszystko dobre co sie Dobrze konczy .......... Mam B20 zaplacilam jak za B15 ......... Majsterek jak obiecal tak i zalatwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.06.2010 01:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Edytko Martinezio mądrze gada;) tylko kieszeń trochę cieńsza U mnie też B 20 i to jeszcze przepłacony przez tą moja drogę Hejka Anulka No wlasnie , a ziarnko do ziarnka ....... i chalupka gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.06.2010 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Edytuś, popieram to co mówi Atijka i Martinezio: ) Ty się niunia nie boj;) Ykunia Kochana, nasi (że w sensie panowie z ekipy) to czasem jakby sok z gumijagód podpijali albo tego no, ten eliksir od Panoramixa:D- to w ogóle inna bajka:) Twoja Ekipa(tak jak powiedziała Atjka) to równe chopy i słowne chopy i zobaciś, że jak wpadną do Cię to w mig hawirrę Wam postawią - aaa, no i ten Wakaaacje jużci są, to już niedługo Niunia:hug: 3majcie się cieplutko :hug: Niwus , a jestes pewna ze niczego nie podpalaja ( w sensie ......... trawki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.06.2010 01:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Siostrzyczki kochane:hug: Jak dobrze, że tu jesteście:wave: To prawda, solidny facet i słowny ten mój PM... Ale wiecie, jak to jest, ładna pogoda, wszędzie się coś dzieje, a u nas nic:( Ale w związku z tym przestojem, mam kolejny pomysł na część ogrodu:cool:, muszę mojego M. tylko zmolestować, żeby ciężką robotę pomógł mi odwalić, a potem na zakupki i nasadzenia:):) Siostra Yuka primo po pierwsze to sorrki , ze znow prywate u Ciebie uprawiam i na posty odpowiadam .... primo po drugie to Kochana moja zapraszam do mnie jest roboty w cholere i nasadzac tez mozesz nawet na betonie w salonie . primo po trzecie to moge poprosic mojego PM-a aby w niedziele podskoczyl na Twoja budowe i podciagnal z chlopakami to i owo Chlop rowny jest mysle , ze sie zgodzi ....... Buziaczki i zero zalamki PLEASE ...... a na pocieszenie to powiem Ci , ze ja w swoim domku tez na EURO nie bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.06.2010 01:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 A no i te buziaczki bo zapomnialam wkleic ...........:hug::hug:a raczej przytulaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 23.06.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Ja też, ja też, ja też :hug: i ja też, ja też, ja też poplosiem jakiś pomysł na ogród- bo wiesz Niunia Yukunia, że ja sierotka ogrodowa jezdem .... nioooo ogólnie tio jezdem:) tejż w Wami calemi siłami:) :hug: kurna ale to kiszka pisać tak nie po polskiemu Szanownej Siostrze Doktoryzowanej:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts