Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Siostra Yuka

primo po pierwsze to sorrki , ze znow prywate u Ciebie uprawiam i na posty odpowiadam ....

primo po drugie to Kochana moja zapraszam do mnie jest roboty w cholere :stirthepot: i nasadzac tez mozesz nawet na betonie w salonie ;).

primo po trzecie to moge poprosic mojego PM-a aby w niedziele podskoczyl na Twoja budowe i podciagnal z chlopakami to i owo Chlop rowny jest mysle , ze sie zgodzi .......

Buziaczki i zero zalamki PLEASE ...... a na pocieszenie to powiem Ci , ze ja w swoim domku tez na EURO nie bede :eek:

Kochana, przecież u siostry to jak u siebie, nie??? To po pierwsze primo:)

U mnie też roboty w cholerę, a przecież na betonie kwiaty nie rosną, ale przy domku to chętnie coś Ci skopię:lol2::lol2::lol2: To po drugie primo:)

A Twojemu PM-owi daj odpocząć w niedzielę. To po trzecie primo;)

Buziaki kochana:hug:

Ja też, ja też, ja też :hug::hug:

i ja też, ja też, ja też poplosiem jakiś pomysł na ogród- bo wiesz Niunia Yukunia, że ja sierotka ogrodowa jezdem :oops: .... nioooo :( (...)

kurna ale to kiszka pisać tak nie po polskiemu Szanownej Siostrze Doktoryzowanej:oops:

Kochana co chcesz i kiedy chcesz coś robić to pomyślimy i pomożemy. Mam nadzieję, że Tolusia nam rad jakichś udzieli i będziemy mieć pięknie:D:D

A tylko Słońce spróbuj zmienić styl pisania to z rodziny wypiszemy!!! I z Szanownymi mi tu nie wyjeżdżaj, bo, bo, bo.... nie i już!!!;)

:hug::hug:

Od jutra wakacje

Kiedy Twój PM przychodzi?;)

W drugim tygodniu:D Wiesz, my umówiliśmy się na zakończenie roboty we wrześniu i w tym czasie na pewno się wyrobi, ale ja chciałabym juuuuuużżżżżz:D:D:D

Domek rośnie jak na drożdżach :wiggle: .Pięknie:)

Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę:)

Witaj Olu:hug:

Rośnie, ale nie tak szybko jak bym chciała...

Również miłego wieczorka:stereo:

nie bedem zmieniać- promisssss :yes: i poczułam się jak ktoś zupeełnie wyjątkowy- żeś wyraziła chęć pomyslenia i pomożenia sierotce ogrodowej mnię:D hihihihhhhh ja uwielbiaju Cjebja:D:D::D

:hug::hug::hug:

a toż dla tych paskudnistych chmurzysk co to mi łepetyna od nich wylata : a kysz, a kysz, akysz:wave:

Hejka Siostra .......:wiggle:

Zdazylam przed polnoca wpasc do Ciebie czyli jeszcze sobota u mnie ......

Milego wypoczynku i trzymam kciuki za powrot EKIPY ..... no niech juz wreszcie cos buduja :cool: u Ciebie :stirthepot:

Buziaczki :)