Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

Dzięń Dobryj:D

ja nadrabiając zaległości tyż upraszam się o fotki z "tej" cieplej nocki ;), bo zapowiedź hmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... ;)

chałupka pięknie rośnie i w ogóle gites wsio ze sobą komponuje, ogród malowany pomidorkami i ogóreczkami- reszty nazw roślinek nie pomniu:oops:, pieknisty tarasik- na prawdę bardzo fajniusio wygląda tak hę ;) no i piekniutki domeczek będzie Nasza Yukunia miała :D Gratuluję Kochana/ni :hug::hug::hug::hug:

p.s. chętnie bym wpadła, ale jak wspomniałam u się- legalnie jeszcze nie mogiem jęździć- ciałabym przed wrześniem do Cię wpadnąć:) :oops: o ile mnię jeszcze siostrzyczko będziesz ciała widzieć :oops:

buziaki i ciplusie uściski:hug::hug::hug::hug: i niecierpliwe oczekiwania na fotki :D;)

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięń Dobryj:D

p.s. chętnie bym wpadła, ale jak wspomniałam u się- legalnie jeszcze nie mogiem jęździć- ciałabym przed wrześniem do Cię wpadnąć:) :oops: o ile mnię jeszcze siostrzyczko będziesz ciała widzieć :oops:

buziaki i ciplusie uściski:hug::hug::hug::hug: i niecierpliwe oczekiwania na fotki :D;)

Niwuś, ja Ci na priv tel. do mnie wyślę i przyjeżdżaj, jak tylko toyotka będzie mogła legalnie pomykać:)

Czesc Yuka

Goracej niedzieli zycze:wiggle:

Cześć Mariomili:D

Oj była gorąca, dawno nie było tak upalnego lata:D

zresztą takiej śnieżnej i mroźnej zimy jak w tym roku i tak deszczowej wiosny też dawno nie było:rolleyes:

Ciekawe, czy jesień będzie taka "złota polska"???

Witam oczywiście najpierw wpisałem się w dzienniku ale szybko to usunąłem :D

Wiec cytuje samego siebie

"No i jak z tymi fotkami już poniedziałek a fotek jak nie było tak nie ma . no i opiszcie co za niecny plan mieliście??

Pozdrawiam i gratuluje stropu "

makawel<---Arek

Witaj Arku:D

Dzięki za gratulacje, może w tym tygodniu uda się cały stropik zalać:wiggle: Byłoby super:yes:

Dzięki, że usunąłeś wpis z dziennika:cool:

Z fotkami udało mi się w poniedziałek;)

Również pozdrawiam:)

Ups i ja w dzienniku napisałam, więc kopiuję :

yuka wpadłam zobaczyć jak tam wrzosy no i zdradź nam ten plan

Marta dziękuję, że i Ty nie zostałaś w dzienniku;) Plan już odkryłam, a wrzosy nieśmiało zaczynają kwitnąć, ale na razie mało fotogeniczne są;)

Jedna z odmian prawie całkowicie mi wypadła:cry:, na szczęście to ta, której miałam więcej sadzonek (z myślą o zasadzeniu w donice na taras u siebie i całej rodziny;)) więc jak już stwierdzę, że nic ich nie wskrzesi, to wymienię te kilka...naście;) (albo ...dziesiąt;)) krzewinek

Gdzie opis planu i obiecane fotki?? Czytelnicy się niecierpliwią ;-)

Hej AGPka,

miło mi, że ktoś czeka z niecierpliwościa na wpis w moim dzienniku:D:D:D

Już napisałam;), tylko po tej zapowiedzi, która tak naprawdę wyniknęła z tego, że nie miałam grama czasu, żeby coś więcej stworzyć:rolleyes: podejrzewam, że wpis może trochę rozczarować:rolleyes:

heelooołłl:wiggle::wiggle:

Gdzie Inwestorka ? gdzie foty? jaki był plan ?

