atija 17.08.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 O cholercia zapomniałam. Przecież to sama radość popatrzeć na takiego studenta:wiggle: tylko żeby był z AWF -u:cool: Edytka rób nieotwierane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.08.2010 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 No:cool: A przy okazji wszystkie okna jej machnie. A my przy okazji Edytce nalot zrobimy, co tam sama ma tyle okien..... nadzorować;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.08.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Pewnie, przyjemnością trza się dzielić. Takiego studenta AWF - u podkreślam ,tylko dla siebie miałaby mieć? Toć to nie po Bożemu:cool: Yuka jak już się z Tobą tu spotkam to jak ja mam iść spać ?No jak ? Dowcipkować wolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.08.2010 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Oj, ja też bardzo się ucieszyłam, że jesteś:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.08.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Ech... gdyby to był piątek to zrobiłabym drinka i miałybyśmy czaaaasuuu do białego rana . A tak ? przy wtorku? Muszę uciekać. Pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.08.2010 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Buziaki i kolorowych...:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.08.2010 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Yuka przepraszam , ze tutaj ale muszę słówko do Edytki : Zrób to dodatkowe okno OTWIERANE. Bo jak będziesz myła Kochana Anuska ,ale o ktore okno chodzi ? rozumiem , ze na poddaszu TYLKO KTORE TO MA BYC !!!! :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.08.2010 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 A co do studenta AWF-u .... to dogadamy sie Dziewczyny , pazerna nie jestem podziele Go sprawiedliwie ........ ja biore DOL !!!!!!!;) , a Wam zostaje gora do podzialu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 18.08.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Dzień dobry Kobietki Czytam o jakimś dzieleniu się, studencie. O co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.08.2010 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Wbrew pozorom kanibalkami nie jesteśmy;)Tak tylko fantazjujemy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.08.2010 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 A co do studenta AWF-u .... to dogadamy sie Dziewczyny , pazerna nie jestem podziele Go sprawiedliwie ........ ja biore DOL !!!!!!!;) , a Wam zostaje gora do podzialu .... A co Ci po dole bez góry;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 18.08.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Hejka Martinezio!!! wszelki Duch.... Gdzieś Ty się urlopował??? Brakowało nam Cię tu:wiggle::wiggle: A urlopowałem się trochę w domku (robiłem chodniczek od furtki do ganku), a pod koniec zrobiliśmy z OZ spontan wypad do Zakopca i w Taterki nasze ukochane Bez kinderków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.08.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 A urlopowałem się trochę w domku (robiłem chodniczek od furtki do ganku), a pod koniec zrobiliśmy z OZ spontan wypad do Zakopca i w Taterki nasze ukochane Bez kinderków Super!!! A Taterki pozdrowione od Sióstr z FM?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 18.08.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Hejka Martinezio, jak ja Wam tych Taterek zazdraszczam.... Dla nas to cała wyprawa i nie ma mowy o spontanie, niestety. Edytko, okno nad garażem , w pralni, suszarni czytałam że dołożyć chcesz.A dla studenta może grafik, co? . Bo co nam po samej górze lub dole. Łon CAŁY tylko wartościowy będzie . Przypomniał mi sie dowcip Noc poślubna. W sypialni . Pani młoda mówi do świeżo upieczonego małżonka - Kochanie połóż rękę na mym łonie. On zdziwiony okrutnie robi wielkie oczy. -A co to jest MYMŁON ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.08.2010 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Przypomniał mi sie dowcip Noc poślubna. W sypialni . Pani młoda mówi do świeżo upieczonego małżonka - Kochanie połóż rękę na mym łonie. On zdziwiony okrutnie robi wielkie oczy. -A co to jest MYMŁON ? :lol2::lol2::lol2: Już wiem co to znaczy popluć monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 18.08.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 :wiggle:Dziękuję, dziękuję za piękną hortensję. Czuje się szczodrze obdarowana. A te pomidory.... mniam mniam , czuję ich zapach i smak . Uwielbiam takie prosto z krzaczka.W ogóle te Twoje owoce , warzywka i kwiatki jak na wyciągniecie ręki. Aż mam ochotę monitor zjeść Nie dość , że ogrodniczka utalentowana to jeszcze fotograf pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.08.2010 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Dzięki Anusia za komplementy takie:wiggle::wiggle: Ale ze zdjęciami to wiesz, same się takie robią... Ja mam taki aparat, taką małpkę zwykłą, a zdjęcia najczęściej na opcji AUTO robię, bo się nie znam:rolleyes::rolleyes: (nawiasem mówiąc to aparat córki, parę lat temu na komunię dostała;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 19.08.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Yuka: no Taterki pozdrowione, oczywiście :> Poza tym mła małżowinka słała mememesy z Giewonta zdaje się do Niwci atja: no fakt - spontan był trudny w realizacji, bo trza było coś z kinderkami zrobić. Była opcja, że wywieziemy je do mojej rodzicielki, bo ona od września przedszkole otwiera pod Wadowicami i ma teraz chatę wypasioną zabawkami i wnusia kuzynka ma, z którym nasze kinderki lubią strasznie się bawić Niestety, pech jaki, bo kuzynek zachorzał na ospę i nie mogliśmy sprzedać kinderków do mojej mamy Rozpacz była, ale jakoś się udało ich przekabacić na wyprawę w przyszłym roku Chcemy wprowadzić u nas taką nową, świecką tradycję z tymi wypadami :> Oczywiście trzeba będzie się z małżowinką zsynchronizować z urlopami, ale może jakoś się uda My po prostu kochamy góry... Nawet przez 5 lat mieszkaliśmy w Zakopanem. Prawie się udało, ale niestety tam kiepsko z robotą jest i musieliśmy wyemigrować z tamtąd. Cóż, takie życie Ale dzięki temu mamy nasz domek Więc nie ma tego złego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 19.08.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 yuka kobieto twój ogród powala na kolana!!!! kiedy ty masz czas go tak pielęgnować? warzywka i owoce jak z katalogu- mniam, mniam!!! i gratuluje postępów budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.08.2010 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Oj Martusia dziękuję bardzo:wiggle:, ale naprawdę nie zasługuję na takie komplementy...:oops: Zwłaszcza jak widzę jakie inni mają cudeńka (np. Twoje oczko.... czy stawik?? bajka!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts