Edyta M 01.08.2010 01:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 No patrzaj Yuka nasza Niwka poszla w dlllllllllllllllllllluga :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 01.08.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Hej Coś nie możemy się zgrać godzinowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.08.2010 02:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Milego tygodnia Siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.08.2010 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Cześć Dziewczynki:) Rzeczywiście, trudno nam się zgrać, ale wierzę, że jak już wszystko się unormuje (skończą się wakacje, nastaną dłuższe wieczory i na budowach naszych zacznie się coś dziać) to wtedy trochę więcej czasu na FM będzie:D Cociaż w tym ostatnim przypadku, to chyba jednak nie;) Ja teraz do późna lubię być na działeczce, a to jakieś wypady weekendowe, a to jakiś grill z przyjaciółmi.... A w ogóle to muszę się za pracę w końcu wziąć, bo już zaległości sobie narobiłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 05.08.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 (edytowane) Cześć Dziewczynki:) Rzeczywiście, trudno nam się zgrać, ale wierzę, że jak już wszystko się unormuje (skończą się wakacje, nastaną dłuższe wieczory i na budowach naszych zacznie się coś dziać) to wtedy trochę więcej czasu na FM będzie:D Cociaż w tym ostatnim przypadku, to chyba jednak nie;) Ja teraz do późna lubię być na działeczce, a to jakieś wypady weekendowe, a to jakiś grill z przyjaciółmi.... A w ogóle to muszę się za pracę w końcu wziąć, bo już zaległości sobie narobiłam.... Nooooooooo z tym forumowaniem to tak tera mamy, że się nie zgrywamy- ja od soboty do wtorku jetem w "terenie" a od tego tygodnia to i pewno zacznę bywać więcej tam niż tu - no i dobrze, nieee;) będzie że ja się pirsza wprowadziłam:D hihihihihhhhh:D, ale tylko do Drzymały (barakowóz).... A to Yukunia jaki wolny "wolny strzelec" kej se zaległościów natworzyła, hę? taka to pożyje pozdrawiam cieplusio i tu z tego otoż miejsca spróbuje zdeklarowić się, żeeeeeeeeeee spróbuję być pilniejszą FM-aniaczką znaczy trza se jakiego blueconnecta albo inne ustrojstwo skombinować i pojedziem z tematem Niwcia pozdrawiam Wszystkie Kochane Siostrzyczki Moje , całuję i ściskam tak mocno jak tylko mam sił :hug::hug:hug: :hug::hug:hug: :hug::hug:hug: :hug::hug:hug: :hug::hug:hug: :hug::hug:hug: :hug::hug:hug: :hug::hug:hug: :hug::hug:hug: :hug::hug:hug: :hug::hug:hug: :hug::hug:hug: :hug::hug:hug: :hug::hug:hug: :hug::hug:hug::hug::hug:hug: a te niepene hug+i to kurna przerwy na oddech Edytowane 5 Sierpnia 2010 przez Niwa tajemnica :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.08.2010 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 No Niwusia, że się szybko wprowadzisz to wiedziałam, ale juuuużżżżżżżżżżżżżż????????????:eek::eek: A dobrze kombinujesz, ja na razie taki wolny strzelec.... ale jak już mała pójdzie do przedszkola (od września już, nie wiem jak to przeżyjemy i ja i ona;)) to wtedy trochę bardziej na serio za robotę się trzeba będzie wziąć Buziaki i pomyśl nad przyjazdem do mnie koniecznie:D:D:D:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.08.2010 03:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Niwcia , ales tych HUGOW naklikowala !!!!!! a ja tak odpowiem ........... :stereo::stereo: relaxik Dziewczyny Kochane .................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.08.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Dzień doberek Przeszłam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.08.2010 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Siemanko Mariomili:D:D Edytka, relaxik, znaczy się urlopujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.08.2010 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Siemanko Mariomili:D:D Edytka, relaxik, znaczy się urlopujesz??? Hejka Siostra Niestety nie urlopuje sie Yukunia ..... tak szczerze to liczylam na to , ze w niedziele wyrwe sie gdzies w tereny zielone mialam w planach wizyte w Ogrodzie Botanicznym chcialam Wam Dziewczyny kilka fotek wrzucic z tego miejsca .... bylam tam juz kilka razy ( mieszkam doslownie 30 min. jazdy samochodem od Ogrodu ) ..... Najfajniejsze jest to , ze jedziesz droga nagle zjezdzasz w bok i kilka metrow dalej zaczyna sie KRAINA jak z innej bajki . Pogoda byla kijowa wiec nie pojechalam ...... mam nadzieje , ze w najblizsza niedziele bede mogla . Najlepiej wybrac sie na caly dzien ... jest wiele rzeczy do obejrzenia , teraz kwitna przesliczne nenufary , kilka lat temu bylam w okresie kiedy kwitly tulipany ..... tysiace gatunkow roslinnosci !!!! Jak wiesz sama kwiatuszkow nie pielegnuje , ale zawsze chetnie ogladam CUDA NATURY Buziaczki i milego tygodnia zycze Kochana U mnie wreszcie zaczeli budowac !!!!! czekam na wiezbe ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.08.2010 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Hej Edytka, to z niecierpliwością czekam na te fotki z ogrodu:) Jedź, naładuj akumulatorki, naciesz oczy cudami natury a nas potem namiastką na fotkach:D:D:D Buziaki:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.08.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Hej Edytka, to z niecierpliwością czekam na te fotki z ogrodu:) Jedź, naładuj akumulatorki, naciesz oczy cudami natury a nas potem namiastką na fotkach:D:D:D Buziaki:hug::hug: Ok. Siostra :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.08.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 (edytowane) Heelooołłłł :) Zaczęło się budowanie Hurrraaa. Yuka cieszę się , bo i Ty się pewnie cieszysz A taras superowy Edytowane 10 Sierpnia 2010 przez atija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 10.08.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 http://img29.imageshack.us/img29/1466/ciastoztruskawkami.jpg Uploaded with ImageShack.us Kto zrobił to ciacho, mniam Przepis poproszę, smakowicie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 10.08.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Tarasik super, kawke można pic i kwiatuszki już rosną Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.08.2010 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Heelooołłłł :) Zaczęło się budowanie Hurrraaa. Yuka cieszę się , bo i Ty się pewnie cieszysz A taras superowy Cześć Atijka No pewnie, że się cieszę A na tarasik zapraszam na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.08.2010 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Tarasik super, kawke można pic i kwiatuszki już rosną Pozdrawiam Hej Mariomili:hug: Kawkę można pić i zajadać się ciastem z truskawkami od Edytki:D:D:D Mniammmm i przy okazji oglądać kwiatuszki :)hmmmm Jednym słowem relaxik Tylko najpierw wybudować trzeba, ale to pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 14.08.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Miłego weekendu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.08.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Dzięki Wzajemnie:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.08.2010 02:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Hejka Siostra No to dawaj z tymi fotkami ...... U mnie zalewanie bylo w sobote ( podciag , wience ) i wience w domku gospodarczym ..... Fotki bede miala w niedziele ...... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts