Edyta M 09.07.2010 03:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Hejka Siostra Yuka No to ja tez w kwestii BETONU ....... powiem jak u mnie bedzie : W sobote zalewamy strop B25 dodajemy specjalny " opozniacz wiazania " zeby pajaczki sie nie porobily jak za szybko wyschnie , w srode w planach rozpoczecie murowania scian poddasza , rozszalowanie stropu po min. 21 dniach . To tak w skrocie ..... a jak bedzie zobaczymy , na obecna chwile Pan nadal robi zbrojenia ( jest tego w cholere i troche ) ale jak robi to :jawdrop:, jutro wkleje foty dodam tylko , ze na moj dom wchodzi ok. 6 ton stali !!!! . Normalnie uwielbiam takie zarabiste budowanie i jak " Grzeski " wiedza co i jak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 09.07.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 żal mi Martinezia. Weź i się tłumacz przed Babami ... ale to on mnie sprowokował To Martinezio wszystkiemu winny;);) W razie co, będziesz chłopie się tłumaczył Ekhm... Jako przedstawiciel płci męskiej, bądź co bądź, chciałem wrócić do bardziej naturalnych metod... ten tego... Hyhy... Spokojne Wasze uczesane (bądź nie, zwłaszcza rano) - jakby co, to jestem do dyspozycji Jeno o cierpliwość proszę, bo neta mam tylko w robocie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 09.07.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 wierzę i ufam, bo to jest podstawa , że "moje pajączki" to pikuś, a przeraszam Pan Pikuś i nic się dalej z nimi dziać nie będzie Yukunia, Atijka ma rację, teraz to ja Ci tylko współczuć mogiem jak zasypią Cię pytaniami i innymi rozmyślaniami.......łoooosz Edytuś to Ty nie będziesz mieć domku tylko prawdziwą Twierdzę, bo tak na Chudziaku Tirem możesz parkować i jak się okazuję na stropie tyyyż- tylko dzie takiego tira znajść ) Martinezio, łoooo człowieku po łyyykenidze to możesz mieć wesoło (z ilością odpowiedzi;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.07.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 No dobra, na początek pytanie może nie do końca budowlane. Yuko, albo Wy, drogie Panie, co polecacie do obłożenia tarasu?? Mam być szary, najlepiej ciemno szary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 09.07.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 (edytowane) Hmm... W takim kolorze, to bazalt Tylko on porowaty je trochę... Ale wygląda całkiem, całkiem... Grafitowy. Jak znajdę jakie foto, to wrzucę, bo moja firma jeszcze niedawno się w kamień budowlany bawiła (a ja robiłem ofertę na stronkę internetową - co prawda nie została opublikowana ostatecznie, ale mam kolekcję różnych fociszczów)... Ew. coś z granitu, piaskowca szarego, itp. Chyba, że chcesz płytki, albo kostkę? EDIT: znalazłem http://www.vipol.pl/images/oferta/stone/bazalt.jpg Edytowane 9 Lipca 2010 przez Martinezio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.07.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Ja w kwestii tego tarasu nie, żebym znała odpowiedź po prostu też chciałabym wiedzieć czym go obłożyć żeby było ładnie funkcjonalnie i jeszcze taniutko Hmmm..... takie rzeczy to chyba tylko w ERZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.07.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 No właśnie cena... Nie chciałabym, żeby mnie ten taras dobił. Ma być, jak napisała atija, ładny, funkcjonalny i ... nie za drogi ;pW erze nie mają ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 09.07.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 może w kamieniu takim polnym??? u Naszego KierBuda taki je i jak w okolicy są pokłady takiegoż to tyko go pociapać i ju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.07.2010 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Hejka, ja tylko na chwilkę wpadam, bo zaraz wybywam na "weekend na działce" Mnie marzy się taras tego typu: ehhhh:rolleyes::rolleyes: Tylko jedną wadę ma, niestety:rolleyes::rolleyes: $$$$$$$$$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 11.07.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 O tak taki taras mi też się marzy yuka po raz pierwszy (ale zapewne nie ostatni) wpisuję się w twoim dzienniku. Domek nietuzinkowy, ogród już podbił moje serce, róże piękne aaa i wrzosowisko też zapewne będzie cudne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.07.2010 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 O tak taki taras mi też się marzy yuka po raz pierwszy (ale zapewne nie ostatni) wpisuję się w twoim dzienniku. Domek nietuzinkowy, ogród już podbił moje serce, róże piękne aaa i wrzosowisko też zapewne będzie cudne! :welcome:Witam Martaibartek w moich skromnych progach:D Cieszę się, że piszesz, że Ci się podoba to co mam na działeczce;) i mam nadzieję, że to rzeczywiście nie ostatni Twój wpis:wiggle: Zapraszam serdecznie:D Jak zacznie się coś dziać, na pewno częściej będę wpisy robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.07.2010 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Hejka Siostra Milego tygodnia zycze ........ Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 12.07.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Dzień dobry Siostro:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.07.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Witam Siostry:D Również miłego tygodnia życzę:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 13.07.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Hehehe, normalnie Seksmisja mi się przypomniała, czytając Wasze wypowiedzi "Tak, Siostro, ja też mam wrażenie, że te z Genetix... " mówił Albercik do Maxia, gdy uciekli z izolatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.07.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Eeeeee.... jeśli o mnie chodzi to nie mam nic przeciwko Albercikom i Maksikom....:) My tylko takie budowlane siostry som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 13.07.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Nie, no luzik Nie posądzam o nic - tylko mnię się skojarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.07.2010 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Martinezio . Martinezio !!!! Zazdrosnik ???? ...... Mozemy przyjac do grona SIOSTR ...... tylko mala plastyka potrzebna , cos dodac i cos ujac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 14.07.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Nie, nie, dziękuję za "wyróżnienie" Mi tam nic nie trzeba dodawać ani odejmować - wszystko na swoim miejscu, sprawne i jak najbardziej potrzebne A skojarzeń się nie wybiera - same się nasuwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 14.07.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Heeej ja tylka powiedzieć zień dobryj aaale upał, cooom uuuuuf gorąco, duuuszno...ale jakby tak do wody na chwilkem, aaajh ale byłoby bajkowo Bracia i siostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts