Niwa 15.08.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Dzięń Dobryj:D ja nadrabiając zaległości tyż upraszam się o fotki z "tej" cieplej nocki , bo zapowiedź hmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... chałupka pięknie rośnie i w ogóle gites wsio ze sobą komponuje, ogród malowany pomidorkami i ogóreczkami- reszty nazw roślinek nie pomniu:oops:, pieknisty tarasik- na prawdę bardzo fajniusio wygląda tak hę no i piekniutki domeczek będzie Nasza Yukunia miała Gratuluję Kochana/ni :hug::hug: p.s. chętnie bym wpadła, ale jak wspomniałam u się- legalnie jeszcze nie mogiem jęździć- ciałabym przed wrześniem do Cię wpadnąć o ile mnię jeszcze siostrzyczko będziesz ciała widzieć buziaki i ciplusie uściski:hug::hug: i niecierpliwe oczekiwania na fotki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 15.08.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Czesc Yuka Goracej niedzieli zycze:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 16.08.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Witam oczywiście najpierw wpisałem się w dzienniku ale szybko to usunąłem Wiec cytuje samego siebie "No i jak z tymi fotkami już poniedziałek a fotek jak nie było tak nie ma . no i opiszcie co za niecny plan mieliście?? Pozdrawiam i gratuluje stropu " makawel<---Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.08.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Gdzie opis planu i obiecane fotki?? Czytelnicy się niecierpliwią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.08.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 heelooołłl:wiggle: Gdzie Inwestorka ? gdzie foty? jaki był plan ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 16.08.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Ups i ja w dzienniku napisałam, więc kopiuję :yuka wpadłam zobaczyć jak tam wrzosy no i zdradź nam ten plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.08.2010 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Witajcie kochani:D O qrcze, nabroiłam z tym planem;) Zaraz fotki i opis, tylko mała mi zaśnie, to się do aparatu podłączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.08.2010 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Hejka Siostra No to dawaj z tymi fotkami ...... U mnie zalewanie bylo w sobote ( podciag , wience ) i wience w domku gospodarczym ..... Fotki bede miala w niedziele ...... Pozdrawiam Edytka, fotki już, a do Ciebie za chwilę pędzę:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.08.2010 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Dzięń Dobryj:D p.s. chętnie bym wpadła, ale jak wspomniałam u się- legalnie jeszcze nie mogiem jęździć- ciałabym przed wrześniem do Cię wpadnąć o ile mnię jeszcze siostrzyczko będziesz ciała widzieć buziaki i ciplusie uściski:hug::hug: i niecierpliwe oczekiwania na fotki ;) Niwuś, ja Ci na priv tel. do mnie wyślę i przyjeżdżaj, jak tylko toyotka będzie mogła legalnie pomykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.08.2010 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Czesc Yuka Goracej niedzieli zycze:wiggle: Cześć Mariomili Oj była gorąca, dawno nie było tak upalnego lata:D zresztą takiej śnieżnej i mroźnej zimy jak w tym roku i tak deszczowej wiosny też dawno nie było:rolleyes: Ciekawe, czy jesień będzie taka "złota polska"??? Witam oczywiście najpierw wpisałem się w dzienniku ale szybko to usunąłem Wiec cytuje samego siebie "No i jak z tymi fotkami już poniedziałek a fotek jak nie było tak nie ma . no i opiszcie co za niecny plan mieliście?? Pozdrawiam i gratuluje stropu " makawel<---Arek Witaj Arku:D Dzięki za gratulacje, może w tym tygodniu uda się cały stropik zalać Byłoby super:yes: Dzięki, że usunąłeś wpis z dziennika:cool: Z fotkami udało mi się w poniedziałek;) Również pozdrawiam:) Ups i ja w dzienniku napisałam, więc kopiuję : yuka wpadłam zobaczyć jak tam wrzosy no i zdradź nam ten plan Marta dziękuję, że i Ty nie zostałaś w dzienniku;) Plan już odkryłam, a wrzosy nieśmiało zaczynają kwitnąć, ale na razie mało fotogeniczne są Jedna z odmian prawie całkowicie mi wypadła:cry:, na szczęście to ta, której miałam więcej sadzonek (z myślą o zasadzeniu w donice na taras u siebie i całej rodziny;)) więc jak już stwierdzę, że nic ich nie wskrzesi, to wymienię te kilka...naście;) (albo ...dziesiąt;)) krzewinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.08.2010 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Gdzie opis planu i obiecane fotki?? Czytelnicy się niecierpliwią Hej AGPka, miło mi, że ktoś czeka z niecierpliwościa na wpis w moim dzienniku:D:D:D Już napisałam;), tylko po tej zapowiedzi, która tak naprawdę wyniknęła z tego, że nie miałam grama czasu, żeby coś więcej stworzyć podejrzewam, że wpis może trochę rozczarować heelooołłl:wiggle: Gdzie Inwestorka ? gdzie foty? jaki był plan ? Już jestem, foty są, plan odkryty:) Buziaki wszystkim:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 16.08.2010 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Hejka Siostra Gratulacje z powodu zalania .... kurde nie ma to jak kawal solidnego betonu nad glowa !!!!! uwielbiam to . Czekam zawsze na foty z Twoich poczynan budowlanych , mam nadzieje ze juz teraz bez wiekszych przestojow Wasz sliczny domek bedzie sie budowal ...... i wklejaj Siostra foteczki bo grono fanow rosnie . Twoja Malunka Iskiereczka cuuuuudna jest ....... , a DYZIO normalnie :jawdrop:, nie dziwie sie ze pociecha lubi z nim zasypiac . Buziaki i dobrej pogody budowlanej zycze ( czyli jak potrzebujesz deszczu to niech leje , a jak nie to niech sloneczko pieknie swieci ) :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.08.2010 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Dzięki Edytka Cudownie czytać takie posty jak Twój:D:D:D Mam nadzieję, że teraz zbyt duzych przestojów nie będzie, w połowie września ma wchodzić dachowiec (jedna ekipa zrobi nam więźbę i pokryje dachóweczką) Mam nadzieję, że wtedy pogoda będzie bezdeszczowa:D:D:D Buziaki kochana:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 16.08.2010 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 U mnie szykuje sie wiezba ..... nie wiem czy zaczna robic ja w tym tygodniu bo gosc w tartaku zamowien ma , ze ....... , mieli zaczynac w czwartek , ale cos to czarno widze ...... Murarz spoko gosc tylko , ze dobry to rozchwytywany , a z moim STYLUSIEM to nie da sie tak jak On sobie myslal , czyli normalnie tak jak zwykle ..... pierwszy raz buduje dom z taka iloscia dozbrojen .... w kazdej " dziurze " domu cos trzeba zrobic i nie da sie tego byle jak .... bo wszystko jak na dloni wychodzi , a i ja po ogladnieciu fotek jak cos mi nie lezy to za telefon i dawaj litanie Mu spiewam . Swoja droga wymyslilam sobie jeszcze wykorzystac pustke nad garazem i tam zrobilam 2 pomieszczenia na pralnie i suszarnie oraz taka mozna powiedziec garderobke na reczniki czy posciel i moze srodki czystosci . Zastanawiam sie , czy jakos tego pomieszczenia nie doswietlic ....... i wstawic w dachu dodatkowe okno ale takie nie duze , nie musi byc nawet otwierane byle slonko czasem zagladalo ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 16.08.2010 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Zdecydowalam sie tez na kilnkier ..... na kominach i maja go klasc na poczatku nastepnego tygodnia , tylko ze kominow jako tako jeszcze nie ma , zaczatki sa ale musi przyjechac konsultant od SCHIEDEL - a bo Murarz go zamowil w celu przedyskutowania wentylacji do kominow . Jak wiesz u mnie bedzie to ogrzewanie nadmuchowe i troche inaczej musza byc kominy robione ( np. zamiast jednego przy kominku bede miala dwa bo jeden bedzie wentylacyjny ale budowany osobno ) . Dlatego ten konsultant musi doradzic w sprawie podlaczen ...... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 17.08.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Zaglądam po urlopie i co widzę? Stropik już No i jak na fachurę od betonu przystało wycyckany jak cie nie mogę Gratulacje postępów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.08.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Cześć Yuka Stropik jest i to równiutki :wiggle:Teraz zdecydowanie prace nabiorą tempa Uroczą masz córeczkę, mała blondyneczka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.08.2010 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Zaglądam po urlopie i co widzę? Stropik już No i jak na fachurę od betonu przystało wycyckany jak cie nie mogę Gratulacje postępów!!! Hejka Martinezio!!! wszelki Duch.... Gdzieś Ty się urlopował??? Brakowało nam Cię tu:wiggle::wiggle: Cześć Yuka Stropik jest i to równiutki :wiggle:Teraz zdecydowanie prace nabiorą tempa Uroczą masz córeczkę, mała blondyneczka Pozdrawiam Witaj Mariomili:D:D Mam nadzieję, że wreszcie nabiorą tempa, bo ja już chcę urządzać!!!!!! A córeczka (zresztą druga też) to niebieskooka blondyneczka po tatusiu:cool::cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.08.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Yuka przepraszam , ze tutaj ale muszę słówko do Edytki : Zrób to dodatkowe okno OTWIERANE. Bo jak będziesz myła/ Yukunia, ależ ten Twój stropik dopieszczony. A córcia jak malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.08.2010 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 No typowa kobieta:cool::cool: Jak to jak będzie myła?? Sudenta alpinistę zatrudni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts