Lidia_G. 19.08.2010 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Yuka, witam i gratuluję dziennika, a jeszcze bardziej działki i domku - dom będzie piękny, bo już po planie widać jego fantastyczny układ pomieszczeń i kształt, a ogród mnie powalił: i kwiaty, i owoce, i jeszcze warzywka - sielsko, czarodziejsko będę kibicować Pozdrawiam PS co do studenta AWF-u, mam fantastycznego szwagra, który właśnie rozpoczyna studia, co prawda na polibudzie, ale jest tenisistą (tenis ziemny) i naprawdę jest z niego niezłe "ciacho", pomijam fakt, że piszę te słowa o swoim prawie-bracie - myślę, że celne argumenty byłyby w stanie skłonić go do mycia okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.08.2010 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 PS co do studenta AWF-u, mam fantastycznego szwagra, który właśnie rozpoczyna studia, co prawda na polibudzie, ale jest tenisistą (tenis ziemny) i naprawdę jest z niego niezłe "ciacho", pomijam fakt, że piszę te słowa o swoim prawie-bracie - myślę, że celne argumenty byłyby w stanie skłonić go do mycia okien Hejka Lidzia Ja bede miala duzo okien do mycia !!!!!!! ;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.08.2010 01:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Hejka YUKA ... ogrody super no i na co komu takie Botaniczne jak u Ciebie obok domku takie fajoskie warzywka i kwiatuszki rosna .... pomidory mniam , mniam ...... a to sa truskawki ? czy wyrosniete poziomki ? .... nie to truskawki sa Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.08.2010 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Yuka, witam i gratuluję dziennika, a jeszcze bardziej działki i domku - dom będzie piękny, bo już po planie widać jego fantastyczny układ pomieszczeń i kształt, a ogród mnie powalił: i kwiaty, i owoce, i jeszcze warzywka - sielsko, czarodziejsko będę kibicować Pozdrawiam PS co do studenta AWF-u, mam fantastycznego szwagra, który właśnie rozpoczyna studia, co prawda na polibudzie, ale jest tenisistą (tenis ziemny) i naprawdę jest z niego niezłe "ciacho", pomijam fakt, że piszę te słowa o swoim prawie-bracie - myślę, że celne argumenty byłyby w stanie skłonić go do mycia okien Cześć Lidzia:D:D Witam Cię serdecznie w moim dzienniku:) Cieszę się, że Ci się u mnie podoba:wiggle::wiggle: Mam nadzieję, że będziesz często wpadać do nas na pogaduchy:D A studenta szwagra to widzisz, jaka ta Edytka szybka.... już rezerwuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.08.2010 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Hejka YUKA ... ogrody super no i na co komu takie Botaniczne jak u Ciebie obok domku takie fajoskie warzywka i kwiatuszki rosna .... pomidory mniam , mniam ...... a to sa truskawki ? czy wyrosniete poziomki ? .... nie to truskawki sa Pozdrowionka Truskawki, Edytko, truskawki.. I o dziwo smakuja "truskawkowo" i nadal pachną wakacjami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.08.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 pracować miałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.08.2010 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 O Ty!!!!:oops: Przyłapałaś mnie.... Ale ja pracuję Tylko, kurna, coś mało wydajnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.08.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 O Ty!!!!:oops: Przyłapałaś mnie.... Ale ja pracuję Tylko, kurna, coś mało wydajnie;) ale zaraz weekend!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.08.2010 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Ale jak dzisiaj tego nie zrobię, to weekend u mnie niestety też będzie pracowity....:bash::bash: A są na to duże szanse..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.08.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 No to Yuka pracujesz ? W piątek wieczorem ? Robota to głupota, picie to jest życie Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.08.2010 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.08.2010 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Nie pracuję, Troję oglądałam:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.08.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Oooo lubię Troję. Oglądałam chyba ze trzy razy. A dziś weekendowo na działeczce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.08.2010 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Hejka Atijka Sobota na działeczce:D A Ty co porabiałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.08.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Wczoraj latałam z moją Sis po castoramach, liroyach i nawet CCC zahaczyłyśmy . Kupowałyśmy, kupowałyśmy ....a dziś z moim Małżem pojechaliśmy odebrać to co nam się wczoraj do auta nie zmieściło. Potem kawka , ciastko pogaduchy i niedziela minęła . W międzyczasie była burza i padał grad wielkości małych orzechów włoskich . Pierwszy raz w życiu taki widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.08.2010 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 No właśnie widziałam na tvn24:jawdrop: To u Ciebie też taki padał????:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.08.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Nie widziałam TVN 24. Ale nasz był duuuużyyyy. Dobrze , że tylko chwilkę to szkód nie narobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.08.2010 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Masakra z tą pogodą w tym roku na całego.....Jakie płyteczki z siostrą wybrałaś do łazieneczki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.08.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 (edytowane) Do łazienki to akurat nie kupowałyśmy , a kuchenne to nawet nie wiem jak się nazywają . Niestety finanse bardzo ograniczone. Skupiłyśmy się na farbach , póki co jest pomalowany jeden pokój. Dwie ściany duluxem i szału nie robi. Dwie farbą robiona dla castoramy i... ta druga lepiej kryła Colourss czy jakoś tak się zwie O taki padał grad. Zdjęcie niewyraźne bo warunki ekstremalne były. Edytowane 22 Sierpnia 2010 przez atija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.08.2010 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Ania, dulux jest o tyle niebezpieczny, że trzeba koniecznie do niego dać grunt duluxa. Inaczej potrafi się łuszczyć. Wiem to z doświadczenia. A przy reklamacji trzeba pokazać faturę (lub paragon) również na grunt.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts