Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A z ogonkiem to bylo tak ...........

Kiedys w komentach NIWCI napisalam " kupa " ( majac na mysli zebrac sie do KUPY ) i Nasza Kochana Niwcia odpisala tak ...............

" ze niby co ???? , ze ja KUPA jestem "

W zwiazku z ta moja amerycka klawiaturka ..... mam teraz PRZESRANE ( sory za obsceniczne wyrazenie ) u Niwci ...... a wszyscy wiemy , ze zadna z Niej kupa tylko superancka Siostra Ona jest !!!!!! :wave:

Jutro Niwcia tutaj przybiegnie i bedzie sie dzialooooooooooooooooo , ale ochrzan dostaniemy , ze bez Niej ta impreza

Nooooooooooooooooooooooooooo(-zaczyna się dziać ;) )- się wzięłam tu pod boczki i łoczom nie wierzę :( siostry mnię w jajo zrobiły, UlulAły- bo ja właśnie m.w. o 23.grzeeecznie, na pooodusi / w słoniki;), z Fraankiem Kiiimono w oobjęciaach i do gÓry brzUUszkiem 0565..gifhrrr hrr hr hrrrrrrrrrrr hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .... a dziewuszki se tu balangujom :p aaaach Wyyyy cichcem tu "drin za drinem ...;) "............. Kochane Moje Siostrzyczki imprezujcie, imprezujcie ..... :) szkoda tylko, że nie mogłam uczestniczyć, ale cieszę się, że się spotykacie :) i nie mogę doczekać się spotkania Współnego w REALU ;) hihihiihihhihhh :D

Mooooje Kochane :hug:

Edytowane przez Niwa

A ja czekam i czekam na te Edytkowe placki [ATTACH=CONFIG]17483[/ATTACH] ... nawet nie chciała mnie udobruchać po potajemnej imprezie jednym małym okruskiem :( ... idem sprawdzić do "CHomiczówki", może tam co jeszcze zostało ... ;)

buźki, i do środy Dziewuszki :hug::hug::hug::hug::hug::hug:

Kurde jaka ta Niwuska " chytra " na te placki ........ zaraz cos upieke i podrzuce :stirthepot:

oooj kurna dziewczynki :) ja to normalnie jak pomyślę o truskawećkach to łezka w oku się kręci:( bo ja taka truskawkowa dziewcinka od maleńkości już była :( a tu takie rarytaaaasy ..... a kurna tego roku to Niwusia z ręką w nocniku się obudziła i nawet jednego słoiczka dżemiku nie upie.rdzieliła :( i truskaweczki pozostały wspomnieniem ....:(

Edytuś, to normalnie jak Nas tu zara utuczy tymi swoimi ciachami....;) dawaj, dawaj bo bardzo Nam smakowało :D