atija 23.06.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Poprzytulać się przyszłam :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.06.2010 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Siostra Yuka primo po pierwsze to sorrki , ze znow prywate u Ciebie uprawiam i na posty odpowiadam .... primo po drugie to Kochana moja zapraszam do mnie jest roboty w cholere i nasadzac tez mozesz nawet na betonie w salonie . primo po trzecie to moge poprosic mojego PM-a aby w niedziele podskoczyl na Twoja budowe i podciagnal z chlopakami to i owo Chlop rowny jest mysle , ze sie zgodzi ....... Buziaczki i zero zalamki PLEASE ...... a na pocieszenie to powiem Ci , ze ja w swoim domku tez na EURO nie bede Kochana, przecież u siostry to jak u siebie, nie??? To po pierwsze primo:) U mnie też roboty w cholerę, a przecież na betonie kwiaty nie rosną, ale przy domku to chętnie coś Ci skopię:lol2: To po drugie primo:) A Twojemu PM-owi daj odpocząć w niedzielę. To po trzecie primo;) Buziaki kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.06.2010 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Ja też, ja też, ja też :hug: i ja też, ja też, ja też poplosiem jakiś pomysł na ogród- bo wiesz Niunia Yukunia, że ja sierotka ogrodowa jezdem .... nioooo (...) kurna ale to kiszka pisać tak nie po polskiemu Szanownej Siostrze Doktoryzowanej:oops: Kochana co chcesz i kiedy chcesz coś robić to pomyślimy i pomożemy. Mam nadzieję, że Tolusia nam rad jakichś udzieli i będziemy mieć pięknie:D:D A tylko Słońce spróbuj zmienić styl pisania to z rodziny wypiszemy!!! I z Szanownymi mi tu nie wyjeżdżaj, bo, bo, bo.... nie i już!!! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.06.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Poprzytulać się przyszłam :hug: Siostra:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 24.06.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Od jutra wakacje Kiedy Twój PM przychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.06.2010 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Od jutra wakacje Kiedy Twój PM przychodzi? W drugim tygodniu:D Wiesz, my umówiliśmy się na zakończenie roboty we wrześniu i w tym czasie na pewno się wyrobi, ale ja chciałabym juuuuuużżżżżz:D:D:D Domek rośnie jak na drożdżach .Pięknie:) Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę Witaj Olu:hug: Rośnie, ale nie tak szybko jak bym chciała... Również miłego wieczorka:stereo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 25.06.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 nie bedem zmieniać- promisssss i poczułam się jak ktoś zupeełnie wyjątkowy- żeś wyraziła chęć pomyslenia i pomożenia sierotce ogrodowej mnię hihihihhhhh ja uwielbiaju Cjebja:D:D: :hug: a toż dla tych paskudnistych chmurzysk co to mi łepetyna od nich wylata : a kysz, a kysz, akysz:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 25.06.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 i u Yuki pusto ... wsio w porządku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.06.2010 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Wsio w porządku:D Tylko nic się nie dzieje (w sensie budowlanego;)) a i tak jakoś mało czasu żeby przed kompem posiedzieć Buźki Niwcia P.S. Są już fotki u Ciebie?? Wszak koniec tygodnia już.... Lecę sprawdzić:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 25.06.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 część żem jużci zainstalowiła, a części(tej B.tkowej jeszcze nie, bo kurna wydębić od Niego za chiny nie mogę- ale sposoby są (niedomówienie Jasiu:))).... takżę spokojnie, cły czas do przodu:) a jak tam Nasze Kochane Siostrzenice na wakacjach??? buźki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.06.2010 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Byłam u Ciebie, Lucka widziałam;) i Hawirkę też A siostrzenice wreszcie wyspać się mogą (bo my już wczoraj zakończenie roku mieliśmy:D:D:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.06.2010 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Hejka Siostra ....... Zdazylam przed polnoca wpasc do Ciebie czyli jeszcze sobota u mnie ...... Milego wypoczynku i trzymam kciuki za powrot EKIPY ..... no niech juz wreszcie cos buduja u Ciebie Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.06.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Czeeee Siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.06.2010 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Cześć Siostrzyczki:hug: Edytka, już niedługo wrócą to wtedy wezmą się do roboty;) i migusiem domek stanie:D (mam nadzieję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.06.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 To dobrze , bo pogoda sprzyja ............. podobno nawet upaly zapowiadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.06.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Cholerka za szybko kliknelam na " wyslij " ............ sorrki i buziaczki jeszcze mialy byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.06.2010 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Super, że ta pogoda ma być fajna, to my ze swojej "plaży" trochę skorzystamy:)Buźki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.06.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Macie tych hektarow ........ troche , ale za to jakie piekne i zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.06.2010 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Ale mamy też "prawdziwą plażę";) tzn zasypaliśmy to zagłębienie terenu pod domem w sobotę i powstała superowa plaża. Może jutro wkleję jakieś fotki, bo dzisiaj to spać zmykam już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.06.2010 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Ok. fajny pomysl ...... dobrej nocki Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts