mariomili 14.07.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Przyszlam sie przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.07.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Hejka Siostra Co slychac Kochana ... jakies postepy na budowie , czy mam przyjechac i wreszcie rozprawic sie z ta TWOJA ekipa ....... , a Ty moze wpadnij do mnie rozprawic sie z moja ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.07.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Hej yuka, szykuj się na wizytę A może macie ochotę na grupowe grabienie trawy u Yetiego? Kompletuję ekipę. Prawdopodobny termin - najbliższy weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 19.07.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Dzień dobry przyszłam powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.07.2010 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Hehehe, normalnie Seksmisja mi się przypomniała, czytając Wasze wypowiedzi "Tak, Siostro, ja też mam wrażenie, że te z Genetix... " mówił Albercik do Maxia, gdy uciekli z izolatki Hejka Martinezio, obcykany w tych komedyjkach jesteś, nie powiem..... Ale nie będziemy nic uplastyczniać i odejmować tu i tam;) masz moje słowo, możesz czuć się bezpieczny:) A tak a'propos, jedną taką Siostrę chyba masz całkiem blisko, nie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.07.2010 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Heeej ja tylka powiedzieć zień dobryj aaale upał, cooom uuuuuf gorąco, duuuszno...ale jakby tak do wody na chwilkem, aaajh ale byłoby bajkowo Bracia i siostry No widzisz Niwka, a my cały ten upalny tydzień z wodą się mooocno przyjaźniliśmy:D Zdałam relację troszkę w dzienniku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.07.2010 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Przyszlam sie przywitać Dzień dobry przyszłam powiedzieć. Cześć Dziewczynki:D Trochę chłodu to i przed kompem można troszkę posiedzieć, nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.07.2010 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Hejka Siostra Co slychac Kochana ... jakies postepy na budowie , czy mam przyjechac i wreszcie rozprawic sie z ta TWOJA ekipa ....... , a Ty moze wpadnij do mnie rozprawic sie z moja ...... Przyjechać możesz, zapraszam, ale rozprawiać to się nie będziemy z moimi na razie, bo jak dotychczas to i słowni są i żadnego "babola" mi nie odwalili, i porządku na budowie pilnują.... Mam nadzieję, że tak zostanie:D A jak nie, to ja skrzyknę ekipę w innym celu niż grillowo-imprezowy;) A U Ciebie byłam, widziałam.... mam nadzieję, że poprawić się da.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.07.2010 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Hej yuka, szykuj się na wizytę A może macie ochotę na grupowe grabienie trawy u Yetiego? Kompletuję ekipę. Prawdopodobny termin - najbliższy weekend Hejka Ania:D Melduję, że uszykowana jestem;) W każdej chwili możecie wpaść, zapraszam:D A co u Yetiego, sianokosy????? Mój m. to chętnie by się tam wybrał, ale na ryby, a nie na trawę W weekend ma szwagier też rybak, tfu wędkarz, przyjechać to oni obaj chętni by byli, tylko nie wiem co na to Yetusiowe amury;) P.S. Wysyłam Ci na priv mój nr. tel. Na działce jesteśmy codziennie (po południu raczej, a weekendy to pewnie całe) to w każdej chwili zapraszamy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.07.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Oj myślę, że yeti kocha swoje rybki, ale kija pomoczyć na pewno da Idę na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 20.07.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Hejka Martinezio, obcykany w tych komedyjkach jesteś, nie powiem..... Ale nie będziemy nic uplastyczniać i odejmować tu i tam... masz moje słowo, możesz czuć się bezpieczny. A tak a'propos, jedną taką Siostrę chyba masz całkiem blisko, nie? No w czymś trzeba być obcykanym, a te kultowe komedyjki akurat mam jako zasób własny DVD Oryginały, żeby nie było ;-P No a jak się je ma, to grzech nie oglądać No i zapadają w mój RAM, że szok... Czuję się bezpiecznie Inaczej by mnie tu nie było :> Hehe... Swojskie klimaty wyczuję z drugiego końca świata :> Co do Siostry, to i owszem - niedaleko Już parę razów nawiedzalim ją z moją Małżowinką i ona nas :> Nota bene straśnie się zprzyjaźniły babeczki I dobrze.. i dobrz... Oby więcej takich przyjaźni rosło wśród FM Szkoda tylko, że do niektórych jest tak daleko i nie ma jak się wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.07.2010 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 No jeśli o mnie chodzi to wcale nie jest to drugi koniec świata;) więc może kiedyś udałoby się zorganizować jakieś forumowe spotkanko:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 21.07.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 jestem za;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.07.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 No jeśli o mnie chodzi to wcale nie jest to drugi koniec świata;) więc może kiedyś udałoby się zorganizować jakieś forumowe spotkanko:D:D:D BEDE !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 21.07.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Ja też badzo chętnie na to spotkanko do Mojej Pierwszej FM-owej SIostry to już w ogóle w te pędy toż i możę nade zalew Naszą Ekipę FM-ową zaprowadzi, cobyśmy se tyż jako kuzyneczki pomoczyli dupeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.07.2010 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Hej, no to skład już jest:) Atijka, a gdzie Ty???? To teraz tylko termin i warunki jako takie przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.07.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Jestem ,jestem na spotkanko i owszem chętnie, nie powiem, wybrałabym się. Zwłaszcza, że urlop w tym roku stacjonarny mamy, i wszelkie atrakcje mile widziane A jaka lokalizacja wchodzi w grę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.07.2010 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 A pamiętasz skąd pochodził kot, który Witia Pawlak z "Samych Swoich" kupił na targu???Martinezio jak przyjdzie to zaraz pewnie strzeli cytatem:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.07.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Nie pamiętam skąd był kot, wiem tylko ,ze koń był taki ładny " amerykanski":) zaraz, zaraz czy ten kot był z centralnej Polski? hmm... pewności nie mam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.07.2010 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Brawo, brawo:D:D:D:DA koń faktycznie, taki był ładny, hamerykański:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts