PanPaniSmith 15.04.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 hej czytałam u atiji w dzienniku, że macie przerwę w budowie? Aż do wakacji? A chudziaka nie wylewacie teraz? Muszę przyznać, że zazdroszczę ogródka.. Ja niestety nie mogę nic robić teraz bo działka za mała, wszystko w glinie a chciałam jarzębinę posadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.04.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 cześć Pan&Pani Smith fajnie tak z rana spotkać się u znajomych, może wirtualną kawkę Yuka zaproponuje? Yuka szkoda ,że musicie robić przerwę, ale nie martw się do wakacji zleci szybciutko,a potem podgonicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.04.2010 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 hej czytałam u atiji w dzienniku, że macie przerwę w budowie? Aż do wakacji? A chudziaka nie wylewacie teraz? Muszę przyznać, że zazdroszczę ogródka.. Ja niestety nie mogę nic robić teraz bo działka za mała, wszystko w glinie a chciałam jarzębinę posadzić Cześć Chudziak będziemy wylewać jak tylko zaizolujemy i zasypiemy fundamenty Niestety z ekipą umówiliśmy się na zakończenie murowania ścian na wrzesień. Nasz majster już miał umówione 2 budowy na ten rok i nasza jest jako 3 ale ponieważ u nas jest glina, to chciał wykopać fundamenty wcześniej, gdyż w glinie łatwiej kopać jak jest mokra. I tym to sposobem mamy stan jaki mamy Tak po cichutku liczę, że może do końca wakacji postawi nam ściany, ale to bardzo po cichutku, bo nauczona doświadczeniem ubiegłego roku wiem, że raczej na opóźnienia można liczyć a nie przyspieszenie jakichkolwiek prac. A w międzyczasie będę zajmować się ogródkiem i dziennik uzupełniać tym, co właśnie się w ogrodzie u mnie dzieje:D Pozdrawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.04.2010 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 cześć Pan&Pani Smith fajnie tak z rana spotkać się u znajomych, może wirtualną kawkę Yuka zaproponuje? Yuka szkoda ,że musicie robić przerwę, ale nie martw się do wakacji zleci szybciutko,a potem podgonicie. Kawa... proszę bardzo http://i40.tinypic.com/23uvdqw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.04.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 O.. jak miło:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 15.04.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 i jak smacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.04.2010 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Wieczorkiem to może lepiej...http://i41.tinypic.com/k32h45.jpgw miłym towarzystwie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.04.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 O nie!!! Przegapiłam wczoraj taaakie dooobre:(Będzie jeszcze okazja, co?Bo ja luuubię winko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.04.2010 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Tylko powiedz kiedy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 18.04.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Będzie miło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 23.04.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 a mam Cię he,he.Czy budujecie może w Janowie...bo cuś[/] mi sie tak wydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.04.2010 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Cześć Nie w Janowie, pudło ale blisko (jeżeli to o ten Janów Ci chodzi, widziałam na googlach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.04.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Łał... dobrze, że to nie bomba:) i szkoda, że nie złoto:( Piękne jest cokolwiek by to nie było. Tak sobie zerkam do Twojego dzienniczka i tak zazdraszczam pięknej trawki, w ogóle działeczka ładnie zagospodarowana a u mnie bajzel na kółkach:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.04.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Aaaaa.. i jeszcze gratuluję... stały bywalcze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.04.2010 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Aaaaa.. i jeszcze gratuluję... stały bywalcze:) Wow, nawet nie zauważyłam, a tego 300-nego posta u Ciebie w komentach strzeliłam:cool: A trawka, hmmm:cool:, pracowaliśmy nad nią cały ubiegły rok, (tzn weekendy) ale bardzo ją lubię i dzisiaj nawet drugi raz w tym roku ją pokosiłam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.04.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Jak kiedyś będę miała taką trawkę to też będę ją lubiła...no może nawet kosić:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.04.2010 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Powiem Ci, że to sama przyjemność kosić.... (ale kosiarką z napędem koniecznie). W ubiegłym roku kuzynka moja kiedyś przyjechała i zaczęła kosić, ja jej mówię, że może ją odciąże, bo wiesz, nie chciałam jej wykorzystywać, a ona mi na to, że to super odpręża i w ogóle nie myślała, że to taka frajda i jak będzie do mnie przyjeżdżać, to trawa ma być zawsze do koszenia!!! Ale na razie to nic z tego, bo to ja się odprężam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.04.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Teraz mieszkamy w mieszkaniu na parterze i mam do koszenia jakieś 600m2 tyle, że nie ładnej , równiutkiej trawki ale różności, które sobie rosną i udają trawnik. Powiem Ci ,że wolę jak kosi ją syn a ja relaksuję się później np. na leżaczku. Myślę jednak, że zadbany trawnik przy moim domku, co to tak razem piszczymy z okazji jego budowy:lol2: to zuuupełnie co innego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.04.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Ależ tam u was pięknie. Tulipanom daj szansę.Dostaną trochę ciepełka i zakwitną, obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika3077 27.04.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Piękny ,piękny i cudny. Uwielbiam takie domy:lol2::lol2:.I rozłożysty. Och rozmarzyłam się..................Gdzieś , kiedyś widziałam w jakimś starym katalogu projekty z tej pracowni ale gdzieś mi go wcieło. Słońce Ty moje powiedz proszę co to za projekt i z jakiej pracowni a popędzę natychmiast może znajdę coś dla siebie:rolleyes:.Jak oceniacie koszty budowy??Ojjjj będę tu częstym gościem. Mogę??? A taki szeroki parapet nisko osadzony z całą kupą poduszek na którym można pomarzyć patrząc w dal zawsze był moim marzeniem. Ja się nie doczekałam:cry: ale moja córka tylko pod warunkiem posiadania takiego parapetu godzi się na przeprowadzkę. I będzie go miała.Może takihttp://images43.fotosik.pl/288/292af098ea2ea256.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts