Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

Yuka, witam i gratuluję dziennika, a jeszcze bardziej działki i domku - dom będzie piękny, bo już po planie widać jego fantastyczny układ pomieszczeń i kształt, a ogród mnie powalił: i kwiaty, i owoce, i jeszcze warzywka - sielsko, czarodziejsko :) będę kibicować :)

Pozdrawiam

PS co do studenta AWF-u, mam fantastycznego szwagra, który właśnie rozpoczyna studia, co prawda na polibudzie, ale jest tenisistą (tenis ziemny) i naprawdę jest z niego niezłe "ciacho", pomijam fakt, że piszę te słowa o swoim prawie-bracie :) - myślę, że celne argumenty byłyby w stanie skłonić go do mycia okien :)

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

PS co do studenta AWF-u, mam fantastycznego szwagra, który właśnie rozpoczyna studia, co prawda na polibudzie, ale jest tenisistą (tenis ziemny) i naprawdę jest z niego niezłe "ciacho", pomijam fakt, że piszę te słowa o swoim prawie-bracie :) - myślę, że celne argumenty byłyby w stanie skłonić go do mycia okien :)

Hejka Lidzia ;)

Ja bede miala duzo okien do mycia !!!!!!! ;););););)

Hejka YUKA ... ogrody super no i na co komu takie Botaniczne jak u Ciebie obok domku takie fajoskie warzywka i kwiatuszki rosna .... pomidory mniam , mniam ...... a to sa truskawki ? czy wyrosniete poziomki ? .... nie to truskawki sa :wiggle:

Pozdrowionka ;)

Yuka, witam i gratuluję dziennika, a jeszcze bardziej działki i domku - dom będzie piękny, bo już po planie widać jego fantastyczny układ pomieszczeń i kształt, a ogród mnie powalił: i kwiaty, i owoce, i jeszcze warzywka - sielsko, czarodziejsko :) będę kibicować :)

Pozdrawiam

Cześć Lidzia:D:D:D

Witam Cię serdecznie w moim dzienniku:)

Cieszę się, że Ci się u mnie podoba:wiggle::wiggle::wiggle:

Mam nadzieję, że będziesz często wpadać do nas na pogaduchy:D

A studenta szwagra to widzisz, jaka ta Edytka szybka.... już rezerwuje... ;)

Hejka YUKA ... ogrody super no i na co komu takie Botaniczne jak u Ciebie obok domku takie fajoskie warzywka i kwiatuszki rosna .... pomidory mniam , mniam ...... a to sa truskawki ? czy wyrosniete poziomki ? .... nie to truskawki sa :wiggle:

Pozdrowionka ;)

Truskawki, Edytko, truskawki.. I o dziwo smakuja "truskawkowo" i nadal pachną wakacjami.....

Wczoraj latałam z moją Sis po castoramach, liroyach i nawet CCC zahaczyłyśmy ;). Kupowałyśmy, kupowałyśmy ....a dziś z moim Małżem pojechaliśmy odebrać to co nam się wczoraj do auta nie zmieściło. Potem kawka , ciastko pogaduchy i niedziela minęła . W międzyczasie była burza i padał grad wielkości małych orzechów włoskich :jawdrop:. Pierwszy raz w życiu taki widziałam

Do łazienki to akurat nie kupowałyśmy , a kuchenne to nawet nie wiem jak się nazywają . Niestety finanse bardzo ograniczone. Skupiłyśmy się na farbach , póki co jest pomalowany jeden pokój. Dwie ściany duluxem i szału nie robi. Dwie farbą robiona dla castoramy i... ta druga lepiej kryła Colourss czy jakoś tak się zwie :jawdrop:

O taki padał grad. Zdjęcie niewyraźne bo warunki ekstremalne były.;)Zdjęcie0176..jpg

Edytowane przez atija