Już jestem, foty są, plan odkryty:)

Buziaki wszystkim:hug:

Hejka Siostra :)

Gratulacje z powodu zalania .... ;) kurde nie ma to jak kawal solidnego betonu nad glowa !!!!! uwielbiam to :wiggle:. Czekam zawsze na foty z Twoich poczynan budowlanych , mam nadzieje ze juz teraz bez wiekszych przestojow Wasz sliczny domek bedzie sie budowal ...... i wklejaj Siostra foteczki bo grono fanow rosnie :wave:.

Twoja Malunka Iskiereczka cuuuuudna jest ....... , a DYZIO normalnie :jawdrop::jawdrop::jawdrop:, nie dziwie sie ze pociecha lubi z nim zasypiac .

Buziaki i dobrej pogody budowlanej zycze ( czyli jak potrzebujesz deszczu to niech leje , a jak nie to niech sloneczko pieknie swieci ) :hug::hug:

Dzięki Edytka:hug:

Cudownie czytać takie posty jak Twój:D:D:D

Mam nadzieję, że teraz zbyt duzych przestojów nie będzie, w połowie września ma wchodzić dachowiec (jedna ekipa zrobi nam więźbę i pokryje dachóweczką) Mam nadzieję, że wtedy pogoda będzie bezdeszczowa:D:D:D

Buziaki kochana:hug::hug::hug:

U mnie szykuje sie wiezba ..... nie wiem czy zaczna robic ja w tym tygodniu bo gosc w tartaku zamowien ma , ze .......:bash: , mieli zaczynac w czwartek , ale cos to czarno widze :cool: ...... Murarz spoko gosc tylko , ze dobry to rozchwytywany , a z moim STYLUSIEM to nie da sie tak jak On sobie myslal , czyli normalnie tak jak zwykle ..... pierwszy raz buduje dom z taka iloscia dozbrojen .... w kazdej " dziurze " domu cos trzeba zrobic i nie da sie tego byle jak .... bo wszystko jak na dloni wychodzi , a i ja po ogladnieciu fotek jak cos mi nie lezy to za telefon i dawaj litanie Mu spiewam ;). Swoja droga wymyslilam sobie jeszcze wykorzystac pustke nad garazem i tam zrobilam 2 pomieszczenia na pralnie i suszarnie oraz taka mozna powiedziec garderobke na reczniki czy posciel i moze srodki czystosci . Zastanawiam sie , czy jakos tego pomieszczenia nie doswietlic ....... i wstawic w dachu dodatkowe okno ale takie nie duze , nie musi byc nawet otwierane byle slonko czasem zagladalo .......

Zdecydowalam sie tez na kilnkier ..... na kominach i maja go klasc na poczatku nastepnego tygodnia , tylko ze kominow jako tako jeszcze nie ma :eek: , zaczatki sa ale musi przyjechac konsultant od SCHIEDEL - a bo Murarz go zamowil w celu przedyskutowania wentylacji do kominow . Jak wiesz u mnie bedzie to ogrzewanie nadmuchowe i troche inaczej musza byc kominy robione ( np. zamiast jednego przy kominku bede miala dwa bo jeden bedzie wentylacyjny ale budowany osobno ) . Dlatego ten konsultant musi doradzic w sprawie podlaczen ...... :eek:.

Zaglądam po urlopie i co widzę? Stropik już :) No i jak na fachurę od betonu przystało wycyckany jak cie nie mogę :) Gratulacje postępów!!!

Hejka Martinezio!!! wszelki Duch.... Gdzieś Ty się urlopował??? Brakowało nam Cię tu:wiggle::wiggle::wiggle:

Cześć Yuka

Stropik jest i to równiutki :wiggle:Teraz zdecydowanie prace nabiorą tempa ;)

Uroczą masz córeczkę, mała blondyneczka :rolleyes:

Pozdrawiam

Witaj Mariomili:D:D:D

Mam nadzieję, że wreszcie nabiorą tempa, bo ja już chcę urządzać!!!!!!;)

A córeczka (zresztą druga też) to niebieskooka blondyneczka po tatusiu:cool::cool::cool: