Edyta M 23.07.2010 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Jak juz wczesniej pisalam BEDE !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.07.2010 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 A z ogonkiem to bylo tak ........... Kiedys w komentach NIWCI napisalam " kupa " ( majac na mysli zebrac sie do KUPY ) i Nasza Kochana Niwcia odpisala tak ............... " ze niby co ???? , ze ja KUPA jestem " W zwiazku z ta moja amerycka klawiaturka ..... mam teraz PRZESRANE ( sory za obsceniczne wyrazenie ) u Niwci ...... a wszyscy wiemy , ze zadna z Niej kupa tylko superancka Siostra Ona jest !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 24.07.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 (edytowane) Jutro Niwcia tutaj przybiegnie i bedzie sie dzialooooooooooooooooo , ale ochrzan dostaniemy , ze bez Niej ta impreza Nooooooooooooooooooooooooooo(-zaczyna się dziać )- się wzięłam tu pod boczki i łoczom nie wierzę siostry mnię w jajo zrobiły, UlulAły- bo ja właśnie m.w. o 23.grzeeecznie, na pooodusi / w słoniki;), z Fraankiem Kiiimono w oobjęciaach i do gÓry brzUUszkiem hrrr hrr hr hrrrrrrrrrrr hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .... a dziewuszki se tu balangujom aaaach Wyyyy cichcem tu "drin za drinem ... "............. Kochane Moje Siostrzyczki imprezujcie, imprezujcie ..... szkoda tylko, że nie mogłam uczestniczyć, ale cieszę się, że się spotykacie i nie mogę doczekać się spotkania Współnego w REALU hihihiihihhihhh Mooooje Kochane Edytowane 24 Lipca 2010 przez Niwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 24.07.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 A ja czekam i czekam na te Edytkowe placki ... nawet nie chciała mnie udobruchać po potajemnej imprezie jednym małym okruskiem ... idem sprawdzić do "CHomiczówki", może tam co jeszcze zostało ... buźki, i do środy Dziewuszki :hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 28.07.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 ahah i ja tak skromnie wpraszam się na jaką sałateckę ogórkowo- pomidorkową w dekoracji z kfiatecków :oops:........ khi, khi, khiihiiih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.07.2010 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 No, Edytka miałą rację, Niwcia cichaczem nie popuści, że taka balanga ją ominęła;) A następnym razem to proszę bardzo nie zmykać do łóżeczka o tak nieprzyzwoitej porze!!! 23:eek: w Twoim wieku:rolleyes: Wstydź się Siostra, wstydź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.07.2010 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 A ja czekam i czekam na te Edytkowe placki [ATTACH=CONFIG]17483[/ATTACH] ... nawet nie chciała mnie udobruchać po potajemnej imprezie jednym małym okruskiem ... idem sprawdzić do "CHomiczówki", może tam co jeszcze zostało ... buźki, i do środy Dziewuszki :hug::hug::hug: Kurde jaka ta Niwuska " chytra " na te placki ........ zaraz cos upieke i podrzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.07.2010 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 http://img29.imageshack.us/img29/1466/ciastoztruskawkami.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.07.2010 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Mmmniammmmm, ja też skubnęłam odrobinkę, też łasuch jestem:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.07.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 A gdzie wy teraz te truskawy znalazłyście?? Ale mi ślinka pociekła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.07.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 A gdzie wy teraz te truskawy znalazłyście?? Ale mi ślinka pociekła... Bo to takie AMERYKANSKIE SOM , u mnie Kochana caly rok wszelkiego rodzaju owocki znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.07.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Mmmniammmmm, ja też skubnęłam odrobinkę, też łasuch jestem:oops: Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.07.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 ja to wiem gdzie się przypałętać, żeby coś dobrego skubnąć :wiggle: Mniaammm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.07.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Bo to takie AMERYKANSKIE SOM , u mnie Kochana caly rok wszelkiego rodzaju owocki znajdziesz a gdzie te Twoje magiczne królestwo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.07.2010 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Edytka za wielką wodą mieszka:DAle ja też mam na działeczce truskawki, serio:D:D:DJeszcze nie jest ich tyle, żeby ciasto zrobić, ale skubnąć i przypomnieć sobie smak lata można do listopada (podobno;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.07.2010 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 ja to wiem gdzie się przypałętać, żeby coś dobrego skubnąć :wiggle: Mniaammm Ale nas Siostra rozpieszcza, nie;)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 oooj kurna dziewczynki ja to normalnie jak pomyślę o truskawećkach to łezka w oku się kręci:( bo ja taka truskawkowa dziewcinka od maleńkości już była a tu takie rarytaaaasy ..... a kurna tego roku to Niwusia z ręką w nocniku się obudziła i nawet jednego słoiczka dżemiku nie upie.rdzieliła i truskaweczki pozostały wspomnieniem .... Edytuś, to normalnie jak Nas tu zara utuczy tymi swoimi ciachami.... dawaj, dawaj bo bardzo Nam smakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.07.2010 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Hellooooł ............. i tu nikogoż nie ma??? kurna mać to idem:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.07.2010 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Hellooooł ............. i tu nikogoż nie ma??? kurna mać to idem:bye: Do mnie chodz ........ JEZDEM u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.07.2010 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Helloł Tera ju jezdem i co??? Pusto:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts