Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Dziewczynki:)

Rzeczywiście, trudno nam się zgrać, ale wierzę, że jak już wszystko się unormuje (skończą się wakacje, nastaną dłuższe wieczory i na budowach naszych zacznie się coś dziać;)) to wtedy trochę więcej czasu na FM będzie:D Cociaż w tym ostatnim przypadku, to chyba jednak nie;)

Ja teraz do późna lubię być na działeczce, a to jakieś wypady weekendowe, a to jakiś grill z przyjaciółmi.... A w ogóle to muszę się za pracę w końcu wziąć, bo już zaległości sobie narobiłam....

Cześć Dziewczynki:)

Rzeczywiście, trudno nam się zgrać, ale wierzę, że jak już wszystko się unormuje (skończą się wakacje, nastaną dłuższe wieczory i na budowach naszych zacznie się coś dziać;)) to wtedy trochę więcej czasu na FM będzie:D Cociaż w tym ostatnim przypadku, to chyba jednak nie;)

Ja teraz do późna lubię być na działeczce, a to jakieś wypady weekendowe, a to jakiś grill z przyjaciółmi.... A w ogóle to muszę się za pracę w końcu wziąć, bo już zaległości sobie narobiłam....

Nooooooooo z tym forumowaniem to tak tera mamy, że się nie zgrywamy- ja od soboty do wtorku jetem w "terenie" ;) a od tego tygodnia to i pewno zacznę bywać więcej tam niż tu - no i dobrze, nieee;) będzie że ja się pirsza wprowadziłam:D hihihihihhhhh:D, ale tylko do Drzymały ;)(barakowóz)....

A to Yukunia jaki wolny "wolny strzelec" kej se zaległościów natworzyła, hę? ;) taka to pożyje ;)

pozdrawiam cieplusio i tu z tego otoż miejsca spróbuje zdeklarowić się, żeeeeeeeeeee spróbuję być pilniejszą FM-aniaczką ;) znaczy trza se jakiego blueconnecta albo inne ustrojstwo skombinować i pojedziem z tematem Niwcia ;):)

pozdrawiam Wszystkie Kochane Siostrzyczki Moje , całuję i ściskam tak mocno jak tylko mam sił :hug::hug::hug:hug::hug: :hug::hug::hug:hug::hug: :hug::hug::hug:hug::hug: :hug::hug::hug:hug::hug: :hug::hug::hug:hug::hug: :hug::hug::hug:hug::hug: :hug::hug::hug:hug::hug: :hug::hug::hug:hug::hug: :hug::hug::hug:hug::hug: :hug::hug::hug:hug::hug: :hug::hug::hug:hug::hug: :hug::hug::hug:hug::hug: :hug::hug::hug:hug::hug: :hug::hug::hug:hug::hug: :hug::hug::hug:hug::hug::hug::hug::hug:hug::hug:

a te niepene hug+i to kurna przerwy na oddech ;)

Edytowane przez Niwa
tajemnica :p

No Niwusia, że się szybko wprowadzisz to wiedziałam, ale juuuużżżżżżżżżżżżżż????????????:eek::eek::eek::eek::eek:

A dobrze kombinujesz, ja na razie taki wolny strzelec....;) ale jak już mała pójdzie do przedszkola (od września już, nie wiem jak to przeżyjemy i ja i ona;)) to wtedy trochę bardziej na serio za robotę się trzeba będzie wziąć;)

Buziaki i pomyśl nad przyjazdem do mnie koniecznie:D:D:D:hug::hug::hug:

Siemanko Mariomili:D:D:D

Edytka, relaxik, znaczy się urlopujesz???

Hejka Siostra :)

Niestety nie urlopuje sie Yukunia :bash:..... tak szczerze to liczylam na to , ze w niedziele wyrwe sie gdzies w tereny zielone ;) mialam w planach wizyte w Ogrodzie Botanicznym chcialam Wam Dziewczyny kilka fotek wrzucic z tego miejsca .... bylam tam juz kilka razy ( mieszkam doslownie 30 min. jazdy samochodem od Ogrodu ) ..... Najfajniejsze jest to , ze jedziesz droga nagle zjezdzasz w bok i kilka metrow dalej zaczyna sie KRAINA jak z innej bajki .

Pogoda byla kijowa wiec nie pojechalam ...... mam nadzieje , ze w najblizsza niedziele bede mogla . Najlepiej wybrac sie na caly dzien ... jest wiele rzeczy do obejrzenia , teraz kwitna przesliczne nenufary , kilka lat temu bylam w okresie kiedy kwitly tulipany ..... tysiace gatunkow roslinnosci !!!! Jak wiesz sama kwiatuszkow nie pielegnuje , ale zawsze chetnie ogladam CUDA NATURY :cool:

Buziaczki i milego tygodnia zycze Kochana :hug:

U mnie wreszcie zaczeli budowac !!!!! czekam na wiezbe :bash: .....

Hej Edytka, to z niecierpliwością czekam na te fotki z ogrodu:)

Jedź, naładuj akumulatorki, naciesz oczy cudami natury a nas potem namiastką na fotkach:D:D:D

Buziaki:hug::hug::hug:

Ok. Siostra :hug::hug::hug: