atija 28.06.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Fajna ta Twoja plaża. leż i się opalaj, bo jak PM- y wrócą to ....do roboty a nie na plażę... chłopaków rozpraszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.06.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Fajna ta Twoja plaża. leż i się opalaj, bo jak PM- y wrócą to ....do roboty a nie na plażę... chłopaków rozpraszać zdecydowanie popieram:yes: w końcu co siostra powie, to siostra przytaknie;) ale to zdecydowanie prawdziwe słowa... leż bo ekipa wpadnie i zrobią Ci jesień średniowiecza z plaży;) buzia Yukunia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.06.2010 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Hejka Dziewczynki:hug: Na plaży na razie tylko moje dziewczyny polegują Ja jakoś inaczej zawsze na działce wypoczywam A PM mogą z plaży robić jesień średniowiecza (super tekst:lol2::lol2:) byleby już wrócili:rolleyes::rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.06.2010 03:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Hejka PM-y wroccie ( do jasnej cholery ) juz do YUKI ............:wave: bo chcemy zobaczyc jak bedzie domek wygladal po wybudowaniu !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.06.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 a my w tamtym roku mięliśmy osy .... w ziemi:O ale chyba zima je wymroziła .... całe szczęście, żeście się pozbyli ich:) noi kwiatki jak zawsie siuperaśne- jakone hosty, taak??? zapamniętaj Niwka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 01.07.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 yuka, troszke mnie u ciebie nie było. Przyznaję ze skruchą. A tu takie zmiany :jawdrop:Jestem pod ogromnym wrażeniem.W której części Łodzi wy budujecie, że tyle wody? Myślałam, że u mnie jest najbardziej mokro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.07.2010 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Hejka PM-y wroccie ( do jasnej cholery ) juz do YUKI ............:wave: bo chcemy zobaczyc jak bedzie domek wygladal po wybudowaniu !!!!! Hejka Edytka:hug: Chyba się przestraszyli takiej buńczucznej dziewczynki:cool::cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.07.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 a my w tamtym roku mięliśmy osy .... w ziemi:O ale chyba zima je wymroziła .... całe szczęście, żeście się pozbyli ich:) noi kwiatki jak zawsie siuperaśne- jakone hosty, taak??? zapamniętaj Niwka;) Cześć Siostra:hug: Ale powiem Ci, że te nasze to uparte cholery, jak nie wiem co:eek: Codziennie próbują odnawiać to gniazdo:stirthepot: A są tym bardziej niebezieczne, że ja jestem uczulona na ich użądlenia:mad::mad: więc mój Mężuś atakuje każdą w pobliżu:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.07.2010 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 yuka, troszke mnie u ciebie nie było. Przyznaję ze skruchą. A tu takie zmiany :jawdrop:Jestem pod ogromnym wrażeniem. W której części Łodzi wy budujecie, że tyle wody? Myślałam, że u mnie jest najbardziej mokro... Cześć AGPka:D Wszelki Duch...... No usprawiedliwiona jesteś kobietko, bo zasuwasz z tą swoją budową jak mały samochodzik i jeszcze maluchy na wychowaniu:cool: A woda tak naprawdę pojawiła się 2 razy: raz w wykopach pod kanalizę a drugi raz po tej burzy, co u Was chyba garaż zalało (widzisz, ja śledzę co się u Ciebie dzieje, tylko czasu tylko na czytanie starcza;)) Buziaki i zaglądaj częściej, zapraszam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 02.07.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Cześć Siostra Ale powiem Ci, że te nasze to uparte cholery, jak nie wiem co:eek: Codziennie próbują odnawiać to gniazdo:stirthepot: A są tym bardziej niebezieczne, że ja jestem uczulona na ich użądlenia:mad: więc mój Mężuś atakuje każdą w pobliżu:cool: O, ooooooł To rzeczywiście niebezpiecznie .... a może do Straży Pożarnej dajcie znać- jak szerszenie ewakuują to i osy powinni.... 3maj się siostra:hug: i dobrego Masz Mężulka- bodyguarda Takiego, nieeem 3maj się Yukunia Kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 02.07.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Ja bym proponował spróbować wytruć te osy - jest taki spray na osy od Raid-a (są też inne, ale Raid to uznana marka). Ma on tak skonstruowany dozownik, że sika on dość daleko taką strużką i można z bezpiecznej odległości eksterminować te szkodniki. Coś jak snajperka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.07.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Niwuśka, wczoraj jeszcze pojedyncze się kręciły, ale dzisiaj już nie było ani jednej:cool::cool: Martinezio, dzięki za informację, nie wiedziałam, że takie coś jest:eek::eek: Mam nadzieję, że nie będzie już potrzebne, ale dobrze wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 02.07.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 sie wie, że nie było;) w końcu bodyguard czuwa, nieeeem;) i wszystkie wykillerował, nieeem;) nooooooooo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.07.2010 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 nom;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.07.2010 03:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Hejka Siostra Ty o osach nie nawijaj ............. tylko pisz co tam w temacie budowania !!!! :stirthepot: Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 03.07.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 właśnie, właśnie:) kiedy Ekippa "marnotrawna" powraca??? oby szybko, bo normalnieeeee ja nie wiem co im zrobimy jak się rodzinką całą zbierzemy ...... joke, nieeem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.07.2010 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Yuka Siostra Gdzies TYYYYYYYYYY Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 05.07.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Yuka pewnie jeszcze na działeczce imprezuje:wiggle: Piekne masz kwiatki na działce, a z osami to nie odważyłabym sie nigdy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.07.2010 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Yuka Siostra Gdzies TYYYYYYYYYY Buziaki Czeeeeść No zgadnij gdzie ja mogę być i co robić:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.07.2010 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Hejka Siostra Ty o osach nie nawijaj ............. tylko pisz co tam w temacie budowania !!!! Buziaczki właśnie, właśnie kiedy Ekippa "marnotrawna" powraca??? oby szybko, bo normalnieeeee ja nie wiem co im zrobimy jak się rodzinką całą zbierzemy ...... joke, nieeem;) Więc tak: W temacie budowania: powoli, ale do przodu:cool: Ekipa powinna jutro, najdalej pojutrze wrócić "na dobre", tzn do zalania stropu, potem chwila przerwy... Ale w tzw. międzyczasie pojawili się chyba 2 albo 3 razy i stan wygląda tak: ściany zewnętrzne wszystkie wybudowane, do zaszalowania tylko nadproża nad garażem i nad wyjściem tarasowym:cool:, wewnętrzne nośne też podciągnięte, tylko jeszcze nie do końca;) no i co..... układanie stropu zostało. Qrcze, tylko to złośliwość rzeczy martwych, bo uwierzcie mi, żadne zdjęcie nie nadaje się do publikacji;) A ja szaleję w ogrodzie i w sobotę robiłam.... wrzosowisko:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts