Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

Hejka Siostra Yuka :cool:

No to ja tez w kwestii BETONU ....... powiem jak u mnie bedzie :

W sobote zalewamy strop B25 dodajemy specjalny " opozniacz wiazania " zeby pajaczki sie nie porobily jak za szybko wyschnie , w srode w planach rozpoczecie murowania scian poddasza , rozszalowanie stropu po min. 21 dniach .:rolleyes:

To tak w skrocie ..... a jak bedzie zobaczymy , na obecna chwile Pan nadal robi zbrojenia ( jest tego w cholere i troche ) ale jak robi to :jawdrop::jawdrop::jawdrop:, jutro wkleje foty dodam tylko , ze na moj dom wchodzi ok. 6 ton stali !!!! . Normalnie uwielbiam takie zarabiste budowanie i jak " Grzeski " wiedza co i jak .:stirthepot:

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

żal mi Martinezia. Weź i się tłumacz przed Babami

... ale to on mnie sprowokował;) To Martinezio wszystkiemu winny;););)

W razie co, będziesz chłopie się tłumaczył;)

Ekhm... Jako przedstawiciel płci męskiej, bądź co bądź, chciałem wrócić do bardziej naturalnych metod... ten tego... :D

Hyhy... Spokojne Wasze uczesane (bądź nie, zwłaszcza rano) - jakby co, to jestem do dyspozycji :-P Jeno o cierpliwość proszę, bo neta mam tylko w robocie :/

wierzę i ufam, bo to jest podstawa :), że "moje pajączki" to pikuś, a przeraszam Pan Pikuś ;) i nic się dalej z nimi dziać nie będzie :)

Yukunia, Atijka ma rację, teraz to ja Ci tylko współczuć mogiem jak zasypią Cię pytaniami i innymi rozmyślaniami.......łoooosz :roll:

Edytuś to Ty nie będziesz mieć domku tylko prawdziwą Twierdzę, bo tak na Chudziaku Tirem możesz parkować i jak się okazuję na stropie tyyyż- tylko dzie takiego tira znajść;) )

Martinezio, łoooo człowieku po łyyykenidze ;) to możesz mieć wesoło (z ilością odpowiedzi;) )

Hmm... W takim kolorze, to bazalt ;) Tylko on porowaty je trochę... Ale wygląda całkiem, całkiem... Grafitowy. Jak znajdę jakie foto, to wrzucę, bo moja firma jeszcze niedawno się w kamień budowlany bawiła (a ja robiłem ofertę na stronkę internetową - co prawda nie została opublikowana ostatecznie, ale mam kolekcję różnych fociszczów)... Ew. coś z granitu, piaskowca szarego, itp. Chyba, że chcesz płytki, albo kostkę?

EDIT: znalazłem ;)

http://www.vipol.pl/images/oferta/stone/bazalt.jpg

Edytowane przez Martinezio

O tak taki taras mi też się marzy :) yuka po raz pierwszy (ale zapewne nie ostatni) wpisuję się w twoim dzienniku. Domek nietuzinkowy, ogród już podbił moje serce, róże piękne :) aaa i wrzosowisko też zapewne będzie cudne!

:welcome:Witam Martaibartek w moich skromnych progach:D

Cieszę się, że piszesz, że Ci się podoba to co mam na działeczce;) i mam nadzieję, że to rzeczywiście nie ostatni Twój wpis:wiggle:

Zapraszam serdecznie:D

Jak zacznie się coś dziać, na pewno częściej będę wpisy robić:cool: