Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajna ta Twoja plaża. leż i się opalaj, bo jak PM- y wrócą to ....do roboty a nie na plażę... chłopaków rozpraszać:)

zdecydowanie popieram:yes: w końcu co siostra powie, to siostra przytaknie;) ale to zdecydowanie prawdziwe słowa... leż bo ekipa wpadnie i zrobią Ci jesień średniowiecza z plaży;)

buzia Yukunia:hug:

a my w tamtym roku mięliśmy osy .... w ziemi:O ale chyba zima je wymroziła :D .... całe szczęście, żeście się pozbyli ich:)

noi kwiatki jak zawsie siuperaśne- jakone hosty, taak??? zapamniętaj Niwka;)

Cześć Siostra:hug:

Ale powiem Ci, że te nasze to uparte cholery, jak nie wiem co:eek:

Codziennie próbują odnawiać to gniazdo:stirthepot: A są tym bardziej niebezieczne, że ja jestem uczulona na ich użądlenia:mad::mad::mad: więc mój Mężuś atakuje każdą w pobliżu:cool:

yuka, troszke mnie u ciebie nie było. Przyznaję ze skruchą. A tu takie zmiany :jawdrop:Jestem pod ogromnym wrażeniem.

W której części Łodzi wy budujecie, że tyle wody? Myślałam, że u mnie jest najbardziej mokro...

Cześć AGPka:D

Wszelki Duch......;)

No usprawiedliwiona jesteś kobietko, bo zasuwasz z tą swoją budową jak mały samochodzik i jeszcze maluchy na wychowaniu:cool:

A woda tak naprawdę pojawiła się 2 razy: raz w wykopach pod kanalizę a drugi raz po tej burzy, co u Was chyba garaż zalało (widzisz, ja śledzę co się u Ciebie dzieje, tylko czasu tylko na czytanie starcza;))

Buziaki i zaglądaj częściej, zapraszam:hug:

Cześć Siostra

Ale powiem Ci, że te nasze to uparte cholery, jak nie wiem co:eek:

Codziennie próbują odnawiać to gniazdo:stirthepot: A są tym bardziej niebezieczne, że ja jestem uczulona na ich użądlenia:mad::mad: więc mój Mężuś atakuje każdą w pobliżu:cool:

O, ooooooł:o To rzeczywiście niebezpiecznie :o .... a może do Straży Pożarnej dajcie znać- jak szerszenie ewakuują to i osy powinni.... 3maj się siostra:hug: i dobrego Masz Mężulka- bodyguarda Takiego, nieeem :cool: 3maj się Yukunia Kochana:hug:

Hejka Siostra :cool:

Ty o osach nie nawijaj ............. tylko pisz co tam w temacie budowania !!!! :stirthepot:

Buziaczki :hug:

właśnie, właśnie kiedy Ekippa "marnotrawna" powraca???

oby szybko, bo normalnieeeee ja nie wiem co im zrobimy jak się rodzinką całą zbierzemy ;) ...... joke, nieeem;)

Więc tak: W temacie budowania: powoli, ale do przodu:cool: Ekipa powinna jutro, najdalej pojutrze wrócić "na dobre", tzn do zalania stropu, potem chwila przerwy... Ale w tzw. międzyczasie pojawili się chyba 2 albo 3 razy i stan wygląda tak: ściany zewnętrzne wszystkie wybudowane, do zaszalowania tylko nadproża nad garażem i nad wyjściem tarasowym:cool:, wewnętrzne nośne też podciągnięte, tylko jeszcze nie do końca;) no i co..... układanie stropu zostało. Qrcze, tylko to złośliwość rzeczy martwych, bo uwierzcie mi, żadne zdjęcie nie nadaje się do publikacji;)

A ja szaleję w ogrodzie i w sobotę robiłam.... wrzosowisko:cool: