Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka Siostra :rolleyes:

Co slychac Kochana ... jakies postepy na budowie , czy mam przyjechac i wreszcie rozprawic sie z ta TWOJA ekipa ....... :wiggle:, a Ty moze wpadnij do mnie rozprawic sie z moja ......

Hehehe, normalnie Seksmisja mi się przypomniała, czytając Wasze wypowiedzi :D

"Tak, Siostro, ja też mam wrażenie, że te z Genetix... " mówił Albercik do Maxia, gdy uciekli z izolatki :D

Hejka Martinezio, obcykany w tych komedyjkach jesteś, nie powiem.....

Ale nie będziemy nic uplastyczniać i odejmować tu i tam;) masz moje słowo, możesz czuć się bezpieczny:)

A tak a'propos, jedną taką Siostrę chyba masz całkiem blisko, nie;)

Heeej :)

ja tylka powiedzieć zień dobryj :) aaale upał, cooom uuuuuf :roll:

gorąco, duuuszno...ale jakby tak do wody na chwilkem, aaajh ale byłoby bajkowo ;) Bracia i siostry ;)

No widzisz Niwka, a my cały ten upalny tydzień z wodą się mooocno przyjaźniliśmy:D Zdałam relację troszkę w dzienniku:D

Hejka Siostra :rolleyes:

Co slychac Kochana ... jakies postepy na budowie , czy mam przyjechac i wreszcie rozprawic sie z ta TWOJA ekipa ....... :wiggle:, a Ty moze wpadnij do mnie rozprawic sie z moja ......

Przyjechać możesz, zapraszam, ale rozprawiać to się nie będziemy z moimi na razie, bo jak dotychczas to i słowni są i żadnego "babola" mi nie odwalili, i porządku na budowie pilnują.... Mam nadzieję, że tak zostanie:D A jak nie, to ja skrzyknę ekipę w innym celu niż grillowo-imprezowy;) A U Ciebie byłam, widziałam.... mam nadzieję, że poprawić się da....

Hej yuka, szykuj się na wizytę ;-)

A może macie ochotę na grupowe grabienie trawy u Yetiego? Kompletuję ekipę. Prawdopodobny termin - najbliższy weekend

Hejka Ania:D

Melduję, że uszykowana jestem;) W każdej chwili możecie wpaść, zapraszam:D

A co u Yetiego, sianokosy????? Mój m. to chętnie by się tam wybrał, ale na ryby, a nie na trawę;) W weekend ma szwagier też rybak, tfu wędkarz, przyjechać to oni obaj chętni by byli, tylko nie wiem co na to Yetusiowe amury;)

P.S. Wysyłam Ci na priv mój nr. tel. Na działce jesteśmy codziennie (po południu raczej, a weekendy to pewnie całe) to w każdej chwili zapraszamy:D

Hejka Martinezio, obcykany w tych komedyjkach jesteś, nie powiem.....

Ale nie będziemy nic uplastyczniać i odejmować tu i tam... masz moje słowo, możesz czuć się bezpieczny.

A tak a'propos, jedną taką Siostrę chyba masz całkiem blisko, nie?

No w czymś trzeba być obcykanym, a te kultowe komedyjki akurat mam jako zasób własny DVD :) Oryginały, żeby nie było ;-P

No a jak się je ma, to grzech nie oglądać :D No i zapadają w mój RAM, że szok...

Czuję się bezpiecznie :) Inaczej by mnie tu nie było :> Hehe... Swojskie klimaty wyczuję z drugiego końca świata :>

Co do Siostry, to i owszem - niedaleko ;) Już parę razów nawiedzalim ją z moją Małżowinką i ona nas :> Nota bene straśnie się zprzyjaźniły babeczki ;)

I dobrze.. i dobrz... ;) Oby więcej takich przyjaźni rosło wśród FM :) Szkoda tylko, że do niektórych jest tak daleko i nie ma jak się wybrać :(